Много го харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много го харесвам
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2529 пъти
Много харесвам едно момче от моята група и си мислех че и той изпитва нещо към мен. Аз обаче се притеснявах много да му кажа и го пазех в тайна. Един ден докато си говорихме с моите приятелки, обаче им казах, че харесвам това момче. Те ми казаха по добре да не му казвам нищо и аз не му казвах нищо и така го пазех в тайна.

Но един ден се събрахме с още едни приятелки и пихме, но мен малко ме хвана и отидох в другата стая и започнах да плача. Обаче после дойде едно момиче и ме пита какво ми има и защо плача. Казах й че плача за това момче. На другия ден си мислех, че всичко е наред и че не е казала на никой. И така минаха седмици. Но един ден докато говорих с едно друго момиче от групата ми тя ми каза, че всички знаят и дори това момче знае след като се е случило всичко.

Аз много се притесних и се ядосах, че съм се доверила и направо съжалих, че съм им казала. По добре да си го знаех сама. Както й да е. Сега си мисля, че това момче ме мрази и аз много се притеснявам, че знае, но как да се държа с него и аз не знам. Притеснявам се от него, но всеки ден го виждам и той ми хвърля някакви странни погледи, а аз още повече се притеснявам. Когато се случи да останем само двамата, той мълчи и нищо не говори, докато аз не му кажа нещо, защото си мисля, че ще ме помисли за малоумна като мълча. Въпросът ми е какво да направя, как да постъпя? Дайте ми съвет. И според вас какво би си помислил за мен и дали не ме мрази след всичко това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: f07968cd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже мой какво толкова те интересува какво той мисли за теб... и това че ще те помисли замолоумна като мълчиш е странно дори и да го казваш.. просто ако те гледа странно и не знае какво да ти каже знчи сизвинение е някакъв путьо... сори чего каам амасе стегни малко! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc54505a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Според мен така ти су струва от притеснение. Той нямя защо да те мрази. Ти не си му напрявила нещо лошо. Просто имаш чувства, което трябва да го зарадва според мен, а не да те мрази... Така че давай смело;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 94a00b7727
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Държи се с него така все едно нищо не се е случило. Може изобщо да не знае и ти да се притесняваш напразно.. А и познавам едно момче колкото и пъти да му казваме, че еди-кое-си момиче го харесва той си мислеше, че се шегуваме и не вярваше ;д Не се притеснявай и си набии в главата, че само си въобразяваш и толкова! Главата напред :)! И за напред не казвай на която и да е приятелка, че харесваш някого, ако не искаш да стане известно в целия град. ;д

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker