Приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2026 пъти
Здравейте. Имам приятелки, които постоянно ме обиждат че съм била грозна, че когато излезнем на кафенце заедно никой не ни обраща внимание. Обиждат ме и после "нали знаеш че те обичам". Ами като съм грозна да не излизат с мене, защо ме викат да ходим на кафенце тогава? не ги разбирам. Не съм мн отворено момиче. Много ме боли като ме обиждат. Да липсва ми самочувстие, но защо позволявам да ме обиждат така незнам питам се този въпрос винаги и не мога да си дам отговор. И как да си увелича това тъпо самочувствие по дяволите? ХЕЛП!!!



Валя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5b6edcd4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Защо излизаш изобщо с тези "приятелки" намери си приятелки който не им пука как изглеждаш, как се обличаш, колко кг си и т. н... И като знаеш че те обиждат постоянно защо по дяволите излизаш с тях на кефенце.. Изобщо не се занимавай с тях.. А за самочувствието.. И аз като бях на 13.. 14 години нямах никакво самочувствие... Постоянно ме обиждаха дебелаа сии.. грозна си.. какви ли не обиди.. Обаче сега 4-5 години по късно кфо.. Много си красива много си яка и какво ли още нее.. Простоо не им обръщай никакво внимание с една дума (с извинение) сложи си ги всички на оная работа и ще видиш че в тоя скапан живот ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.. убедена съм..

Успех миличка!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d2d6944c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах такива приятелки, е, не ме обиждаха поне в мое присъствие, мнимото ни приятелство се задържа до 5-6 години може би.
Тогава една от компанията ми направи мръсно, адски много ме унижи. Имам чувството, че си изляза злобата в онзи момент за целите 5-6 години заедно. Обиждаше мен, родителите ми и роднините ми по скайп. Поне да имаше смелост да ми го каже в лицето, ама -не, не посмя. Но от алкохоличка и боклук като нея не очаквам да ми каже долни лъжи в лицето, защото и тя самата не си вярва. Сега като я засичам по улиците гледа в земята, не смее да ме погледне в очите.

Не прави моята грешка, не чакай 5-6 години, за да разкарат, когато най-малко очакваш.

Не излизай с тях като те викат. Имаш работа и толкова. Не им давай обяснения и те ще оставят. Не ти трябват ''приятели'', които си правят смешки на твои гръб и потъпкват достойнството ти.

пс: Съмнявам се да си грозна както твърдят те. Сигурна съм, че е точно обратното, но искат да те смачкат, та никога да не бъдеш нормална жена със самочувствие.
Бягай от тях не му мисли изобщо!!!

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62b0629a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Те не са ти приятелки-едни долни комплексарки са.
Аз не сам красавец, -в живота има по важни неща от обвивката на човек.
Горе главата Валя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 38e036cd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би те са "готините" момичета или тези, които ти обръщат внимание за разлика от други. Сигурно заради това стоиш при тях и си готова още да понасяш, но просто няма смисъл. Хората обичат да си намират някой, който да тормозят, за да си вдигат самочувствието на негов гръб, особено децата. Ако им позволяваш да те тормозят няма да те уважават и харесват и ще продължават. Махни се от тях и дори отношението да се промени не се връщай. Точно с тези, които са на принципа, че за да уважават трябва да се държиш зле с тях, няма какво да стоиш, тъй като така или иначе не струват.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f748424275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила Авторке,
не знам каква е дефиницията ти за "приятелки", но поне по моята, описаните от теб момичета не биха се класирали. Опитай се да си потърсиш други хора с които да излизаш. Хора, които ще те ценят и уважават. Изобщо не се съмнявам, че си много стойностно момиче с редица качества и нямаш никакво основание, да търпиш разни кифли да си правят гаргара с теб.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bb58432946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти каза : " Имам приятелки " Извинявай, но тези гадини изобщо не са ти никакви приятелки. Сигурно те използват за пари или те използват като попивателна кърпичка. В смисъл викат те само за да ти споделят нещо си, но ако стане въпрос ти да им споделиш или няма да те чуят, или ще ти кажат да добре и до там. Моя съвет е или да ги промениш някак си или да ги зарежеш. И аз имах лоши приятели и вече съм самичък, ама знам, че някой ден и аз, ще си намеря правилните хора. И да знаеш, че колкото повече седиш с тези твои "приятелки" толкова повече, ще те мачкат. Според мен ти си напълно земен човек и си много добричка и мила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b1d3261b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много мразя ей така някой да си мълчи. Я хвани някой път и ги затапи ама така хубаво да ги затапиш, че да не могат да кажат ГЪГ повече!!! Намери си приятели които да те уважават и уважавай себе си, защото ако сама не се уважаваш.. то няма как дугите да те уважават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker