Преследвана от психично болен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Преследвана от психично болен
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2862 пъти
Здравейте! Аз съм нормално 16 год. момиче. Проблемът е че психично болен познат на майка ми (34) ми е хвърлил око. Този човек не съм го харесвала никога, още като се запознах с него ми се стори противен. Любезна съм от благоприличие, но не искам да имам каквито и да е връзки с него, въобще не желая да го срещам в живота си, искам да забравя, че го има. Колкото и гадно да звучи това е самата истина.

Страх ме е, все пак е психично изостанал, разбирам че може би иска да си има гадже, но аз не съм човека. Казах на нашите и даже се разплаках. Те ми отвърнаха, че той не бил лош. Татко остана сериозен, но мама се засмя и почна да ме убеждава да не се притеснявам, че искал просто да си общуваме.

Предложи ми да отидем на кафе след училище, да ползвам интернета му, вика ''Нали знаеш че си в силни ръце! ''... Как ви се струва.. Обясних на мама че няма да говоря с него повече и това ще направя.. Кой знае какво е намислил, ако ме хване.. не мога.. направо настръхвам от ужас.. Това ще ме преследва дълго, няма да го забравя скоро.. Защо на мен се случва той да първия МЪЖ!!! който ми обръща внимание.. Какво да правя.. ПОМОЩ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e3963a6782
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако разбира какво му казваш, му кажи, че не искаш да е близо до теб. Кажи му да се държи на разстояния и предполагам, че той точно това и ще направи ако му кажеш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8765e5bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да те лъжа.. за шашкане си е :ХХ.. и аз бих се изплашила.. но трябва да се вземеш в ръце..! значи: избягвай го (когато майка ти или някой от вашите иска да се вижда с него ти кажи че не искаш.. ), ако искаш опитай да поговориш с него но ако наистина има психически проблем ще е трудно но все пак пробвай.. покажи му че не се интересуваш.. разборам те напълно..! Няма какво да те лъже никой.. Има причина да се шашкаш ама гледай да не мислиш за това и така.. :) ще отмине и това.. УСПЕХ :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 144e34d9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оплачи се на домоуправителя, лично ти. После му кажи, че наистина си сторила това.
№2, авторката казва, че няма да забрави случката цял живот, защото той и се е появил като първо гадже и затова причинителят трудно "ще отмине". Защото авторката не е много вероятно да изкопчи причината той да се заглежда в малолетна, след като е невменяем, външно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aea684208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първият и последен съвет, който искам да ти дам е... много рядко да пишеш в такива сайтове, защото 70% от коментиращите тук дават изключително смешни и глупави съвети, като това с домоуправителя (нищо лично към номер 3).
Обмисли всички варианти, чрез които имаш възможност да избягваш този човек. В краен случаи говори с БАЩА ти по-сериозно за този случаи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 144e34d9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   № 4, дори авторката да не се оплаче, може да направи сплашване на въпросния човек. Но не е препоръчително сплашването, понеже то се е утвърдило дори в плахите престъпници.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b33058e04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Преструвай се на вече заета. Когато те покани пак на кафе или да му ползваш интернета, отклони като кажеш че имаш среща с някое момче. Това несъществуващо момче може постепенно да стане "сериозната връзка" и даже "любовта на живота ми", за да го откаже от опити да прави нещо с теб.

Ако този номер проработи, гледай да не му обръщаш внимание. Ако искаш да се чувстваш по-сигурна и да не те е толкова страх от него, вземи си някакво средство за самозащита - спрей или сгъваема палка, но се научи как да ги ползваш най-ефективно.

А може човекът да не е умствено изостанал, а просто да е стеснителен или затворен/интровертен човек. Може да е луд, но да е напълно безобиден. Сигурна ли си, че преценката ти като на 16-годишно момиче за него е правилна? Предполагам, че родителите ти са го познавали за много по-дълго време, отколкото ти него. Може да са го знаели още когато е бил хлапе. Вземи поговори с тях повече и научи какъв човек е, и дали наистина трябва да се страхуваш от него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a9c6c4843b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке внимаваи много с такива хора шега не бива

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ff8a9e60ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сподели с майка си притесненията си.. или просто поговори с него в подходящ момент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker