Те не го приемат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Те не го приемат
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1789 пъти
Здравейте! Аз съм на 19 години почти, тази година завършвам средното си образование. От година и половина имам връзка с 32-годишен мъж. Познаваме се от много време, родителите ми също го познават. Особено баща ми, той го познава от дете и е израснал с неговия баща и чичовците му.

Моят приятел имаше дългогодишна връзка с моя добра позната... 7 години... и естествено за пред всички аз излезнах причината за тяхната раздяла, макар това да не е така... Родителите ми, че дори и роднините ми неприемат по никакъв начин фактът, че аз съм с него.. нямал висше образование, нямал стабилна работа, бил "женен" и аз съм го "развела", щял да ме бие, да ме направи проститутка, да ми направи едно дете и да ме остави, нямали сме къде да живеем... а всичко това не е така.

Преди Коледа ме изгониха от нас и аз им казах, че те ще ме потърсят, а не аз /защото те твърдяха, че ще умра от глад при него и ще ги потърся/.. така и стана... мина около 1-2 време и ме потърсиха /майка ми/ с думите: "Ела да те видим. Липсваш ни. " Съгласих се. Видяхме се, поговорихме и останахме с уговорката, че се прибирам вкъщи, докато завърша, но продължавайки да се виждам от време на време с него. В началото всичко беше наред. После ми спряха излизанията, ограничиха ми джобните, че дори и ползването на компютър!! Не мога повече така, психически и физически не издържам... от една година насам плача през ден... съсипвам се.

С приятелят ми не се бяхме виждали около 3 седмици, когато снощи излъгах нашите, че ще ходя на дискотека /за да се видя с него/. Разбраха, че ги лъжа, при което баща ми каза да не напускам дома и че ще ме намери където и да отида, ще ме пребие и разни такива... а той не беше такъв. Изплаших се и затръшнах вратата под на майка ми носа. Отидох при него, там преспах... днес ходих на училище и сега не зная какво да правя. Дали да се прибера при нашите? Или пак да отида при него? Ами ако татко ме удари? Помогнете ми.... дайте ми съвет.... Обичам го, а и не решавам ли аз какво да правя с живота си? !? ! Ако сгреша, искам да знам, че съм го направила сама.... грашка се осъзнава, тя си личи... Моля ви, дайте ми съвет.... :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8064562985
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решаваш какво да правиш със живоа си само ако си решена да постигнеш нещо, иначе като си преебеш живота при кой ще отидеш първо? ... Майкати и бащати ще им цивриш на главата и ще им създаваш проблеми така, че се стегни и помисли за бъдещето си, осъзнай че майкати и бащати се опитват да те предпазят от тоя 32 годишен използвач. Ти кво си мислиш че ще си вечно неговата принцеса ли? ... НЕ... Ще ти го кажа по грубия начин тоя 32 годишен човечец е с тебе не защото те обича, а защото иска да е*е нещо младо и тясно и след като му омръзне ще те захвърли като парцал.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a04899babc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей - аз подкрепям родителите ти и автора Rebel. Бяхме 1 година колеги, беше мълчелив. Всичко беше ок, до сватбата. Той е 15 г по - голям от мен. Живеехме със сестра му и той ме гони 4 пъти за няма и година брак. Това са улегнали хора, който ще направят всичко за теб докато не влезнеш в капана им. Живеехме заедно след сватбата само 6 месеца. Разводът ми ще трае много по - дълго от колкото брака ми. Отърви се колкото се може по - бързо. Недей да страдаш като мен. Аз за него направих всичко - родителите ми не ми говориха 2 месеца, близките ми се отдръпнаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker