Не спирам да мисля за нея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не спирам да мисля за нея.
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2961 пъти
Здравейте! Аз съм на 14г. и искам да ви попитам какво да правя. Ето я и историята:
Нещата са следните. Когато се преместих в друго Училище всичко беше нормално запознавах се с децата и т. н., но едно момичч ми все умът още от първия ден когато престъпих прага на вратата.

Някъде по средата учебната година в часовете взе все повече да се интерисува от мен (седим заедно). Слеователно и аз така отвереме на време се намирах на приказка с нея както се казва, но така беше тогава. Сега след нали лятната ваканция нещата са по различни, значи цяло лято не можех да си я изкарам от ума. Всеки ден Всяка нощ все за нея си мислех.

Сега е средата на Втория срок и тя се да се интерисува от неща като кого харесвам, имам ли приятелка, кога ми е била последната връзка и т. н.
Когато вече стана края на годината тя ме попита отново кого харесвам, но този път бях решен да й кажа истината.
Буквално времето спря за около 5-6 секунди. За миг ми минаха толкова картини през главата, но точните ми думи бяха "Единственото момиче което ме кара да мисля за нея всяка нощ си ти. " и тогава тя ми каза защо не сам и го казъл по-рано и аз и казах "защото всеки път като те погледна си глътвам езика". Тогава ме хвана за ръка и отидохме на една пейка и си говорихме много време.

Това найстина беше един от най-хубавите моменти в живота ми. Така се срещахме няколко пъти през лятото защото нямахме много време и двамата зада излизаме всеки си има семейни проблеми и т. н. Когато дойде новата Учебна година нещата се промениха и то не в добрия смисъл. но пак около половин година бяхме заедно. Сега незнам какво стана дали аз греша нещо или просто ледения блок нараства отново между нас. Аз знам че тя е момичето което искам да е до мен ори в предсмъртния ми час (тоест завинаги). Сега малко за нея.
Тя е найстина прекрасна отвътре и от вън.
Косата и е маслинено черна. Когато се прегърнем аз направо се изгубвам в нея, а очите й са кафеви. когато ме погледне изгубвам всякаква представа за
околните, времето, приятелите. Немога да откъсна очи от нея, Тялото й е идеално смисъл спортува, играе гимнастика (по точно подържа форвма). Умна е, готов съм да направя всичко за нея.

Това е цялата история Моляви кажете ми какво да правя. Проблемът за очуждението по моя вина ли е. Греша ли някъде. Това според мен е много добра връзка и не трябва да има край. Аз не знам тя какво точно жела или мисли. Всяка вечер разходки в парка, прегръдки под луната и много хубави неща още.
Какво трябва да направя зада не се разпадне връзката. Моляви давайте съвети и СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ НЕ ОБИЧАМ ДА ПИША НА БЪЛГАРСКИ ОТ КОМПЮТЪРА.
Ще съм ви много благодарен ако коментирате :))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 58a116eea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имало "леден блок" между тях... Искал си да живеете цял живот. Ама и ти си един будала. АЙде за цял живот не мога да ти кажа какво ще стане. Но поне до 21 години като станеш мога да ти кажа. Ще си промениш мисленето около триста милиона пъти. Ще ти се върти главата по всяка по-читава девойка докато не спрат да ти излизат пъпки (е, и след това е така, но някак си се правим на олегнали вече - по умерно един вид)
Всъщност, ти нищо не искаш от нас май. Да ти даваме идеи как да поддържаш "искрите" мъжду вас? Ами не мога да ти помогна, просто защото то се и индивидуално, а за твоята мацка знам само, че е с цвят на косата тип "маслинено... "

4774

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 31d04a1c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 14, "кога ти е била последната връзка" - мухахах!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 42e27246b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   АВТОР:
Еми добре щом казвате така само да знаете, че получих един добър съвет по мейла и нещата се получиха между нас. :)))),
но като се замисля май май наистина може да си променя мисленото.
Засега сме много добре заедно, а за номер 2
-Брат поши малко по смислени неща. Закво си тръгнал да пишеш глупости за другите. По добре намери грешка в теб отколкото хиляда грешки в другите. Тях не можеш да промениш, но себеси можеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker