Майка ми пие прекалено много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми пие прекалено много
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2845 пъти
Здравейте
и друг път съм писала в този сайт и получих много добри отговори на въпросите ми за което благодаря надявам се и сега да ми помогнете.

Та така имам огромен проблем с майка ми, та не спира да се налива с алкохол било то ракия, водка, уиски или друго. Всяка вечер е пияна и се заяжда с мен и баща ми и не си признава че пие много. Тя е много слабичка и още от 1 чаша я хваща алкохола.

Колко пъти съм говорила с нея да намали малко пиенето и тя ми обещава и всичко пак се повтаря. Тя се оправдава с това че тя носела всичките пари в къщи и може да прави каквото иска с тях, а с заплатата на баща ми изплащаме кредит. Тя плаща всички сметки за вода ток парно и др. От два дни започна да се заяжда с нас да ни обижда да казва че не ни е срам да и правим забележки за пиенето и пие още повече.

Вчера даже вечерта ми взе всички пари които ми беше дала от баща ми също ги взе и каза че повече пари нямало да видим от нея, заплаши ни че повече нямало да готви били сме я използвали като слугиня. Според мен тя е зависима от алкохола и не си признава че пие много. Не знам какво да правя. Искам да си намеря работа и аз да изкарвам пари но съм прекалено малка и никой няма да ме вземе да работя само на 16 съм и дори не съм ги навършела още. Моля ви дайте ми съвет какво да правя с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6cd3ab6da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Позната ми е тази история! Аз също съм на 16 и моето семейно положение беше почти същото, докато не се стигна до това, че жевея с баща ми от 4 години вече. Много исках да помогна на майками да спре пиенето, но така и не стана. Понякога си спомнам за толкова лоши неща в живота ми, че незнам как съм оцеляла честно казано. Но нали занеш, че всички тези трудности през, който минаваме ни правят по-силни за напред! Затова те съветвам да си помислиш много добре и да се реализираш в учеието и в мечтите си. Гледай да изградиш твой път в бъдещето :) ти не си виновна че родителите ти нямат акъл в главата! Колкото до работа едва ли на тези години ще намериш някъде,защото нали знаеш,че в нашата красива родина всичко става с връзки! Пожелавам ти упех.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fbd9981b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако си над 18 годишна възраст сядай да пиеш с нея! ама с мярка.. и като види, че сте на 1 вълна и честото поговори с нея, за проблемите и болката и :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d8c4878f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам подобен проблем, само че моята майка и моята баба.
Все се карат, баба ми не одобрява пиенето на майка ми и баба ми като вземе да и говори да по-спре с пиенето започва луд скандал. Това е вече от 5 години.
И двете са инати, случвало ми се е да се ядосам толкова да счупя чаша. И въпроса е един и същ пари и пиене. Така че ми е познато, аз съм едва на 12 години, но продължавам да се боря.
Аз говорих с мама за пиенето и тя ми обещаваше, обещаваше и нищо. Даже е стигало почти до бой.
Знам какво ти е аз изпитвам същото, но едно ще ти кажа Ако продължаваш да се ядосваш живота ще си съсипеш... Гледай на пред и никога не се обръщай на зад, живота е един боклук и ние сме сами в него.
Въпреки това се държа и мисля за напред но никога на зад. Такива скандали съм виждала, че ти едва ли.
ВЯРВАЙ, че някъде там има искрица доброта която ще осмисли всички ни, тази искрица е в нас, но ние няма как да я отворим защото живота ни е направил такъв, жалки, и безмозъчни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ce93172ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами виж какво. Аз имам двама родители пианици. Вече не знам какво да правя, но започвам да мисля, че изхода е само 1. Трябва да си вземеш живота в ръце и да се забавляваш до последно опитай се да промениш харакрера си и бъди по-самостоятелна. Не търси причини, защото няма има само начини - тях трябва да търсиш. Да не ти пука за пари и работа, но ако го искаш винаги можеш да си намериш. Просто трябва да живееш докато можеш. Родителите ти, и те могат да правят каквото решат ти можеш само да ги уважаваш и евентуално да ги обичаш независимо от всичко. Просто помни всеки ден над земята е хубав ден и след 5-10 години ще живееш в шоколад.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker