3-ти шанс ..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

3-ти шанс ..?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 2937 пъти
Да.. имам нужда от съвет защото наистина незнам какво да правя колкото и тъпо да звучи. Ходих с едно момче 4 месеца.. всичко беше почети идеално.. през тия четири месеца обаче скъсахме 2 пъти. Първия път защото сме били от различни светове (до някаде е вярно) и не искал да ме забърква в проблеми с което му казах че не съм съгласна защото ако иска да е с мен това няма значение но както и да е.скъсахме ..Хванах си друго момче за да го забравя по лесничко УЖ но след 1-2 седмици реши че ме иска и се събрахме.. добре.. после пак скъсахме след месец горе-доло защото бяхме взели много да се караме..няма да забравя една вечер когато бяхме събрани мн хора у тях и тои изчезна и се върна след около час и през цялото време от отиването ми докато си тръгнах не ми каза една дума..дори не седна до мен..аз бях там заради него а не заради приятелите му с който се оказа че ще прекарам цялото време..от това ме заболя адски много защото тогава се почуствах все едно не същесвувам... и от тогава се промених към него .. станах мн студена ..спрях и аз да му обращам толкова голямо внимание излизах от дъжд на вятър с него и естествено на него му кипна и скъсахме.исках просто да разбере как се чуствах аз тогава защото ми е супер гадно заради онази вечер и сега..

Разделихме се окончателно преди около 2 месеца..почети го бях преживяла.. мислех да продължа напред с друг или сама.. бяхме си останали само приятели, но от 2-3 седмици ми пише всеки ден нон стоп и ме моли за 3ти шанс.. Незнам какво да правя.. незнам дали да му дам шанс отново.. Той много добре знаеше че имам чувства към него а първия път като се разделихме и ми беше казал 'аз нямам чувства няма смисъл да продължаваме' ..добре не го задължавам да има но мен това и това че късаме толкова пъти малко или много ме наранява при положение че имам чувства... Искам да съм с него ..другите ми приятели ми казват че може да се е променил и да си осъзнал грешката но незнам защо не го вярвам много много това.. дааа искам да съм с него но осещам че ще е като преди а ако ще е така няма смисъл .. Незнам какво да правя.. Ако някои може да ми помогне да казва .. ;]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6c0766ee68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа и аз съм като теб, не го вярвам. Познавам много хора, имала съм различни връзки и никога, никога не се променят. Остават само обещанията или бегъл опит, но после всичко е както преди. Човек ако иска да се промени, ще го направи и ще го докаже с дейсвия, а няма просто да си говори.. Съветът ми е остави това момче преди да страдаш още повече, изчакай малко време да се успокоиш, посъвземеш и си намери някой, с който ще си щастлива. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4eb127fe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здр мила всеки човек греши и се учи от грешките си, всеки е допускал грешки, според мен дай шанс на момчето може и наистина да се е променил, дай му шанс и сама ще обмислиш положението и ще решиш да ли те заслужава той. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2491b7daf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като назало се научи да пишеш "НЕ ЗНАМ" отделно!!! НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ...толкова ли е трудно?!

И друго - бившите гаджета се наричат бивши, защото повече не се виждаш с тях!!!! Когато скъсаш с някого, то е окончателно, особено след толкова много време. Нито ти, нито той е същият човек.

Повтарям, пише се "НЕ ЗНАМ" !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 28804dc6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчето е неопитно, не знае може би как да се държи с любимото момиче. Може и да не е негова вината, на тази възраст повечето момчета просто не знаят какво искат всъщност момичетата от тях и от какво имат нужда, за да се чувстват обичани. Може да е искрен, но просто никой да не го е научил още как да се държи, за да накара едно момиче да се чувства добре. Ако мислиш, че е искрен и причината за досегашното му поведение е просто незнание, опитай се да го научиш.

Когато направи нещо, което те наранява, недей да се сърдиш и да ставаш студена без да казваш нищо, защото това само може да го обърка. Ако искаш да сте щастливи заедно, напротив трябва да му казваш направо, когато поведението му е обидно за теб или те наранява. Ако те обича и ти му обясниш спокойно какъв е проблема, може да се научи и да започне да се държи по-добре с теб.

Знам, че не е лесно, но се налага понякога дори когато ти е обидно, да забравиш за обидата и да бъдеш искрена, като се опиташ да помогнеш на другия да разбере къде му е грешката. Опитай! Ако не се опитваме да разберем другия никога няма да сме щастливи и ние самите.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 707c512bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен му дай още един шанс... То че ще се разделите пак рано или късно е ясно.. Но поне можете да преживеете още щастливи моменти заедно! Опитайте отново!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker