Постъпи по възможно най-ужасният начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постъпи по възможно най-ужасният начин
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2217 пъти
Здравейте, момиче на 16 години съм. Често посещавам сайта и ето, че дойде и моят ред да споделя историята си.
Преди около месец съвсем случайно се запознах с едно момче в facebook, с което няколко пъти сме се виждали наживо, но което никога не съм познавала лично. Казваха ми, че бил готин и ето, че ми се отдаде възможност сама да го опозная. Започнахме всяка вечер да си пишем, дори понякога, когато бях заета и не можех да седна на компютъра ми изпращаше смси, чието значение правеше деня ми по-добър! Продължихме така известно време (през което доста се привързах към него), докато изведнъж отношението му рязко охладня. Имахме малко недоразумение, след което той обеща, че всичко щяло да си остане същото, но уви нещата доста се промениха.

Започна все по-рядко да ми пише, което разбира се, доста ме натъжаваше, тъй като чувствата ми към него не се бяха променили. Бяхме си определили ден, в който да се видим, но за съжаление, тогава внезапно ми се появи ангажимент и се наложи да го отменим за следващия ден. Той изглежда, нямаше нищо против, уговорихме часа и мястото. Но точно тогава заваля силно и се двоумях дали да отида, но нямах възможност да се обадя, тъй като бях с друг GSM и номерата не ми излизаха. Реших да си хвана такси и се надявах да се обади или поне да прати смс, ако не може да дойде. Висях около 40 минути, изпълнена с очакване и накрая просто си хванах друго такси и се прибрах по-разочарована от всякога! По-късно видях на стената му, че е започнал да се зарибява с друго момиче и че си е уговорил среща по същото време, когато трябваше да се видим.

Сега съм безкрайно благодарна на семейстовото и приятелите ми за подкрепата им. Знам, че са прави и, че той е този, който губи, но съм разбита. Очаквах извинение или поне обяснение за постъпката му, но така и не получих такова. Чувствам се повече от ужасно! Искам да предприема нещо, защото в противен случай ще се разпадна. Но какво бих могла да направя, без да се унизя повече? ! Боли ме от начина по който постъпи, но много повече ме боли от това, че му се доверих и наистина с огромно желание очаквах да дойде този момент... Благодаря предварително за отделеното внимание от всички, които ще прочетат историята ми! Ще се радвам да получа съвети, как според вас би било редно да постъпя оттук нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7ad0b5b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той наистина е постъпил ужасно с теб, затова се опитай да го забравиш, не мисли за случилото се, а и можеш да си намериш друго гадже.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e5bda482f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е супер гадна постъпка..!! Такива момчета дето лъжат и мажат, и само след миг вече се заребяват с друга и само лъжат, просто никога не съм можел да ги разбера! Съжалявам за това което ти се е случило, надявам се с времето да преживееш разочарованието и ти го желая от сърце! И... имай си едно на ум винаги когато някой започне да ти сваля звезди! Така ще си спестиш поне част от разочарованията, и ще очакваш - неочакваното!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: faa641dcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наистина е постъпил ужасно.. изпадала съм в подобни ситуации ии знам, много е неприятно и боли ужасно.. моят съвет е просто да се правиш, че нищо не е станало, знам, че не е никак лесно, но опитай.. винаги ще се сещаш и ще те боли, но.. трябва да продължиш.. публикувай си по стената весели песни, а не за изгубена любов и разбито сърце, пиши си весели неща, ако се засечете, мини с вдигната глава, широко усмихната и му покажи, че не ти е нужен, за да си добре, а напротив - без идиот като него дори ти е по - добре, покажи му безразличие - то боли повече от омразата.. Успех от мен! Ще се справиш, повярвай ми, времето лекува всичко :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ef93e1eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила какво да ти кажа освен да се радваш, че си се оттървала. Аз съм на 18 и имах идентичен случай- приказки по интернет, привързване от моя страна, сваляне на звезди. И когато трябваше да се видим все отменяше срещите в последния момент, а той беше инициаторът. Когато последният път отмени срещата, го видях на следващия ден с друго момиче. Ами не знам, не го разбирам това- да въртиш 2-3, че може и повече, и да ги лъжеш, без да ти пука, че човека има чувства. На мен също ми беше много гадно, но сега вече не ми пука за този човек и като се замисля- той е само за съжаление. Защото едва ли с това поведение, ще има някога истинска връзка. А и това говори че е комплексар с ниско самочувствие. Както знаеш - всичко се връща. Просто вече си имай едно наум с такива хора и не се подвеждай. По-добре че сега си го видяла какъв е, а не примерно да имате връзка и да те нарани много по-жестоко тогава. Успех ти желая, не си губи времето дори да мислиш за него- не го заслужава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker