Имам нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от съвет
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1800 пъти
Здравейте!
Аз съм от хората които таят всичко в себе си и рядко показват наяве притесненията си и болката която изпитват. Но реших да ви пиша и да споделя моя проблем с надеждата като по-опитни от мен да ме посъветвате как да постъпя-казват, че човек сам най-добре си знаел как да постъпи в дадена ситуация, но уви аз гледам субективно и поради чувствата които изпитвам немога да взема адекватното решение...
Познавам го от години, но едва наскоро започнахме да си пишем и да се виждаме(забравих да спомена че и двамата сме на 19).

Бях останала с впечатлението, че флиртува с всички... от момчетата тип "играч" ( точно типа който адски много ме дразни.. аз съм на мнението, че двама души трябва да са заедно само ако между тях има чуства и определено не си падам по несериозните ръзки, авантюри за вечер-две или по опцията "само секс" ). Именно заради това още когато започнахме по-често да си комуникираме си казвах, че е най-добре да не се замесвам с него впредвид впечатленията които бе оставил у мен. Естествено за пореден път се убедих, че никога не трябва да казваме никога и че не се знае какво ни е приготвила съдбата. Влюбих се в него... той много добре знае какъв човек съм, че съм от момичетата които имат принципи и не си е позволявал да действа по начина по който съм го виждала че се държи с другите. Може би по-различното мъ държание и светлина в която ми се показва ме накара да забравя предубежденията си.

Държи се мило, не ме притиска по никакъв начин... всъщност се държи напълно приятелски с мен което май е проблема. Пише ми що горе често, виждаме се, но най-често в компания, но по никакъв начин не показва, че има симпатии към мен и че има желание да има нещо повече между нас. Аз пък не съм от хората които се бутат там където не им е работа или се предлагат сами и чакам някакъв знак от негова страна... той да направи първата крачка. Опитвам се да се преструвам, че и за мен той е просто приятел и правя всичко възможно да не разбере, че не ми е безразличен. Когато отначало се виждахме сякаш ми се струваше по-голяма вероятността между нас да стане нещо (или може би защото не бях влюбена все още в него и не го исках за мен толкова вилно).

Сега е различно... пише си с други момичета пред мен, не търси по никакъв начин близостта ми освен когато се прегръщаме за "здравей" и "чао"... Факта, че вижданията ни най-често са когато сме в компания с неговите приятели още повече правят целта ми да разбера дали има нещо към мен трудна...
Много бих ви била благодарна, ако ми дадете съвет впредвид това което прочетохте, дали си струва да
се надявам или е напразно... преди 3 месеца приключих много тежко 3 годишна връзка и неискам да бъда наранена отново. Наясно съм, че няма как да ми дадете точен отговор поради факта, че нито познавате мен, нито него, но се надявам, че отстрани човек по-обективно вижда нещата и когато не са намесени чуства може по-лесно да намери решение на проблема.
Благодаря ви за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: bb605b147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Ами не знам има три основни вероятности които ти като умно момиче би трябвало да си преценила. Първата може момчето да те харесва но да не прави нищо защото ти не показваш интерес. Втората може само да се преструва на свестен защото знае какво искаш да видиш в някое момче и ще е такъв само докато не си свалиш гарда. И третата може да не те харесва и да те харесва като приятелка. Хубави са принципите които си изградила в себе си и то много. Като търсиш съвети да кажа и още нещо. В дългите връзки е истината но когато свършат последствията са много тежки. Чао Чао

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 575f5aeae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почни да флиртуваш лекичко. Когато човек харесва някого, усеща и най- незабележимите свалки, тоест, ако има чувства към теб, ще ти отвърне. А ако не, не се отчайвай и го запази като приятел.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4fe6a94e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как ще изтълкувате тогава постъпката му от днес - бях с най-добрия ми приятел навън, който естествено е наясно със ситуацията. Понеже той е подобен характер ми каза "слушай ме, обади му се и му предложи да дойде при нас на кафе"... звъннах му, казах му че съм с Иван (те двамата също се познават) и му предложих да дойде. Каза ми че по-скоро му се ходило някъде на разходка с колите, чакал двама негови приятели да му се обадят и да се разберът нещо и ако имало уговорка щял да ми се обади и да излезем... така и не звънна... мисля си че когато харесваш някой правиш всичко възможно да го виждаш по-често и да прекарвате времето си заедно... знам, че трябва да се дърпам малко или много (особено след коментара му че "лесното не е интересно" ), но ми е адски трудно... Сякаш имам нужда да знам дали въобще има смисъл да се занимавам и да тая надежди или е по-добре да се откажа навреме докато не съм се влюбила още по-сериозно... Силно се надявам отстрани да си личи и вие ясно да можете да както казват "четете между редовете". Благодаря ви предварително за отделеното време, наистина имах нужда от странични хора с които мога да споделя и да знам че биха ми дали много по компетентно мнение от връстниците ми... все пак да не си кривим душата - на този етап все още гледаме по много детски на нещата :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bb605b147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: От прочетеното ми се струва че не изявява особен интерес освен ако не иска да те накара да тичаш след него кат кученце тогава има смисъл. Но от прочетеното виждам че няма особено желание да е около теб. Аз съм директен не обичам да увъртам и да отлагам и бих ти казал да говориш с това момче и от там да взимаш вече други решения дали има смисъл или няма.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8adf8a0aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако някой наистина иска да бъде с теб ще ти го покаже и каже. Ако мъж истински те обича ще го знаеш. Не звучи че той е така, като си намериш някой който знаеш че те цени, който след месеци с теб продължава да ти отваря вратите и да ти носи цветя просто го дръж. Но от това което си написала предполагам че и дори да го намериш би го изпуснала, не бягай след това което не си заслужава и от някой който иска да ти даде себе си. Просто недей да изпускаш човека когато го намериш и се бори за него. Не гони хора които не си заслужават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker