Запознанство на улицата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Запознанство на улицата
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 9682 пъти
Аз нямам приятелка и не познавам много момичета вече (нещо се изгубиха). Съответно не мога да си намеря приятелка ако не се запозная с нови хора. Освен някой да ме запознае, другия вариант е аз сам да го направя.

Всеки ден виждам по улицата, в рейса, в трамвая, в подлеза... навсякъде красиви момичета, които си ходят по пътя. Понякога ми се ще да отида и да се запозная с някоя от тах, защото имал съм случай където съм се качил в някав рейс, едно момиче се качи и аз унемях (тази беше уникална). И след 2 спирки слезна и аз да ви кажа с единя крак и аз бях навън да я гоня. Но в крайна сметка не го направих де, не толкова че ме е страх (аз даже бях спокоен), въпроса е какво да й кажа.

Дали според вас е удачно да я спра да й кажа "извинявай просто не се сдържах и трябваше да те спра да се запозная с теб ако може" Или ако това "може ли да се запознаем" е тъпо, то какво да кажа? И въобще имам ли шанс с нея ако от нищото започна така разговор? Ще иска ли да ме види пак, дали няма да ме сметне за натрапник и да се чуди "оф тоя па кво ме спира сега?". (Е съмнява ме точно тва да си помисли, но все пак и аз мога да позная кога някой иска да говори с теб и кога не, например ако си извърти главата ще ми е ясно, че не я интересува и тва е знак да си тръгна). Но по темата нещо да кажете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ab765f0e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Защо да не можеш??? Всеки сам си решава... повечето не биха го направили, защото може да ги помислят за не знам си какви. Аз веднъж видях едно красиво мимиче с много готини кецове и й казах: "Браво, много яки кецове. Кефят ме... " или нещо от сорта. И така завързах разговор с абсолютно непозната, съвсем непринудено и необмислено. И сега и сега се познаваме и чуваме. Е. не сме гаджета, но сме добри познати, почти приятели.

Но един съвет, ако заговориш някое момиче да не започнеш "Лелеее колко си красива" или пък "Мацеее ще те.... " Наистина ще си идиот...

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 725547afc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това да се чудиш какво да кажеш е номер 2 в списъка на преебавания :Д (Номер едно е страх от отсвиркване).

Колкото и страмно да звучи, най-добре е да си почнеш със "Здрасти, аз съм еди кой си" Тя автоматично ще ти каже нейното име, и тогава почвате разговор. Училище, музика, все тривиални неща, и преди да си тръгва и взимаш скайп или нещо. Ако е с някого (примерно майка й) можеш да се направиш че се познавате от някъде "Хей, здрасти, отдавна не сме се виждали.. бързам но бих искал да ми дадеш скайп и там да наваксаме". И не забравяй да се усмихваш и да не показваш че си нервен.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ff71114fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бях на 16. Возех се в автобуса. Едно момче с много красиви, топли очи ме гледаше. Хареса ми. Мислех, че ще ме заговори, но той не го правеше, за това отидох и аз го заговорих. След няколко спирки вече се целувахме.

Не е невъзможно в автобуса да се запознаеш с някое момиче и в последствие да имате връзка, но определено повечето момичета биха те сметнали за досадник ако им кажеш "може ли да се запознаем".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b12ee38b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех, их.... :) По неприятно от да закъснееш за някъде, или да станеш вир вода, ако нямаш чадър :D Е да си изпуснеш шанса!!! Че което не е удачно? До колкото разбирам, по-думите ти, си те представам като разумен млад мъж, е къде е проблема? Ти си мъж, тя е жена, е какво би ти попречило да се запознаеш? ! ... Стига да искаш, е добре да го направиш? По-голяма излагация е сам да се разобеждаваш! ... Слушай, ясни са ми тия работи, в един момент си казваш, какво пък толкова? ! ... ;) Не идваш от "забравен вил" :)) Нормален човек си! ... Нормелен, ама се притесняваш, и хайде не отричай! ... Който не се притеснява действа, а който го е страх да не излезе "глупак", си намира оправдания, като "какво да и кажа". Даваш ли си сметка, как по-този начин, ти сам се оставяш да бъдаш сам! ... Нека ти го кажа по иначе, ако си тръгнал за някъде, но пътя е дълъг, а пред теб спре влак ( да, пак тоя влак, не се умаря да спира и тръгва, питай пътниците какво им е :D) Не се чудиш, а се качваш!!! Иначе, после ще се вайкаш, ама защо, ама можех и тнк, ... самосъжаления, дето са излишни, защото всичко е минало! ...

Хммм, ... да, че не познаваш момичета, ще ти е проблем! ... Май не си общувал много с противоположния пол ;) Виж, момичетата са много деликатни, но също са хора, запомни го. Не идват от далечна планета на принцесите, въпреки че много изглеждат точно като принцеси ;)) Каквото кажеш, те могат да те разберат! ... Стига сам да не се "спираш", всичко ще мине добре :) Ама като виждам положението ти, може би си загубил тренинг в общуването - изобщо! Няма тайна - освен да не ти пука, мисли така, това е един момент, който може никога след това да не се "повтори"... Е ще пропилееш ли момента? Или ще му се насладиш? ;) Заговаряш момичето, все едно никога повече няма да общуваш с нея, пък каквото стане ще стане! Та и нищо да не се получи, поне
ще си доволен от себе си, че си опитал, и най-малкото ще си провел пълноценен разговор.

Как не знаеш какво да и кажеш? ! ... Не е така! Разбира се че знаеш :) Какво е това в темата което си сложил. Според мен си можел да опиташ и с тези си реплики! Ама я чакай секунда. Нима ще си изготвяш реплики, ще си подготвяш някаква реч, смешно е!!! Не знаеш ли, че каквото ти хрумне предварително е най-правилното. Ако тези неща са ти хрумнали, е било добре да ги кажеш! ... :)) Само една малка поправка, да бъдеш любезен е срахотно и е правилно. Ама когато решиш да се запознаеш с момиче, да кажеш може ли да се запознаем, звучи някак детинско! Защо ли? Ами спрял си я, точно за да се запознаете, а питаш дали може! :D Първото което кажеш, е хубаво да е нещо разсейващо, от началния момент на притеснение, и несигурност! Защото и двамата не се познавате. А момичетата, са доста внимателни, в разговорите с непознати, просто се опитват да се предпазват от неприятните хора. Е, не са всички такива, има момичета, които с радост ще ти откликнат и ще протече доста ползотворен и дълъг разговор. Но повечето не са в опцията, "говори с загадъчния и готин непознат"! :)) А в опцията, "боже този да не е убиец или изнасилвач" :D Шегувам се, e и в шегата от части има истина! ... Света е кофти, и с право жените се пазят и внимават :) Ако я заговориш и не си даваш вид, че за теб е важно, тя ще приеме нещата по-предразположено.

Има достааа варианти, сега ще ти изредя някой примери, на което ти сам си си предложил :) Ха, когато я спреш, тя надали ще иска да чуе цял абзац от обяснения, защо си я
спрял :)) Че кой би искал! Как ще ти се стори на теб, да
те спре момиче да те заговори, и да каже ужасно дълго
изречение! Пак ще се запознаеш с нея, нали! ... Но впечатлението ще бъде различно. Като за първи разговор,
кратките изречения, се отразяват по-добре, целта е първият контакт между вас, да мине гладко, а не "провлачено". Иии... само ако тя, подеме някоя по-дълга тема, или въпрос към теб, чак тогава може да си позволиш да разшириш границите на думите си. Пример, "извинявай, (поглеждаш я и се усмихваш) видях те и реших че ще е хубаво да се запознаем! ... ;) Бъди по-смел, и по-решителен! Така ще и направиш добро впечатление! ... ;")

Ооо, да тя е ще е красива, ама красотата и не бива да "смачква" самочувствието ти. Знай, може да си мъж, и тя да ти е взела ума, но и ти си имаш достоинства, и едва ли си грозен в нейните очи! Осъзнай свойте плюсове и ги развивай, това ще е и твоя чар ;) Ммм... друг пример, е в стил кой съм аз :)) Спираш я, с едно "ей почакай" тя се обръща, а ти казваш че си се припознал, на което я питаш
как се казва, защото прилича много на един човек който харесваш, (и за теб ще бъде голяма изненада ако и
тя се окаже със същото име. ) От тук, казваш "изненадан", че и тя е със същото име. На което тя, ще бъде леко любопитна, а ти описваш хипотетичното момиче, ... че е красива, че цвета на косата и е... как е обечена и тнк. На което ще опишеш самата нея!!! ;) Това ще предизвика една усмивка на лицето й :) И ще е флирт, на което ще е очевидно, че целта ти е била да се запознаеш с нея. Но тъй като си предизвикал усмивка, ще е сигурно че й е билo приятно. Поглеждаш я, подаваш ръка и си казваш името! Не е сложно :) Важното е за теб да е "забавление", за да бъде добре и за нея.

Оллл, ... и да не попусна, извъртането на главата не е признак, че тя не иска да говори с теб. Признак ще е,
ако мълчи, ако не отвръща с нищо, а си продължи напред все едно те няма! ... :)) Споко де, уверен съм че няма да
стане така! Защо мисля че няма ли? Ами момичетата обичат да им обръщат внимание! ... Много момчета искат да бъдат
с тях, и се държат преиграващо - абе скука и половина,
че и досада ще е за тях. А малцина събират смелост да ги
заговорят направо, че и по-забавен начин ;) Импровизирай, бъди различния, или поне от малцината! ... Многоооо въпроси си задаваш, още отношението не се е "зародило", а ти мислиш за "продължението"! Живей, действай, и ще видиш какво ще се случи. И едно съветче, запри ги тия мисли, запознанството, не е "строго секретна мисия" :)) Както когато се чувстваш най-добре и уверен, ето с такова настроение бъди пред нея! ... ;)

Темичка, която може да ти бъде полезна! ...

Липсва ми близостта с момиче
http://spodeli.net/story.php? ID=23445


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5eafe2474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   winterfire железен си човече.. даже ми даде идея как да го направя :)
Още другата седмица все ще срещна някоя в метрото да кажем.. ако това дето се сетих найстина стане (което е абсолютно просто :Д) Ще пусна цяла тема в твоя чест че ми помогна човек :)
Смисъл за сега говоря рано, но благодаря :Р

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81994c4743
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   нека ти разкажа от страната на момичето...
мисли, чувства, въпроси, терзания и т. н. :)

Приятно би ми било момчето (мъжът) срещу мен да действа така да се каже със замах. Просто да седне до мен, да изкоментира нещо за времето и да си каже името, протягайки ръка.

Знаеш ли колко пъти (аз съм бъбривка по природа, то коя жена пък не е ) съм си седяла в автобуса и съм се надявала някой да седне до мен и да си побъбрим. Странно, с по-възрастните хора винаги се получава. Но младите мъже (в диапазона, в който аз си търся мъж да речем) просто седят две седалки по-напред и се пообръщат, или се правят на "не те гледам" и ме оглежда от главата до петите. И ако този същия стане по едно време и ми каже "може ли да се запознаем" най-вероятно е да реагирам супер хладно и резервирано.

Обичам забавните мъже, симпатягите, които се чувстват добре в собствената си кожа и не се притесняват да седнат до мен и да ме заприказват... та било и директно по темата, прескачайки частта с имената.

Чета си книга аз... "Какво четеш? Дебеличка е... " това беше придружено с толкова "филмова" физиономия, изразяваща ужас, че аз се разсмях и обърнах корицата, за да прочете заглавието, с надеждата, че ще мога да обсъдя книгата си с някой. "Руска литература, а! Да ти се намира някой комикс? не? Ужас... сега ще трябва да си говориш с мен" Не ми остави избор, разоръжи ме и се заприказвахме - за къде пътува, къде работи, намерихме си някакви полуобщи познати, еднакви места, на които сме ходили, всеки разказа някаква история.. забавно беше. Когато слязохме аз самата поех инициативата "Бързаш ли? Можем да пием по кафе. " Той се съгласи, в кафенето обсъдихме хората по масите, шегувахме се със сервитьора.. беше забавно. После пак пътувахме заедно, пак беше забавно, разменихме си телефоните, след няколко дни ми се обади да пием по кафе, когато съм свободна.. излязохме. Тогава имах сериозен приятел и не исках да се впускам във флиртове, затова му го казах предварително, за да не храни илюзии и просто прекарахме известно време заедно, смеехме се, после дойде и моя приятел, запознаха се... Познаваме се вече с години, чуваме се, разказваме си...

и така.. бъди малко по-решителен и забавен. Ние оценяваме старанието на мъжете да ни усмихнат.

А веднъж пък един направо ме хвърли в тъча. "Тази прическа не ти отива...? " но нямаше желание да се заяжда, а някакво супер детско и весело пламъче гореше в погледа му. И просто се включих в играта "А как намираш дрехите ми? " "М-м-м аз не бих облякъл това страхотно тяло по този начин" Засмях се, какво да направя друго? а той "Хайде, признай, че беше оригинално" "Признавам :)" "Гладна ли си, тръгнал съм за закуски... о, не се представих, аз съм Х"

Шегата, придружена с весела усмивка, която казва "хей, не искам да спя с теб, просто ей така ми хрумна да те заговоря" почти при всички жени има ефект!

Успех и да разказваш!

Плам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5eafe2474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Плам има вярно в това което казваш 100%. Но винаги има това НО :), а то е, че не всички жени като теб са да кажем разговорливи. Не може ние мъжете да очакваме вие да отговорите винаги на нещо което сме казали. Например ако заговоря 10 момичета, които си четат книга точно както ти описа, на бас че максимум 3 ще ми обърнат внимание. Защото едно момиче според мен би отговорило ако намери "коментара" за забавен. Но дори и да е забавен на нея може пак да не й се говори. Ето ти си готина в тва отношение "френдли" както се казва. Ама от къде да знаем на каква ще попаднем. Може да попаднем на най-надутата от надутите, на която каквото и да й кажеш пак ще ти се смее вътрешно. Но как да ги различаваме ха-ха :). Мисля че е въпрос на късмет малко на какъв тип момиче попаднеш в крайна сметка. Не сте ли съгласини?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bac48d269d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Радвам се че си се решил ;) Ще е забавно - та - забавлявай се! Поначало няма странно да заговориш непозната! Едно време, хората са се поздравяли на улицата, без да се познават :)) Сега този манталитете позабравен, като отстъпва място на "голямото съмнение и страх"! ... Хората са се покрили с "защитна броня", и допускат до себе си само ако някой им хареса! ... И твоята работа е, да покажеш, че си заслужаваш отделеното и време ;) Ако те хареса, сама няма да осъзнае, как е минало времето, и ще поиска, или поне ще ти направи намек, че е добре да се видите някъде двамата.

Ехе, това с метрото - там няма как да не видиш момиче, което да не ти хване окото :)) Само дето средата е малко, ммм... претъпката! ... За успех, се иска да бъдаш винаги в контекста на средата. Защото всяка една среда, ще предполага и различни намеци и подход. В крайна сметка - ситуацията в която си, е най-определяща. Еее, ама точно в това е теста за тоята смелост!!! :) Да бъдеш откровено свободен в изказа си, дори и в непредполагащи това обстановки!

А да, и да не пропуснеш да видиш, какво носят на ръцете си, и дали нямат някоя окачена верика някъде по-себе си :D Сещаш се, някое и други сърчице, или пръстенче! Защото ще е почти сигурен признак, че си имат приятел. Нищо, и така се окаже, не се спирай, пак си се запознай с тях. Има защо? ! ... След някой и друг разговор, може да реши която и да е, да излезете, и да те запознае пък с нейна си приятелка, която е сама като теб :)

До номер 6

Знам ви аз, че сте големи бъбривки ;)) Аха, не може да ви се отрече. Ама горките момчета :D на место да релаксират, се притесняват от вас! ... Страх ги е, защото не разпознават, бъбривката от "момичето на което не и се говори"! Има и такива!!! Има дето изглеждат момче от главата до петите, и чак тогава се решават дали да го заговорят, или подминат като неогледен пътен гьол :))

Но си абсолютно права, грешката е че тези които се притесняват, искат да ви заговорят със сериозни намерения, на место просто да стане разговор :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 13577f6825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Как да различаваш едните от другите ли... е няма рецепта!

Но, слънчице, замисли се малко. За какво ти е надута госпожица, която гледа на всички със насмешка едва ли не и се мисли за "ледената кралица"... май сега тези се наричат "кифли", но не съм много сигурна. А как ще я познаеш... ще те изгледа "лошо" след като се запознаете... и какво точно ще се случи после, ще си вдигнеш раменете и ще се обърнеш. С някоя надута (а сигурна съм, че и те или поне по-голямата част от тях, дължат поведението си на някой грижливо пазен комплекс за малоценност - другия вариант е да са глупави като джапанки), та с някоя от тях... за какво ти е въобще да се занимаваш?

Но това от 10 само 3 ще ми обърнат внимание... си е напредък ;) Една трета... социлозите си умират за подобни резултати, а ти си се затръшкал. която, както иска да си реагира - на теб защо ти "дреме". Просто си видял някоя лицеприятна "дама" и искаш да се представиш... не виждам нищичко лошо. Пък ако на нея й е до приказки, ще се разприказвате, ще ти стане гот... ще си размените телефоните.

Нали не искаш да избираш с коя да се запознаеш, за да се ожениш за нея! :)

winterfire, повечето са бъбривки по душа... но ги има и тези, за които хората са крайпътни гьолове. И сега заради вторите, другите да скучаят, докато пътуват ли? Не е честно, нали?
От скоро се подписвам Плам, иначе коментирам от доста време тук под лоното на анонимността. На няколко пъти сме били на едно мнение или почти на едно де... но с теб се "говори" леко :) Приятно ми е да се запознаем :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 779e10b92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей... Плам (номер 9) :) И на мен ми е приятно да се "запознаем" ;) Макар и така, мистериозно, ... заради светата анонимност :D

Да, съгласен съм че повече са бъбривки ;) Ама част от тези повече, като че ли, "специално", подбират с кой да си бъбрят :D Аз примерно, нищо че съм от мъжки пол, нямам против разговорите, не подбирам хората. Нямам против да заговарям, с което и да е момиче/жена, стига да имам желание, в конкретния момент и време. А ако бъда заговорен, просто ще подема разговора. Попринцип, съм доста открит като характер, но отмерен в приказките си, защото не ми харесва много да се повтарям. Старая се винаги да бъда креативен, но и аз съм голям бъбривко :))

Мисля, пролемът е, че в това време, вече е по-трудно да се довериш на някой, защото има всякакви хора. И доста са използвачи, други са някак лицемерни и горделиви. Абе, ... странни времена! Но пък, какво ни пречи да се запознаем с някой, точно както ти кажа, не сме тръгнали да се женим :)) Смисъл вие жените, харесвате случайните неща, като приятни мигове, моменти и запознанства. И тук е въпроса, е като им харесва и на онези момичета, защо им е да се дърпат и да стрaнят, така сами се лишават от другите възможности! ... :)) Плами, не знам дали си забелязала, но живота сега, се ограничава, само до личните и най-близки познаства. Като че, приключението за новите неща, се е изпарило от мечтателските души!!! Надявам се нямаш нищо против, ако те попитам, на колко години си? Аз мойте съм ги казвал, но ето отново, на 22 съм :) Преди няколко месеца, и аз съм се подвизавал в анонимността :) Но иначе, псевдонима ми е от по-отдавна в един друг сайт, пак за споделяне.

Поздрави :)


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9cddaddbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На 24 години съм...
Има много истини в думите ти... Веднъж се опитах да "накарам" един приятел просто да спре по пътя, за където се е запътил и да изпие едно кафе, в някое от онези крайпътните. Да се заговори с някой... за каквото и да било и после да продължи.
Той не успя да разбере защо, само се засмя - нямало какво да си приказва с непознати... :)

А аз си извличам от всеки по нещичко :) Френдли съм, както каза автора. Момичета, момчета, лелки, баби, дядовци - няма никако значение, просто се запознавам с нови хора, които ми носят нови неща, а защо не и нова мъдрост.

:)
Поздрави
Плам

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a459a9199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 17 съм и когато момчета/мъже които изглеждат малко по възрастни от мен лично ме плашат когато ме спират и заговарят

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 07f0b87364
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Плами... и аз съм така ;) Харесва ми да се запознавам с нови хора, както и ти, и аз мисля, че от всеки има какво да се научи!... Считам, че всеки човек е като един ключ, и че колкото и да се познаваме, вътре в нас, има кътчета от личността ни, за които дори не предполагаме, неща които могат да ни направят по-добри!!! Е разбира се, някой хора ще ни действат като повреден ключ, и на место да отворят някоя врата от душата ни, те ще блокират такава в нас. А други, други са различни, други могат да ни направят повече себе си! Защото с тях бихме се почувствали свободни :) Врочем, от големия град съм, кодово наименование за град С...я :D А ти? От него ли си?

Случвало ли ти се е? С някой, усещаш че имаш много какво
да си кажеш, и винаги ти е приятно и забавно. Разговoрът
протича плавно!... :) Защото и ти и другия, искате да
общувате. А с други, да кажем като виждаш, че не са предразположени за разговор, и просто не е същото, а е
като да си вадиш думите от устата с ченгел!!! :))

Хаха, нямало, а? Типична притеснителност :D To си е
смешно! До колкото знам, човек става познат с друг, след като се запознае :)) Значи преди всички сме били непознати ;) Еее, как тогава става запознаването днес, ако казваш "нямало какво да си приказва с непознати... :)"! То така никога няма да разшири светогледа и кръга на познанствата си!... Сега за да се запознаят двама, трети е нужен, да ги хване ръчичка за ръчичка,... да погледне единия и да каже, "спокойно, тя не яде хора", да погледне нея и да каже, "а той е нормално момче!" :))


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e1922c7b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От София съм.. или поне голяма част от живота ми премина там. Иначе съм от малък град в околностите (все пак да пазим светая светих на анонимността)

Как да не ми се е случвало? ! Наскоро с един господин така се разприказвах, оказа се, че е набор на татко ми, но стана супер. Разказа истории от "неговото време", обсъдихме света, хората, разказвахме си вицове. За миг примерно не съм си помислила, че той иска нещо от мен или.. просто автобуса страшно закъсня, бяхме двамата на спирката...
Получи се супер и сега и аз и той имаме някакъв хубав спомен, още част от някакво друго човешко същество, пресякло пътя ни... а и... случайни неща няма, няма и случайни срещи. Само си представи ГОЛЯМОТО пътуване на душите ни до именно онзи миг, цялата работа на времето и пространството, за да направи възможно тук и сега, аз и ти да се срещнем.. как да бъде случайно? !
Дали аз, дали той - в този момент един от двамата ни е имал нужда от нещо подобно и ако си бях седяла надуто встрани и не бях посмяла да се разбъбря... едва ли "познанието" на тази среща щеше да се предаде. И после какво - пропиляли сме толкова работа, която сами сме вършели.. от притеснение. И Вселената хваща и понеже услужлива започва да гради новата възможност за придобиването на същото познание.... но то вече може да не е така леко, може даже да е болезнено.

Изводът, който господина си направи от нашата среща е, че е самотен. И накрая, когато се разделяхме, защото почти през цялото време разказваше за някаква жена.. реши да я потърси. Сякаш в мен виждаше дъщерята, която не е успял да направи - беше странно усещане.

Вярвам, че всяка среща е за добро и проклета да съм ако ще пропилявам работата на Вселената от притеснение или гордост...
:)
Плам

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62aa613be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ~winterfire~ отговарял си и на една моя тема и гледам че и в други пишеш много.... интересно ми е на каква възраст си и какъв си ти в обществото защото явно познаваш добре подсъзнанието на половете..? да не би да си психолог ( много искам да се запозная с някой психолог жалко че нямам контакти с такива хора :Д) а ако се чудиш коя е темата в която отговори на мен - http://spodeli.net/7/story-22631.html#comment12

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 75511fc5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Много полезна тема, но да питам от гледна точка на момичетата. Как ще е най-удачно момиче да завърже разговор просто така с непознат?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4e0ecbb48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Да споделя и аз...

Първо, Плам - историята ти не е никак приятна, защото ти си получила своето, а пичът не е правил секс с теб, и нека си признаем - искал го е. Жените много обичат да си имат мъже-приятели, но съмнявам се, че пичът, който те е заговорил е търсел това.

Второ аз да се оплача - няколкото пъти, в които съм се запознавал на улицата са ме рязали доста студено и чувството е неприятно. И онлайн ме режат постоянно. Интересното е, че правя лошо първо впечатление, но уредя ли срещата, нататък винаги ми е много лесно :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 095f43d977
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Пич, тия старци ги остави. Най сигурния начин да се запознаеш с момиче и да те хареса е като и направиш комплимент. Е не от сорта "О маце ква си яка", а здравей много си красива!!! Това е достатъчно, после сами си дават номера, ЕГН, адреса, скайпа и още каквото ти трябва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04229c3c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Напиши си телефонния номер на банкнота от 20 лв и го давай на барманки, сервитиорки и т. н. 7 от 10 ще ти звъннат, останалите 3 просто има кой да им дава по едри банкноти :)))))

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 65e3030d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм момиче на 20 от София, романтик съм, постоянно мечтая и една от фантазиите ми е да се запозная с някого в метрото/трамвая/автобуса и т. н. :) Винаги ме е било срам да направя първата крачка, но напоследък като че ли се промених, пораснах, добих малко увереност или всичко от изброеното, и вече първата крачка не ми е толкова трудна.

Ще ви разкажа една случка от това лято. Прибирах се към вкъщи от центъра и ми беше скучно, не исках да се прибирам веднага. Реших да се разходя и така минах през НДК, през градинката зад CCS, минах и през Южния парк. И както си ходех по една от алеите, наближих една пайка, на която седяха двама младежи, привидно колкото мен или с година-две по-големи. И двамата пееха, а единият свиреше на акустична китара. И тъй като аз обичам музиката и особено тази на живо, а и те свиреха рок (обожавам рок), нещо се преобърна в мен, беше странно усещане, но му дадох воля. Попитах ги дали имат нещо против да седна при тях и да послушам. Този, който нямаше китара премести чантата до себе си от пейката и ме покани да седна. И аз естествено седнах, какво друго да правя. Естествено сигурно съм се изчервила, защото ме беше много срам.

И така се заговорихме. Тъй като приятелят му беше зает да си дрънчи, а аз не исках да го прекъсвам, заговорихме се двамата с това момче. Попитах го от кога свирят/пеят, често ли се случва, каква музика обичат. На нещата, които ми бяха познати им пригласях колкото мога, защото обичам да пея, макар и да не умея много. И разговорът протече някак лесно. Къде учиш, какво работиш. Постояхме така около час може би, после те си имаха други занимания, но се оказа, че сме в една посока и те живеят близо до мен. Пътувахме заедно и със същото момче се заговорихме още. Стори ми се много приятен, симпатичен, от това, което ми разказа накратко за себе си ме стори амбициозен, каза че учи в чужбина и е тук само за лятото... Да, беше твърде хубаво да е истина. Той слезе една спирка преди моята, а приятелите му слязоха с мен. Не посмях да ги попитам нищо, а само издекламирах нещо от рода на "може да се видим пак... " а единият от тях каза "да, ще се засечем пак някой път".

Със сигурност ще си спомням това вечно. :) Не съм си и мечтала за нещо подобно, в съзнанието ми винаги е имало музика, романтика, но винаги съм се съмнявала, че нещо подобно ще ми се случи.

Но имах повод. Кое момиче не би се спряло на мое място? :D

Винаги ще помня тези сини очи и тази черна коса... като от сънищата. Незабравимо.

Arlandria

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4d53526de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вълнува ме въпросът затова защо не е измислен сайт, в който хората да споделят на какво място са срещнали съответен човек и някакви отличителни черти по който и той/тя да разбаре, че става въпрос за него/нея. Все пак, може би, поради страх и силното влияние на технологиите, все по-често хората изпитват несигурност от това да заговорят някого на улицата, в меторото или където и да било. А всъшност искрите между двама души могат да пламнат за части от секундата, но да нямат навременната реакция да отреакгиар и да направят първата крачка към запознанството. Трябва да се намери човек, с необходимите умения за да направи този сайт и хората все пак да се откриват и евентуално да разберат дали наистина това им първоначално усещане за другия може да прерастне в нещо по-дълбоко. Все пак не е трудно човек да запомни мястото, часът и дрехите на човека който го е впечатлил ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 072651bec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здрасти. Ако искаш да се запознаеш с момиче от улицата (колкото и странно да звучи) може да използваш следния метод. Сядаш до "избраната", гледаш си 3-5 мин. телефона, ставаш, купуваш един шоколад, връщаш се и и казваш "Вземи си". След това... между другото аз съм... и т. н. Късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker