Току-що ми разбиха сърцето... Край! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Току-що ми разбиха сърцето... Край!
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5698 пъти
Треперя и същевременно си повтарям: "Дишай! Издишай..." Опитвам се да запазя спокойствие, но другата половина от мен е готова да избухне...

Не вярвах, че ще станат гаджета. В началото той се отнасяше пренебрежително с нея, но тя просто му показа, че го харесва и т.н. А той преди как говореше зад гърба й... Не беше истина. И двамата са ми приятели, нито единия не знаеше за чувствата ми към него, затова нямам право да ги виня в "заговор". Но и така да е, усещам напрежение в сухожилията си, в очните ябълки, някъде назад между дробовете и сърцето усещам страшна болка... Сякаш се готвя да скоча, да избухна в сълзи, да убия някого... Страх ме е. За кой път ми се случва! Мислех си, че този път ще откликне някой на чувствата ми - харесвам го, опитвах се да му го покажа, но... Твърде късно е. Твърде често ми се е случвало. Рискувам да налетя на невинен (родителите ми в съседната стая, да кажем) или пък на влюбена двойка сега на Св. Валентин. Тежко е да разбият сърцето ти 4 дни преди Празника на влюбените. Тежко е да ти се случи на 15 години. Тежко е да осъзнаеш, че не си от камък, както си вярвал, когато постигаш огромни успехи, а че си най-обикновен смъртен, лесно повлиян от топка с чувства в лявата част на тялото. От тая фатална вечер тъгата в сърцето ми царува, а вчера бях способна да разсъждавам трезво, рационално, прагматично и балансирано за важните неща в живота. Да, и най-добрите кардио упражнения няма да ми помогнат! Знам, че някой ден ще ми мине... Но докато дойде този ден, вярата малко по малко отминава. Убедих се, че истинска любов няма, можеш да обичаш само родител, роднина, приятел или детето си.

Как? Как ще спя тази нощ? Какъв... какъв е смисълът от това, че вчера бях като философ в мислите си, когато сега НИЩО от изреченото не може да ме убеди да продължа! Не намирам смисъл... Нито в хранене, нито в сън, нито в пари, нито в спорт. Вчера бях Младата гимназистка, която разнищваше дълбоко теми за есе и се ровеше хладнокръвно из корените на свои проблеми. Днес съм Момичето, което се оставя да я победят някакви си тъпи чувства и забравя за приоритетите си. Това е като да те върнат от 9-ти в 1-ви клас само защото в сърцето си си още чавдарче. Това е то - проклетото сърце! Виновникът! Но не онова сърце, което тренирам във фитнес залата, а другото, лошото, което се кълнеше в любов към майка, баща, баба, дядо и 5 най-добри приятелки. Защо не се превърне поне веднъж в това, което искам?! Защо трябваше да се влюбваш, идиотка с идиотката му?! Защо от самото начало не си каза: "Спри НАВРЕМЕ, когато е най-лесно да прекратиш!" Не ми е хич леко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 459d14189b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научете се да не си мислите, че сте влюбени на 15г. Любовта е много относително нещо и е на принципа лапнеш нещо - гълташ нищо, т.е тука има, тука нема. В живота е така, мила какво да ти кажа. Има и хубави моменти, но са рядкост и само ако намериш човека, иначе хората са лицемери - обиждат и мразят това, което не могат или искат да имат, никога не знаеш каква е истината, докато не те наранят..

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8d74219300
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Еми при такъв случей, мисля че няма какво да губиш и няма да липсваш на никой... напрао слагай важето и б хоп :) Успех !!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: cc3f09ab94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Миличката ми тя ... гадно е да ти разбият сърцето... а относно 1вия коментар......... тва че сме по ан 15 и 16 години не значи че нямаме чуства или сме от камък ...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 073b6b2ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е сладур живота си е е*ал майката :( поне така от рано като те нараняват ще свинкеш и няма да ти прави впечателение... Щото при мене тва стана за пръв път на 20 и е мн мн гадноо... колкото по-рано човек осъзнае какъв шит е живота толкова по добре... рано или късно сяка една връзка се прецаква, хубавите моменти избелдняват и остава само горчивината :(

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 963a97cf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не го вземай толкова навътре знам че ти е гадно, но всичко вече е минало. Все още си на 15 така че загърби миналото и гледай напред. Както пише номер 4, живота си е е...бал майката има и лоши и добри моменти, но след всяко зло идва добро.
М 24

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a85b90b61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Може ли да гадая? Това с "чавдарчетата" нещо не ми се връзва с 15 г. А стилът е направо учителски. "Малката" май не е на 15... :). Нищо лошо! Урока за 15 годишните е много подходящ, поне що се отнася за това, да не падат духом от нищо и никаква случка. Предстоят им много подобни и им трябва дух, за да ги оценяват и посрещат по спокойно. Може и да е личен спомен на мацката, но от мен браво! Мисля, че младите трябва да срещат подобни изповеди...И да си изкараш с радост Св. Валентин. Любовта е жива!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 107a1fcffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как да кажа.. ся няма смисъл да говоря поредните глупости, че живота си е е*ало майката ...и незнам си кфо още ...няма смисъл да казвам,че любовта я има на всякви възрасти ..няма смисъл да казвам, че боли.. ясно е тфа..виж ся как расъждвам...
когато живота ти поднесе лимони,яж си факаните лимони, колкото и да са кисели, колкото и отвратителни..няма как, всеки е страдал по една или друва причина ....в живота си ...нейзбежно е ..Но живота е една шибана игра..в която оцеляват най-твърдите и най безкомпромистните играчи... не си с него ??? Явно не си струва... има и други... е да боли ??? Е няма как... не забравяй (тук ше вмъкна едно клише ;) ) Времето лекува... всяка трудност и всеки един шибан проблем трея те прят по силен... айде Мир Вам Сладури !!!
П.с сорри за правописните грешки но много бъразам !!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9461da5b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не се обвинявай,че си показала чувствата си.Макар и болка, това ще те направи по-силна. Нищо няма да постигнеш ако си от камък. Още по-лошо, тези ''силни'' хора рухват най-лесно при подобни разочарования. На 15 си, повтарям останалите читатели, но животът е пред теб :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d51b609256
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Еми, какво да ти кажа, мацо...така се случва, за съжаление..
Единствено мога да ти кажа-да се успокоиш, защото не е края на света (чудесно те разбирам, колкото теб съм и занм за какво става въпрос) и ако наистина не се чувстваш добре-можеш да идеш на психолог! Не, сериозно ти говоря, много е приятно.. можеш да си говориш за всичко и да си кажеш всичко без да се притесняваш :)

Аа.. и щом ти се е случвало и преди-остави любовта малко, заеми се с други неща. Примерно -даскало, спортувай.. излизаи с приятели, обърни повече внимание на родителите си и си подреди живота.:) Любовта сама ще дойде при теб, когато най-малко очакваш :)

P.S. Не съм съгласна с N 4, защото лошите моменти се забравят, а не хубавите... поне в повечето случай, ти ако обръщаш внимание на тях - да, ноо...трябва да се постареам да виждаме и хубавите неща :) Така ще сме по щастливи..

Е, стига съм философствала :):) Искам да се успокоиш и да направиш това, което мислиш да правилно! Успех, мацо ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 173b267457
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как ще е относително нещо любовта, бе ? Любовта е отдаденост до мозъка на костите ! Искаш постоянно да си с този човек и свързваш абсолютно целия си живот с него ! Как ще е относително ?
А на девойката искам да кажа, че няма никакъв смисал да се тревожи за нещо което след два месеца няма да и пука ! Научи се да се контролираш и никога няма да те нараняват. Тези дето страшно много ги харесваш от първият път ваобще не се занимавай с тях. Не трябва да ти пука ! Разбираш ли не трябва да ти пука !!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7489386dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Мило момиче не се разочаровай в живота често стават такива неща. Но ти вдигни глава и бъди горделива, не показвай свитата болка в сърцето си. Сега ти е тежко но един де ще срещнеш човек, който те заслужава и ти е даден от бог тогава ще разбереш, че си страдала НАПРАЗНО! ТОИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! Нека гони дивото!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7c8c438714
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Влюбих се и аз, в момичето което ме правеше щастлив, което подкрепях, което беше мой най-добър приятел... Влюбих се жесотко, но тя избра тоя насилника, който я гавреше и дори насили... ЗАЩО сега тя мен изкарва виновен, затова че ТОЙ нямал вяра в нея затова че е преспала смен... ЗАЩО аз съм този който плаща за тази глупава дума ЛЮБОВ... ЗАЩО... Има ли смисъл незная, но ще призная, че държа главата горе, надявайки се че ще се вразумее, и сама ще се върне и ме прегърне... ДА ГО ДУХА ЛЮБОВТА ! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9a425e4685
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Здравей,! 2,
Изправи се, тръсни глава и продължи край развалината й. Не е била за теб и е по добре, че навреме си е изконсумирала безумието. Нека си го носи. Допускам, че в теб не е намирала амбицията, волята и способността да й предоставиш престиж и надмощие над останалите. Бил си скромен и неагресивен, а това я е навело на мисълта, че си безперспективен, защото днес вървят мутрите. Е, получила си е мутрата по мутрата и си го е заслужила. Тъпо е да ти пука. Огледай се, защото не всичко момичета са с подобни материалистически претенции. Много от тях търсят вниманието и разбирането, а не алчността у партньора си. Не бъди максималист и не си го слагай с мома, която експлоатира красотата си за да я осребри. Не се отчайвай предварително, защото повечето хора не са като тъпата ти овца.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 05101c002e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към автора, а и към всички останали. Хората казват, че на един човек му трябват пет минути, за да хлутне по някой, 5 месеца, за да го опазнае и 5 години, за да се влюби в някои, но му е нужна цяла вечност, за да го забрави. И аз самият съм имал такава случка. Запиши се на йога, Тай- чи или бокс, за да отпуснеш малко напрежение, а за другото не се тревожи.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9a425e4685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Mам** му, 13 съм и се обръщам към 12, а не към 2 -да ме прощавате! ... Ама като не чета, така е - грешка.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e3ad406a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И на мен ми разбиха сърцето два дни преди Свети Валентин. И аз много страдах, плаках, виках бях на път да се самоубия! Когато му раскрих чувствата си той каза че харесва друга. Сърцето ми беше на две! Но какво да се прави. Запомни че трябва да се продължи на пред. И по принцип за тази болка няма лек, но времето лекува. И не си мисли че живота е свършил! Просто трябва да се продължи на пред.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b5f993d8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 10

Странно, как така, хем е до мозъка на костите, хем "въобще да не ти пука!"?
Излиза, че любовта може да се появи само след доживотна сделка, от която няма излизане. Така ли е или нещо не разбирам?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker