Грозната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грозната
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2884 пъти
Здравейте имам един проблем. Аз съм на 15 и никъде не излизам, не мога да си намеря приятели, пък камоли гадже. Татко ми никъде не ме пуска само с 2 момичета, една от която е по-малка от мене. Не знам какво да правя всички ми се подиграват, разбирам да съм пълничка ама съм слаба. Майка ми и татко ми казват, че съм хубава, но естествено нали съм им дъщеря.

Много искам да излизам и на село като си отида, но как да отида сега и да почна:
-Може ли да се запознаем? Или нещо подобно. Никой не иска да излиза с мен. От вкъщи до училище и обратно подчти всяка вечер по-рано плачех, защото съм емоционална и всички ме тъпчат. Каво трябва да излизам да пуша, пия, да ходя по дискотеки където там се и бият понякога. Не аз не искам това, но ако не правиш тези всичките неща ти си задръстен, това вече значи да си задръстен в тази държава. На времето не е било така поне не чак толкова лоши да са биле хората и може би е имало да излизаш да играеш. Не знам какво да правя аз искам поне приятел, който да ме разбира, както и аз него, а от къде да си намеря аз съм грозна за всички. Все едно съм в затвор. От нас до училище и обратно всеки ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f19e12ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   от нас до училище о обратно.. тва ми е живота и на мен постоянно. Веднъж на 2 месеца да излезна с едно момче да се видим и тва е. Вярно е че никои не иска да се запознава вече всеки гледа себе си. Всеки бърза.. И аз нямам приятели само познати. А съм момче на 20.. така че има ги и такива като нас дето просто сме тъпкани от съдбата заради този факт. Аз всичко си имам и нищо не ми липсва. Освен добрата компания и разбирасе приятелка която така и не намирам никога, защото момичетата не искат да общуват с мен. Може би и те ме виждат грозен не знам.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a486570073
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам проблемът ти! Щото съм го преживял това нещо и може би все още го преживявам. Както обичам да казвам, днес представите за "хубаво" и "лошо" са дотолкова изкривени, че просто народът се е заблудил и е повярвал в грешни идеали. Едно време както самата ти каза, хората не са били горделиви, нямало е такъв алкохолизъм, такава извратеност, и такава престъпност, каквито има днес. Децата тогава са имали детство и то много красиво детство което те ще помнят докато са живи. А днес светът се е преобразил на 360 градуса. Децата от малки стават някакви арогантни, цинични. Интересуващи се само от пари, плът, дискотеки, и жажда за доминация над по слабите от себе си. Детство вече няма, нормални развлечения също няма! И малкото останали ценностни хора които решават просто да бъдат себе си и да търсят душата, които не се отдават на пороци и не се сливат с тълпата, точно този вид хора, за обществото са "черни и прокажени", разбираш ме. Просто живеем в такъв век, в такава епоха. Където ценностите вече се усмиват и не се ценят, а пороците ни се афишират като нещо нормално. Но, това е вид провокация към нас нормалните. Чрез нападки и натиск обществото се стреми всячески да ни разврати, и да ни направи такива като тях. Обаче ние сме длъжни да удържим на този натиск, да запазим себе си и ценностите които носим. Защото не в нас е грешката.... а в тези които отказват да ни разберат и се поддават на грешните пътища! Разбираш ме какво искам да кажа. Тези момичета които от малки се пускат на всеки срещнат, които тръгват по клубове и дискотеки, които пропушват, пропиват и т. н. тяхното бъдеще е вече унищожено. Защото те няма как да открият любовта, няма как да създадат нормални семейства и да създадат някакви отговорности! Ти не се влияй от тях, не им подражавай в никакъв случай! Знам колко ти е тежко, но според мен точно такива момичета като теб са най-истинските, защото ти си свястна, ти си красива душевно, и за теб ще има хубави и истински моменти, аз съм убеден в това!! Просто не се депресирай, не изменяй на себе си! С времето и за теб ще има щастие но ти трябва да имаш сили да го търсиш и да се стремиш към доброто, тоест към правилното! Просто ти си различна, и не си като стадото и точно с този факт трябва да се гордееш! Надявам се да съм ти вдъхнал някаква вяра, и знай че ти съчувствам и те разбирам! Успех!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d743c164b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2 много ти благодаря в днешно време всички гледат как да ти направят мръсно и нищо друго. Аз искам хубав живот с добри хора, но уви само убийства, изнас**не с извинение и много други гадни неща. Народът се е променил много. Няма ги добрите хора, които са биле преди време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7f0c919831
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, какво „преди време“ те гони, на 15 си!

Да ти кажа, какво беше времето преди 15 г. - убийства по улиците на мутри, но гърмяха и нормалните хора, бабички убити за 1 лв. - всеки час, 15 деца умряли от глад в дом, подпалени и ограбени църкви, изнасилвания и пълна анархия беше през 90-те. Радвай се, че много-много не си спомняш от онези години и не чети вестници, защото докато днес само четем за някакви отделни случаи, които могат и се случват и другъде, то тогава животът беше джунгла и без телевизор.

Хвани се стегни малко, с негативизъм и мрънкане, няма да стигнеш далече.
С повтарянето на заучени фрази от майки, лелки и бабки също няма да стигнеш далече, най-малкото, защото звучат смешно в устата на едно 15-годишно хлапе.

„Ох, какво беше и какви станахме“ можеш да кажеш след най-рано 20 г. Сега си гледай акнето и хормоните.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d743c164b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   извинявай но нали чувам какво е било преди време татко ми без проблем е играел през нощите с др деца без притеснения то със сигурност сега е по опасно

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d743c164b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз съм съгласeн с авторката преди е нямало да ходиш с къси полички курвенски работи с извинение с пистолети в училище, а и да е имало не е било чак както е сега, но е нямало да ходиш с полички къси до немай къде си наистена на времето е било по-добре освен телевизията
мъж 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9c520a0f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   напълно те разбирам и моят живот е така сега съм във ваканция и пак не излизам аз освен на училище и вкъщи никъде не ходя и може би веднъж в месеца на ресторант аз също се смятам за грозна, не че съучениците ми са много хубави, но както и да е. аз мисля сега лятото да излизам по-често така че направи го и ти

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d743c164b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами туко виж ако има с кого :D ;(

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0cbdf72f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все едно описваш моя живот ;) освен, че аз съм приятно закръглена, и че може би имам повече приятели. Не излизам, а постоянно ме карат. Въпросът е, че има хора, които много обичат да ме тъпчат без дори да го разбират. Бъди себе си, не изпадай в кризи, не прави моята грешка. Аз страдах от депресия и изпитвах страх от тези хора. Всичко това беше преди буквално месеци. Аз съм на 16, разликата не е голяма. И на 30 да си, когато има хора, които да те гледат и да те сочат, винаги ще си така. И Пак казвам, бъди себе си, усмихвай се повече. При мен се получи. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cba341237d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си мисли че си грозна, имай самочувствие! Не се поддавай на реалността, не бъди като останалите, които съсипват живота си! Да, може би си "задръстена" за тези, които се смятат за нещо повече от теб, но не им обръщай внимание и им се усмихвай, не позволявай да те тъпчат! И знай че ще бъдеш истински щастлива, само тогава, когато откриеш някой като теб , който да те разбира и с който да бъдеш себе си! Успех :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 43b99f100f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   значи аз не знам точно как се чувстваш, защото имам приятелка като мен - не пушим, не пием, не ходим по дискотеки, не сме кифли и тем подобни. На 14 съм а тя на 13 и сме нормални момичета имаме си приятели, излизаме и така. Щом не си пълна, значи няма за какво да се притесняваш, а пък и да беше пак не е такъв проблем. Просто си намери приятели по фб, училище или където искаш, не бъди затворена и не стой само у вас! Колкото до всички, които те мачкат, покажи им, че си силна и не ти пука за тяхното мнение и те ще спрат.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fcfdb107c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   към номер 12 казваш че ако не им обръщаш внимание ще те оставят. не е така. 5 години не им обръщам внимание нищо не се е променило. аз имам почти същия проблем като авторката. преди влизах в фб но там запознанствата не са реални ти фсъшност нямаш реални случки и запознанства не можеш да се срешнеш на живо с хората....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e53e45c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Oхх всеки тук говори (почти всеки) че като не е пълна и няма проблем.. е то наистина няма ама аз като съм пълна какво.. не съм дебела само имам малко коремче и съм висока така че половината ми кг не си личат та... преди бях истинска зъдръстенячка беше ме срам защото ме беше адски много срам но сега хич не ми пука кои какво говори за мен имам си прияятели.

Та ако искаш нормални фр не трябва да ги търсиш и да ги избираш просто попадаш на някои симпатичен/симпатична приятелка (важи и ако искаш гадже) струва ти се че е добро момиче/момче и деистваш а когато си си подбрала компания имам предвид с кои искаш дасе запознаеш от много време ще е по трудно. Просто отиваш и им казваш здравеите искате ли да се запознаем без да те е срам ама ако те отрежад засмиваш се и си тругваш с гордо вдигната глава... ВСЯКАШ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА... ТААА дано стм ти помогнала

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker