Самотен съм, гневен съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотен съм, гневен съм...
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 14717 пъти
Първо искам да отбележа че не съм много тинейджър, минал сам това време, но поради липса на друга подходяща категория пускам тук.

Мхм честно казано не знам как да започна тази тема. Но да си го кажа направо - самотен съм и това започва да ме вбесява.
На 21 години съм и до сега не съм имал и една сериозна връзка.
Имам си всичко - родители, брат и работа. И малко "приятели".
Мога да кажа че съм професионалист в това което работя вече 4 година, най-хубаво е че ми доставя огромно удоволствие да го работя. Мога да кажа че съм доволен.
И въпреки всичкото с всеки изминал ден се чуствам все по самотен. Не съм го споделял с никой в семейството ми, но може би знаят това....не ме интерисува.

Просто повечето хора с които съм се сближавал през живота си, все са ме отблъсквали и никога не са ме приемали такъв какъвто съм си.
Имам много широк мироглед, нищо не може да ме учуди или изненада. Приемам всичко и това в много случаи ми играе лоша роля.
Ей го на - приближава св.Валентин и на мен ми става все по гадно и по-гадно. Не че няма да получа валентинка, това не ми пука, но ми е кофти че нямам никой до себе си с който да го отпразнувам.
Последните 5-6 години въпреки че имах много успехи както в личен така и професионален план минаха много тежко за мен. Преди, това че съм сам не ми тежеше, но сега е различно.
Деня ми минава в работа и нищо друго. Просто личния ми живот е толкова западнал че не знам какво да го правя.

Вече не виждам смисъл да се боря за каквото и да е било внимание от който и да било. Колкото повече с боря става по зле. Никой не ме харесва, а тези които поддържат с мен контакт, са около мен само защото могат да спечелят нещо, да се възползват от мен.
А аз какво искам - нищо, само някой да ме хареса, да ми бъде приятел....и някое момиче да ме обикне поне веднъж.
Понякога се питам дали има смисъл да продължавам да търся такъв човек. Дали някога ще се намери момиче което да ме хареса и обикне. Нямам предвид да се женя за нея...е ако се задържим по дълго и имаме желание защо не.
Съдба ли е това? Не, аз не вярвам в съдбата! Това е измислица на хората да се успокояват за това което ги е сполетяло или не са успели да постигнат. И да има съдба, пак бих се преборил с нея. Никой не може да ми диктува как трябва да живея! Никой, най-малкото една измислица.
Мой познат преди време по тази тема ми бе казал: "Никой не може да промени съдбата си..."
АЗ МОГА!

И въпреки всичкото всичко, целия ми живот се върти около работа, работа и....работа. Просто вече не виждам голям смисъл в това. Липсва ми онази тръпка заради която искаш да постигнеш още нещо...

До преди време имах страхове, но ги превъзмогнах. Един от тях беше да кажа на някого за чуствата си. Е това мина, превъзмогнах го, но на висока цена.
Тъпото е че знам какво ми пречи (може би...) и това май съм самия АЗ! Все пак май и аз имам вина. Установих, че хем искам да изпитвам любов към момиче, хем искам....свободата си. Имам чуството че ако ходя с някоя, ще изгубя свободата и идентичността си. Може би това е резултат от годините самота, превърнали са ме в егоист и не мога да мисля за друг освен себе си, но ако ми се даде шанс, може да се променя.
Поредната битка която трябва да водя, се оказва тази срещу самия себе си и не знам дали ще я спечеля този път. Все повече губя срещу себе си....

Проблема е не само в мен обаче. Повечето момичета си търсят некви пичове с мускули по големи от мозъка им, с 10 кила златни ланци на вратовете си и псоледен модел мерцедес. Знам това и това ме вбесява още повече.

Тази самота е убийствена. От това вече не изпитвам нищо към заобикалящия ме свят, може да се каже че когато съм много самотен, съм си в моя свят, моята вселена и реалност и малко от малко се чуствам добре.
Но до кога. Ей го, скоро ставам на 21, имам още +/- 10-тина години да си стъпя на гъзъ с някое моиче, после за кога. А все повече затъвам в моя си свят на самота и пустош.
Как да ви го опиша - свят на саморазрушение, омраза, гняв, ярост и болка.
Омраза, гняв и ярост към тези които не ме харесват и към всички които ме карат да се променя за да се впиша в техните среди. Не, аз никога няма да се променя, не искам да съм проедната овца-клонинг сред сумати други.
За жалост за да те приемат трябва да си сложиш маската и да станеш овца. Поредната заблудена овца в голямото стадо от самопровъзгласили се богове. За да ти е добре, трябва да си овца. Не, не, не, аз няма да бъда такъв. Никога няма да се променя, за да се харесам на някой!
НИКОГА!!!

Замислям се как след 30 години ще съм изгубил всякакви битки и ще съм пак самотен. Заради себе си, заради всички които ме обграждат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 331e0fd82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами донякъде си прав, от там нататък не си. Няма да се впускам в обяснения, защото съм такава, че веднъж почна ли .. отиде 3 км коментар :) хех.

Сега.. за момичетата си прав, че някои търсят гореизброеното, но зависи и ти какво търсиш. Всички искат да имат супер секси и яки приятелки с голямо самочувствие.. еми да ама те решават, че ще си търсят пък някой като тях, който да може и да ги издържа, за да изглеждат така. Тъй, че на момичетата и момчетата, на които им тежи, че самотни предлагам да си направят критериите по-реални и да се оглеждат за свестни, нормални половинки :) Пожелавам успех и на теб, защото вярвам, че го заслужаваш.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 42bcc5cadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши ми на mase@start.bg ако искаш де.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: aaf6fe7e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   #1 аз търся човек който да ме хареса такъв какъвто съм си, не искам модел, не търся кукла барби дето да лъщи от всякъде.
Обикновенно те не са "качествени" хора, имам предвид че са с прекалено голямо самочуствие. Докато по обикновенните са тези които аз търся. Те са ХОРА!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 20069ab34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Здр ! Много ме трогна,това което си написал. На моменти се чувствам по- същия начин като теб. Ако искаш пиши на е- майла ми: anjela_86@abv.bg.
Ж 22години

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 05c7fe8bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Знам как се чустваш, аз съм в същото състояние, имаш празнина в себе си и неможеш да откриеш човекът, които да я запълни, имаш чуството, че никога няма да го откриеш този човек....мн е гадно, знам, но не трябва да се отчаиваш, аз вярвам че някога ще го намеря:) ако имаш нужда да поговориш с някои скаипа ми е sisy_86 :) успех:)

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 325f2b5fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Абе аз съм мъж и имам същия проблем като теб. Имал съм достатъчно гаджета. Гади ми се от тях до една. Вече съм на 33 и от 7 г. нямям никоя. Отначало го приех с голяма болка. Но свикнах. Вече дори не си спомням какво беше усещането. Отначало мразех хубавите жени, а сега ми се струват някакси жалки, смешни и незначителни с вечното им позьорство и надменност. Все се чукат с богаташи, а после - колко сме нещастни, ама как никой не ги обичал, че и чалга жанр си направиха по темата, ха-ха, представяш ли си. Избягвай българките. Повярвай ми - една рускиня, индийка, циганка, арабка, туркиня, иранка или китайка ще те обича истински. Не се занимавай със жени - отпадъчен продукт на западащите цивилизации - те не ни разбират. Те са просто едни парчета лед в страхотна опаковка, но не се залъгвай, а иначе съвети от тях ще чуеш доксан докуз. Създай си семейство с жена която е възпитавана за това. Избягвай пушачки и такива със шофьорски книжки. Споко, всичко идва за този който умее да чака, забрави за правилното, в любовта правила няма. И недей слуша женски съвети - съвсем ще затънеш :) Чао, мой, и спазвай инструкциите ми, успех! Бий, за да те уважават!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8c1a4a0cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Номер 6, ако искаш, мога да ти дам телефона на един мой познат психиатър. След всичко, което си написал, съм уверена, че имаш нужда от специализирана помощ!

Една жена пушачка и притежателка на свидетелство за управление на МПС от...14 години! (но и щастливо омъжена)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2cbb9d4477
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Номер 8, ползвай си психиатъра, дано ти помогне!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 58770a2f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами пич, аз също се чувствам така на 21 съм маи че е нещо от възраста расъждавам по същия начин и да жените са си късове лед (поне на това прокълнато парче земя зовящо се България) и от опит ще ти кажа омразата е най-високо октановото гориво за човешката душа просто трябва да го държиш в резервоара ;) . Хеи това с жените от други народности звучи смислено като я прибереш от улицата поне ще ти е благодарна а не като боклуците които можеш да видиш в един съвременен мол а ако се самозабрави винаги можеш да я изхвърлиш там откъдето си я взел ;).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7f3dee48e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Пич, и аз се чувствам като теб ! Момче на 20 години.

И аз съм се замислял за жените... по-бедна и скромна жена ако си вземеш, ще ти е благодарна, и можеш да я изхвърлиш, ако се самозабрави, но като се появят децата ?!?
Ето точно тогава тези жени си показват рогата - защото знаят, че няма да допуснеш децата ти да страдат.

Пример ? БАБА МИ.

Красивите и кухи кукли поне ти показват истинската се същност от началото.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fc74fb5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо добрите и чувствителни момчета се подвизават само в интернет..защо никога не съм срещала такова едно момче в живота си? смях...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6d7f77b6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз пък съм на 17 год и иам същият проблем нямам приятели отвръщавам се от вички момичета дори и понякога от приятелите ми колкотои малко да са те.. не повече от 2,3.Имал съм връзки ама последното момиче на 2-рия ден ме покани у тях да е клатя и се замислих щом ме познава от 2 дена какво ли може да е правила с други мъже..и се разкарах казах и че не трябва повече да се виждаме и от тогава не съм проявил никакъв интерес към никоя...

... чуствам се супер-самотен и няма с кои да го сподела...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2a0bb5a9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   6 и 10, я си живейте в вашия измислен свят. всички българки са ви криви на вас, или по точно се оказа според 10 че всички жени са ви криви.психично не стабилни, и комплексирани индивиди е пък моето определение за вас. идете да се прегледате, защото изнасилвачите, извратените, както и доста от психично болните притежават точно същото мислене като вас,което е предизвикано от силни комплекси за малоценност.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d021ed5865
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Хей хора прочетох почти на всички ви мнениеята та слушай те сега спрете да се иронизиране да казвате колко сте самотни и отчнаяни вие знаете ли колко хора има в този свят които са в много по лошо състояние еййй за бога има хора които нямат какво да ядат няма къде да спят а вие както казахте имате работа и семейство еми децатаа които са изоставени в дом и така нататък не искам да обидя никой с нищо а ако съм направил извинете но все пак винаги има втора по качествена и стабилна възможност за това вземете живота си в ръце и спрете да повтарятте не мога само защото сте били самотни казвам всичко това защото съм видял също много лоши неща а съм само на 16

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7cf566ae7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Споделям мнението на автора на темата. Аз съм на 27 години, от половин година живея в чужбина и се чувствам по същия начин. Не искам да се променям, за сметка на това да се харесам на някого и обществото да ме приеме. Животът който живея е самотен и доста често се питам има ли смисъл да се боря срещу системата... Гневът от самотата е доста диструктивно нещо и би било добре да се трансформира в някъква мотивация като спорт или хоби, защото никак не е добре, когато сме гневни на живота в най-активните си години.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f9ae81b023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Животът в нашата страна става все по-труден, особено за младите хора. Не виждайки алтернатива те бягат в чуждите стани, но и това не решава техните проблеми особено що се отнася до самотата , този проблем се засилва още повече. Животът ни не е нищо друго освен от наниз от конфликти-самота, любовен проблем, липса на искрени приятели или нещо друго.
Писателят Ъ. Хемингуей има един прекрасен разказ Старецът и морето в който героят пита защо се родил на този свят и отговаря да живее, твори и обича, но за да постигне това трябва да се бори не само с другите, но и със себе си докато победи. Желая ти най-скоро да намериш и постигнеш това което търсиш. Борбен си и ще успееш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9c7c8c603e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Харесва ми как разсъждава първото момче все едно аз съм го написала ето виждаш ли?Не си сам аз мисля по същия начин.Моят проблем обаче е друг.Аз имах човек до себе си, който обичах много дълго време.Но той почина.... от тогава живота ми ми вече не е същия.Заминах за чужбина с надеждата, ще избягам от болезнените спомени в собстжения ми град,но не стана така тук където съм е ужасно хората са студени затворени в собствените си светове и няма буквално Абслиутно никои , с когото мога да поговоря .Хем се чувстам добре сама хем не искам да бъда искам някой като мен искам си го обратно защото той беше като мен.Но нещата станаха и още по-зле вече две години се лутам търся го в лицата на хората тайно се надяжам даа мине по някой улица и всичко да е било някаква лоша шега.И сега след всичко това се разболях психически.Имам тежки нервни кризи и стигнах до лекари и сега пия анти депресанти и успокоителни.Страхотно нали?Не допускайте това да се случи и с вас хора.Намерете пътя си защото някъде го има.Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a7a2f433aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз съм на 29 и след 2 сецмици ставам на 30. При мен положението е подобно. Не съм има много връзки, просто за да се впусна във връзка трябва наистина да хересам някое момиче. За съжаление нямам много допирни точни до такива и съответно това е доста трудно. Ходя на работа, прибирам се, имам колеги мъже и 2-3 колежки, които са семейни. Почти всичките ми приятели, с които поддържам връзка са или женени или имат дългогодишни приятелки. Събота и неделя ходят по роднини, на разходки, радват се на живота, а аз си стоя сам и се чудя какво да правя. Самотата ме натиска. Имах връзка около 3 месеца, но приятелката ми заяви, че няма чувства и пожела да се разделим. Мисля си за нея, тъкмо започнах да се привързвам и всичко приключи. Сега гледам по улиците красиви симпатични момичета, а аз се чувствам безпомощен и слаб в невъзможността си предизвикам интерес в някоя от тях. Лошото е, че няма и къде да срещна момиче. Повечето са обвързани. Започвам и аз да се замислям какъв е смисълът от всичко и дали няма накрая да се примиря и да спре да ми пука, да се почувствам самодостатъчен и да се радвам на другите неща в живота, които не са свързани с жени и любов и тем подобни. Не ми пука дали ще имам деца, даже нямам желание. Вече за нищо нямам желание. Единственото, което ме мотитива да правя нещо е мисълта, че догодина ще си купя мотоциклет. Това ми е голяма мечта и само тогава мога да не мисля за нищо друго освен за самото удовоствие от вятъра и звука на двигателя. Докато карам съм изцяло в дадения момент и не мисля за нищо, просто се наслаждавам. Мога да го правя вечно и тогава не ми трябва никой и нищо. Майната им на всички с престорените им поведения и роли, които играят, фалшивите им декори и лъжливи обещания. Мисля, че в крайна сметка целта на човек на този свят не е да направи деца - само по себе си това няма никакъв смисъл, а целта е да разбереш себе си, да прозреш истината измежду целия фалш, да се редваш на малките неща и моменти, да се радваш на утриннтата роса и аромат, а не на бутилки черно джони в столична дискотека. Все пак съм готов да опитам с друго момиче, стига да не е твърде късно за мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9c7c8c603e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Еее, доста отчаяно ми звучи това. Още си много млад. Ще станат нещата не дей така. Караи моторчето и хич да не ти пука. Докато сме живи и здрави, няма не възможни неща.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4db8bea25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Приятел аз съм същия пък съм на 18 години мислиш ли че ми пука сега искам да завърша и да стабилизирам бизнеса на баща ми който ми го оставя пък за жените има си платена любов пък и мене не ме интересува това кой знае колко ако се появи да се появи ако ли не няма да ходя да им се моля на тези

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 04b9900859
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Сподели сега, след толкова години как си? Пак ли си толкова самотен или откри любовта?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8a25d51378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Баси преди 8 години ще рече 2009, колко актуално и днес. Ланците, дебелите вратове и боклуците са на мода винаги май.....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7366c24f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз сьм същия нямам приятели, в училище е гадно, не знам какво да правя дайте ми някаква сьвет

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4195c7b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Макар, че темата е поостаряла, аз също ще разкажа за себе си.
Момче на 19 години съм! Завърших преди близо година, но не можах да си намеря нормална работа с добро отношение и заплата и колкото и да не ми се учеше, се принудих да се запиша да уча. Но сега осъзнавам, че нещата насила не се получават и това, което записах, осъзнавам, че не е това, което искам истински. Търся работа по сайтовете, изпращам кандидатури, но от никъде не се обаждат, или пък ме викат на интервю и казват - ще ти се обадим, и до там!
Чувствам се много подтиснат и нервите ми са опънати страшно много, нямам работа, нямам приятели и съм много самотен. А и също така никога съм нямал сериозна връзка.
Много бих искал да имам близък човек, с когото да споделям проблемите си и взаимно да се подкрепяме, но уви, не намирам такъв.
Както казва авторът, в днешно време момичетата търсят все богати мутри с дебели вратове и ланци и последен модел автомобили.
Аз също нямам високи изисквания, нито искам да е най-красивата, нито искам да е най-умната или пък нещо много специално. Искам просто момиче с "добро сърце", което да ме харесва такъв какъвто съм и да не ламти за пари. Искам момиче, което да се държи естествено! Само така мисля, че ще ми дойде нова надежда за живот и желание да се боря, когато знам, че някой ме обича и ме чака и мисли за мен, а и човек, за когото аз също бих се грижил и живял заради него.
Но това явно е една невъзможна мечта...
Като гледам голяма част от днешните момичета и се моля никога да не ми се пада такава, като тези, които срещам ежедневно - нарко-зависими, алчни за пари и такива които пият и пушат като луди и се държат страшно невъзпитано и вулгарно, което ме отвращава адски много. Дори с времето губя все повече доверието си към хората и чувствам, че с всеки изминал ден, психиката ми се смачква, точно поради тези неща, които изброих дотук. Накратко - липса на приятели, липса на работа и липса на любим човек до себе си.
Имам чувството, че много от хората, които съм наричал приятели преди и съм им помагал, те просто са ме използвали, и сега, когато съм в труден момент, тях ги няма и вече са ме забравили. Моля дайте съвет какво да правя и как да изляза от тази ужасна ситуация...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 644b3ad775
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   и аз имам същия проблем

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2774ffc64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Тъй като всички се възползват от шанса да си излеят това което им тежи предполагам че мога и аз. Та колкото се може по-накратко, аз съм на 21 (близо 22) години и от около 4 години насам живея, уча и работя в Обединеното Кралство. Ако трябва да съм напълно искрен, липсва ми човекът когото бях преди години, този който винаги успяваше да поеме всички удари които животът ми нанасяше и винаги излизах победител, независимо от това колко усилия трябваше да положа. Избягах от България защото винаги съм се чувствал различен като характер и начин на мислене от връстниците си у дома. Надявах се, че тук ще намеря това което търся и ще се почувствам на мястото си. Да, бях наясно, че за да привикна към по-самостоятелен и независим начин на живот ще отнеме много болка и усилия, но дори в най-лошите си представи не съм очаквал какъв кошмар ми предстоеше. Първото нещо което ме удари здраво и разклати амбициите ми беше да разбера, че курсът който съм записал във университета си няма почти нищо общо с това което исках да се занимавам. В края на първата ми година имах шанс да се преместя в друга специалност, но заради тогавашната ми липса на решителност не посмях да поема риска, за което доста съжалявам поглеждайки назад. Тъй като все още съм студент, ми се налага да работя на място където работата не е най-приятна а заплащането е меко казано обидно, но нямам друг избор. Мислил съм да се престраша и да си потърся работа много пъти, но всеки път ме обзема страхът, че няма да се справя с друг тип работа. Ме ми помага особено, че заради моята прекалена доброта често се възползват от мен и услугите ми. Но дори тези неща нямаше да ми тежат толкова ако не беше убийствената самота която изпитвам почти ежедневно. За съжаление, заради срамежливата си природа, никога не посмях да заговоря което и да е от момичетата в които съм се влюбвал и общо взето цял живот досега съм бил сам. Сега когато съм на хиляди километри от дома си, далеч от близките ми, изпитвам истинската и най-мъчителна форма на това какво е да се чувстваш абсолютно самотен. Имам нужда от човек до себе си, дори и да не е нещо сериозно, просто момиче което да ме ощастливява и да ми покаже хубавата страна на живота която знам, че съществува. Стигнал съм дотам, че дори една най-нормална прегръдка от приятелите ми, кара очите ми да се насълзяват. Не съм споделял за това почти на никого главно защото не очаквам каквото и да е съчувствие или подкрепа и съм пределно сигурен, че насреща ми ще получа само критики и обвинения, повечето от които вече съм напълно наясно с. Предполагам, че фактът че този коментар ще остане анонимен прави нещата по-лесни за споделяне и въпреки, че ме е срам да говоря за нещо толкова лично и тягостно, чувствам в определен смисъл на думата че смъквам огромна тежест от плещите си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 591116cd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   На 23 съм, и съм с много проблеми. Живея в най-лошият град в България, Видин, и въобще съм загубил всякаква връзка с реалността. Нямам приятели, нищо нямам. Причинил съм си мозъчни проблеми, от много мислене. Дълго време бях затворен в себе си, не излизах, имах чувството че съм затворник. Мисля, че започвам да пропадам. минават ми самоубийствени мисли, рязах се с стъкло, не успях нищо да направя. Полудявам година след година, в същото време се обезсмислям и оглупявам. Имах талант, но загубих желание, да го развивам. колкото до проклетите родители, не ги интересува, те са пропаднали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker