Ex, това приятелство ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ex, това приятелство !
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2025 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 12 години.
Много често влизам в този сайт и чета статии. Винаги ми е била интересно. Пиша коментари и помагам. Сега искам помощ от вас. Аз имам една приятелка, която е добра и мила. Понякога се държи ужасно с мен. Винаги си налага волята и иска да стане така както тя пожелае. Всеки човек има право на свой избор и мнение. Тя очаква от мен да мисля, както тя и ако не мисля като нея значи мисля по погрешно. Винаги тя е била крехка и мачкана от останалите от класа, но аз съм добра и съжалявам хората. Затова дружа с нея. От край време си споделяме, но под споделяне нямам в предвит да я занимавам с семейни проблеми, нито тя мен. Уви тя точно това прави. Когато се опитам да и помогна тя ми противоречи. Отказах се от това да и помагам. С нея аз немога да се отпусна и да се даржа нормално, защото тя има прекалено детски акъл (боквално). Аз обичам да говорим за дрехи, момчета, спомени и случки, а тя ми говори как обича бебешки кремчета от бурканче (съвсем сериозно)! Носи дрехи от детската номерация, нямам против, но на рождените ми дни винаги взима дрехи като за сестричката ми, а тя е на 6 години. Истощително е всеки божи ден да те обвиняват и да ти търсат сметка. Предпочитам другите момичета от класа (зрели). С които да поговора. Винаги съм добре дошла при тях. Но тя ми се сърди, че не и обръщам внимание. Какво дабрава като съм жаловита как да и кажа, че повече неможе да продалжава така? Винаги нещо ще ни свързва защото и двете сме в един клас, чин и ходим на танци. Баба и е секретарка в училище и всички учители я обичат, подсказват. Това ме мъчи толкова много. Аз съм искренно момиче и незнам как да прекратя тази безмислица. Тя се радва на перо от паун и ме кани да ида чак до тях (далече живеем една от друга) за да видя това "прочуто" перо. Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ba55d151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би, ако се бях замислила повече, или ако ми пукаше като цяло, щях да те съжаля, само че някак това, което казваш за нея, ми се струва толкова подло... че просто колкото и леко да се опитваш да ни го обясниш пак си звучи кофти.

Мила си, искрена си, честна...тогава защо си с нея от съжаление и защо дружите, след като не ти е приятно, ако беше честна нямаше ли до сега да си го казала.
Била си зряла, а тя с детски характер и сте си споделяли, но зрялото в теб е, че искаш да си говориш за дрешки и за момчета, а тя да си помагате и разказвате. Приятелите си говорят за всичко, мислила ли си, че може да не ти приема съветите, защото и тя си го е мислила, но знае, че няма да и помогнат с нищо. Има ситуации, в които и да искаш не можеш да помогнеш, но винаги можеш да изслушаш. На 12 си не знам дали е от годините (съмнява ме да е от това) , но да си зряла и голяма далеч не значи да говориш за дрехи, момчета, предавания и т.н.

Айде сега, че се обличала по-детски, голяма работа, всеки си има стил, всеки има вкус. Просто и кажи да не ти подарява такива дрехи, защото не са ти по стила и не ти ходят и това е. След като момичето те дразни не се занимавай с нея, казваш и ясно, че имаш и други приятели и искаш и с тях да поговориш и тва е.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aaae193567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Извинявайте от авторката има правописни грешки в текста, моля да ме извините.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker