оБЪрКвАцИЯта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

оБЪрКвАцИЯта
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 2653 пъти
Всичко започна така аз съм на 16 имах сериозен приятел на 19! Ходихме 1 година много се обичахме.. всичко между нас вървеше чудесно.. докато не отидах в ново училище и в нов клас и не се влюбих в едно друго момче от класа ми.. всичко стана постепенно.. това момче каза че аз съм момичето което му харесва наи много.. сближавахме се в рамките на нормалното.. станахме много добри приятели.. спеделяхме си и си говорихме на всякакви теми.. излизахме постоянно дори го запознах с приятеля си и излизаше с нас!

Докато изведнъж не се влюбих в него.. чудех се защо това се случва? Имах си чудесен по-голям и по-опитен приятел а се влюбих в мой връсник.. който не можеше да ми предложи повече от приятеля ми! Но наистина го обичах и харесвах.. молих се това моментно увлечение да спре по-скоро.. защото се побърквах! Усещах че той също е луд по мене.. но не си признаваше! Докато един ден ми писна да го крия и бяхме само двамата на едно кафе аз му казах че го обичам и че не мога без него той беше учуден.. каза ми че и той изпитва същото само че не е очаквал да съм имала чуства.. целувахме се беше страхотно.. започнахме да излизаме да сме заедно а аз възнамерявах да се разделя с приятеля ми!

Сложих край на нашата връзка той искаше да му кажа причината но аз нищо не му казах! Беше му много тешко молеше ме да се върна при него..докато един ден не ни видя на едно кафе как се натискаме и целуваме.. дигна луд скандал.. не искаше да ме вижда.. беше ми много тежко не исках всичко до свършва така... сега съм си вече 3 месец с момчето от моя клас много го обичам и сме много щастливи.. много съм хлътнала!

Дайте ми съвет как да обесня на бившия си че искам да си останем приятели.. защото тази една година не беше малко и преживяхме много неща заедно.. а той дори не иска да ме погледне.. а аз държа много на него!

Всички ми повтарят как съм можела да го зарежа че е бил перфекният за мене че сме били чудесна двойка.. Да знам но какво да направя като сърцето ми е при друг..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8636cde733
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре не се бъркай в раната. На момчето не му е лесно. Остави го да забрави, а ако сте приятели няма как да стане.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 388da7a6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила няма как след такава връзка с момчето да си останете приятели особено ако той има все още силни чувства и е наранен от постъпката ти, а това 100% е така, защото се е почувствал наранен та ти все пак си водела онова момче с вас наляво-надясно ... постави се на неговото място ;)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1a129b24d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле ти сиии мн зле ! И на мен ми причиниха нещо подобно! Цяла година бях с момичето какво ли не съм правил за нея... Навсякъде съм я водил.. колко неща сме преживли заедно и тя с некав малък смешник се заби, точно както ти! Изключително неблагодарни същества сте тва жените... А и не мислите въобще... ?!?! как ще му казваш че искаш да сте приятели бре... Той ше си помисли че искаш да се съберета пак.. ЛЕЛЛЕ колко съм бесен на такива хора като теебее!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 99e9da0ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бе ти си много нагла. Зарязала си го заради друг и имаш очи да искаш да ти е приятел.... как си го предстравяш... може и кафе да пие с вас двамата докато се натискате и целувате.

Гледай си новото гадже и остави човека на мира. Дано има повече ум в главата следващия път

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker