Никога до сега не съм си имала приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога до сега не съм си имала приятел
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4454 пъти
Не съм някоя момиченце на 12-13 години, а на 19. Не че са много, но е рядкост в днешно време, момиче на 19 да не е обвързано и да не е имало никакъв интимен контакт с човек от другия пол.
Причината да си нямам приятел са хилядите комплекси, които имам относно външния ми вид, но най-лошото е, че междувременно и самооценката ми пострада.

Изпитвам срам/притеснение, когато се налага да общувам с момчета, дори и да е за малко. Интелигенцията ми отива на майната си и започвам да се държа тъпо. Все едно са от друга планета. Когато общувам с някой и все се случва нещо от моя страна - или ще се спъна, или ще кажа нещо глупаво. За тези, които ще кажат, че не си падам по мъже или че съм лесбийка, НЕ СЪМ. Харесвам САМО мъже!!! Но с този срам, притеснение и ниска самооценка едва ли някой ще ме хареса. Впрочем, намират се обожатели, но все такива, с които никога не бих тръгнала. Искам да се отворя като човек.... да не ме мислят за празна и скучна като общувам с някой. До някъде срамът и страхът от момчетата мисля, че са по вина на родителите ми, но моя огромна!
Какво бихте ме посъветвали? Как да повярвам в себе си и да общувам нормално и с момчетата? Как да повдигна самочувствието си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a694921976
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чета историята ти и се питам "възможно ли е толкова да си приличаме с теб"? Аз съм нещо подобно като теб, с тази разлика че съм момче на 23 години почти. И аз много искам да открия моето момиче с което да сътворя нещо красиво и истинско. Но поради проблемите ми в общуването и асоциалността ми като цяло, и някак просто не се получава. А и то днес е трудно да намериш истински човек за себе си, защото представите като цяло са изкривени, и е много по вероятно да попаднеш на грешния човек! Не избързвай и остани това което си. Може да звучи банално но е много по добре да си скромен и самотен човек отколкото зле придружен. Много по добре е да си се запазил като личност, отколкото от 12-13 години да си проваляш живота и да сменяш мъжете. По принцип не трябва да се влияеш че другите момичета били така. Защото те от малки се облъчват с грешни идеали, алкохол, извратено поведение и така мъжете само си играят с тях и после ги захвърлят. Подобни момичета няма как да бъдат добри майки, домакини, нито могат да бъдат сериозни. Докато такива като теб, затворени в себе си, и чувствителни, останаха много малко за жалост, и точно вие сте най-истински момичета за които човек си струва да се раздаде. Остани себе си и имай вяра! Рано или късно и ти ще изпиташ щастието и ти го желая от сърце. Успех!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c759710a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако желаеш, аз ти препоръчвам да започнеш с някое по - така смотано момче. От този опит, този след него и още няколко ще се научиш да общуваш с момчетата и да разбираш интересите им ( но моля в тези интереси да не има предвид основно секс). Момчетата в повечето случаи са добри приятели и могат бързо да те "разведат" из всички среди, така че да осъзнаеш към къде точно спадаш и да избереш как да се отнасяш с обичания мъж... И още веднъж, ти решаваш, аз не натрапвам мнението си. Ще успееш повярвай ми, няма родени научени хора на този свят! Просто трябва упоритост.
Ес

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7d48b2a641
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Същият съм като теб. Дори съм ти набор! Но живота е жесток към нас...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9e10ea938c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, много момчета се чувстват по същия начин. Все пак няма да си легнеш с първия срещнат, а и не хапят (освен ако не поискаш :) ). Комплексите всеки ги има, трябва да ги преодолееш. Да знаеш какви 120 килограмови момичета съм виждал да излизат със светни момчета... и не защото тати има фабрика. Дръж се естествено, все пак не си подбираш порно партньор...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7753233547
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм в подобно положение само, че съм момче на 19.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 849b99190d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   СТ1: Като спреш да се самосъжеляваш. Общувай си с момчетата както със всеки друг говори си нормално не е много трудно да контактуваш със нас ние сме си простички. Харесвай себе си за да те харесват другите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8fa6709105
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   , , Искам да се отворя като човек.... да не ме мислят за празна и скучна като общувам с някой. ''от тук тръгват проблемите ти, нетрябва да ти пука каквмо мислят другите за теб - трябва да си щастлива заради себе си и да се харесваш такава каквато си, но явно това ти е проблем защото търсиш щастието не в себе си а в мъжете и навън, но повярвай ми щастието не е там, сравняваш се с другите и става още по-лошо, целият ти модел на мислене е грешен, за съжаление няма как да звуча обедително тъй като в днешно време е трудно да обедиш някоя 19 годишна че може да бъде щастлива и готина личност просто защото е един добър и уникален-разли4ен от другите човек.. отворена няма да станеш защото в трезво състояние явно не ти идва отвътре затова обикне се такава каквото си и търси своите силни страни, имаш бъг в характера, но и всеки друг има - разликата е 4е за разлика от другите ти се фиксираш върху твоя тъй като ти пре4и на любовта и секса, ще минат години и ще разбереш че тези неща не са най важното а само едно много важно нещо, най важното е да живеш като достоен човек на тази Земя...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9132619f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Миличка, целувам те, успокой се - всичко ще се нареди. Нещата стават тогава, когато най-малко ги очакваш. Просто спри да търсиш, отпусни се, живей ведро и внасяй радост в живота на хората. ТОЙ сам ще те намери, когато и двамата сте готови.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f67924b308
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спри с това ниско самочувствие! Преди години бях като теб, не бях на 19, а на 17, но се чувствах по същия начин. С много притеснение и срам започнах връзка с едно момче. Аз бях неопитната, смотаната във тези отношения, интимни най-вече. Та аз не знаех как да се държа. Но това беше единствения ми начин да се науча-когато съм с момче, а не когато съм сама и се оплаквам. Постепенно започваш да се отпускаш, постепенно се научаваш да бъдеш себе си дори. И така лека-полека всичко си идва на мястото си. Естествено има много сконфузни ситуации, които трябва да преодоляваш и да не ти пука. Когато общуваш с мъжете бъди себе си, не се преструвай, не се прави на някоя, дръж се просто на ниво. Притеснението е това, което те кара да се спъваш, в буквален и преносен смисъл. Успокой се и просто гледай напред. Порасни, преживей притеснението и всичко ще се нареди. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8e39c13b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей, .. има време за всичко ;) Стига да имаш желание, ще събереш и смелост! ... Знам, че виждаш момичетата около теб, как вечe смeнят поредното гадже :D Виждаш ги, и се питаш какво ти е, че не си като тях? ! ... А като тях ли искаш да бъдеш? Трябва ли да бъдеш като тях? ! ... Повярвай, нищо не си изпуснала :) Да, ако имаше приятел, щеше да станеш по-отворен човек, щеше да си правила секс, да гледат на теб като на харесвано момиче. Защо ли? Защото ще виждат че не си сама и момчето с което ще си те е оценило, което значи че е открило красивото в теб. Хммм... да ти кажа, рядкост си е, при вас момичетата да не ви върви с противоположния пол! Според мен основата на проблема не е външността ти, а крайно ниската ти самооценка за теб самата си. Ти се подценяваш, и от там и самочувствието ти е ниско! ...

Ммм... казваш че те е срам, но от какво? Не знаеш ли, че на едно момче, малко му е нужно за да си глътне азбуката! ... :)) Достатъчно е едно по-освободено момиче, което да знае че е красиво!!! Разбираш ли? Цялата работа в да се "отвориш", "освободиш", е да спре да ти пука, да нe придаваш огромна важност на момента. Еми какво? Спряла си, пред теб има момче, до тук добре! Ама прави ли това момента специален. Не и ако ти не му придаваш важност. Ако гледаш на нещата като на един нормaлен и обикновен момент и разговор, всичко ще ти бъде по-лесно, ще се справиш без ненужното притеснение ;) Проблемът започва, от, ... че малко си общувала с момчета! И го чувстваш като нещо различно и трудно. А би било лесно за теб. Каквото и да кажеш, би привлякло някакво внимание! То... в основата на общуването между половете, кой мислиш е определящата фигура? Тази на момичето ;) Тоест, ти определяш, към какво ще се сведе разговора! ;) И дали едно момче да започне, да продължи, или всичко да приключи.

Еее, виждам, че искаш да привлечеш вниманието на момчетата които не те забелязват, (което е най-честото желание за едно момиче. Да се хареса на които не я харесват в дадения момент. ) Ако успееш, би повишило самочувствието ти, но струва ли си всички опити, ако както сама казваш имаш обожатели? Надявам се не се стремиш само към "най-готините", такива типове обикновенно се славят като използвачи! ... :)) Задай си въпроса, кое те вълнува повече, просто да бъдеш с някой, който харесваш външно, за да не си сама и да стигнеш до секс, или да бъдеш с някой който ще обичаш? Предполагам второто ;) Но не си създавай големи очаквания! ...

А за разкрепостеността която искаш! ;)) Се опитай да разбираш момчетата. Има такива като теб, притеснителни, срамежливи, както и онези отворените! ... Подозирам, че хвърляш око именно на отворените ;) Защото си мислиш, че ако тръгнеш с такъв, и ще станеш и ти такава. За да те харесват, се научи да привличаш вниманието със свойто тяло, движения, и чар. Не е въпрoса да мислиш какво правиш, а да го имаш за едно забавление, и да си прекраваш добре! ... Бъди по-лъчезарна, по-усмихната, и не се колебай! :) Ха, ... стига и само едно здрасти, здравей, но с усмивка, да кажеш на момче което си харесваш! А ако той също те хареса, ще ти отвърне, така започва и общуването ;) Или само когато го видиш, да му се усмихваш, след няколко твой усмивки, в него ще се появи и желанието да те опознае. И ако обстоятелствата са подходящи, ще стане :D

Хах, ... момчетата са свикнали, на установените принципи, че те заговарят момичето и от там се тръгва! Да, ама както на вас момичетата ви омръзва от едни и също заучени и повтарящи се реплики, и искате нещо различно. Също е и при момчетата. Ако направиш различното, като ти първа го поздравиш, заговориш, или да бъдеш много предразположена ако той те заговори, ще го впечатлиш! ...
Е, без да форсираш нещата, просто разговор, в който нищо
не е ясно и сигурно!!! Така е най-интересно - непредвидеността, неочакванотта на думите, да развоя на
нещата ;) Съветвам те, да промениш нещo във външния си
вид, не си малка, на 19 си, защо не? Важното е да изглеждаш така, че като се погледнеш да си кажеш, "ето
това съм аз и се харесвам" ;) Има приказка, по-дрехите
посрещат, по-ума изпращат, която все още е валидна
донякъде. Но в случая, по-вида, той ще те види, и може
би хареса. И ако е интелигентно момче, ще иска да разбере повече и за твойта същност, а не само за вида ти.

Където и да се намираш, както и да си, никога не се приснявай, а запази пълно спокойствие! Ти имаш свой
плюсове, свой много красиви и положителни черти, разивай тях, и се харесвай :) Другото което - излизай по-често, и се старай да общуваш повече, за да се запознаваш с повече хора. Промени каквото не харесваш в себе си, а каквото харесваш, го увеличи.


Ето една тема, която може и да ти бъде полезна :)

Какви момичета предпочитате?
http://spodeli. net/7/story-21824. html


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6a696a473e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А освен искам... искам и искам, ти какво направи по въпроса, че да се промениш. Момчетата не я забелязвали, на други обръщали внимание и не знам какво още. Ами следващия път като видиш момче да обръща внимание на момиче, отиди и я питай как го постига, та да те светне малко. Хората работят, променят се, постигат цели и мечти и това им дава самочувствие мойто момиче, това ги прави да греят като слънце, да имат аура и да привличат останалите. Ти как мислиш стават тея работи твоите връстнички да са красиви... ами поддържат се и им отнема доста време и енергия.

И аз съм солидарен, ама никъде не прочетох да си направила някакъв опит за подобрение, а искаш съвет. Това което ти пишат хората тука сигурно и то ще трае ден-два в главата ти, ама айде ;) А как ще я наквасиш и какъв ще изходът от ситуацията по добре да не ти го споменавам, че съвсем ще се отчаяш... айде поздрави!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1925645b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 11:
Кой е казал, че не се грижа за външния си вид бе?? Някъде прочети ли го?? Грижа се за външния си вид точно толкова, колкото трябва, даже прекалено много. По-суетен човек от мен едва ли ще се намери, но все пак не съм нито някоя дебелана, нито някоя грозница. Причините един човек да няма самочувствие и да е комплексиран могат изобщо да не се касаят до външния му вид. Мъжете в днешно време са станали големи нахалници и отворковци, което на мен лично не ми понася. Особено неприятни са ми онези свалячи, които правят едни и същи комплименти, почерпени от някоя долнопробна чалга песен.
Winterfire - грешиш, не харесвам отворените типове, а обикновени момчета. За жалост обаче, са на изчерпване, защото както при момичетата, така и при момчетата се забелязва едно масово \\\"копиране\\\" всеки гледа да се събира с по-готините, ама под готини имам предвид, онези момИченца\\\" с почистените вежди и епилирани без нито едно косъмче по тялото. Отвращават ме такива педали. Ако за вас това е готино, има момичета, които смятат това за жива педалщина. Бащи нямате ли си бе, момчета, че да ви ступат яко да ви дойде акъла в главата...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8e39c13b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ами в такъв случай, проблем не трябва да имаш? ! ... Огледай колко теми има, от момчета като теб ;) И това само тук в сайта, а представи си реално колко са. Не е да няма :)) Има! ... Ама какво правите, та не се откривате? Не опитвате! ... Не рискувате!

А и, обикновенните момчета, обикновенно са сами :D И в търсене на момичето, както ти на момчето за теб. Просто се оглеждай за момчета като теб :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7d48b2a641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Winterfire, ние искаме да се открием, но сайта не го позволява :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c77f8709f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Winterfire като видя голям коментар само за теб мисля, намери да правиш нещо по-продуктивно :Р

Към авторката.. спри да се притесняваш, спри да се интересуваш и просто го направи. Аз лично намирам факта момиче да се срамува и да оглупява около мен като сладко, а и чеше егото много добре :Р

Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84c602f241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Леле, все едно чета нещо, което аз съм го писала и всъщност точно тази вечер е една от поредните такива, в които се чувствам празна, изолирана, самотна и т. н...
Ще след темата, за да разбера и аз какво да правя, че просто вече понякога си мисля, че не ми се живее повече... омръзна ми да оставам незабелязана, винаги да предпочитат приятелките ми, да виждам как пред очите ми момче, което харесвам, гледа приятелката ми по начина, за който мечтая да гледа мен.. все аз оставам незабелязана, никой (освен 2те ми приятелки, които понякога ми омръзват именно заради това, което ви казах малко по-горе ) не търси компанията ми, винаги предпочитат тях 2, особено едната... признавам, че е много хубава и има страхотен характер, наистина хора като нея не се срещат често.. като се замисля, не знам дали познавам др като нея.. тъпото ми е че тя е единствената, с която съм споделяла неща, които не съм с никой друг и мога да си говоря за каквото и да е с нея, държа на нея, тя ми е може да се каже най-добрата приятелка, но ми омръзна винаги като се запознаем с някой нов ( момче ), той да харесва нея повече, да се влюбват винаги в нея, да търсят вниманието й, да се закачат с нея, да искат да си говорят с нея и т. н. , а мен - нищооо... вече се чувствам съсипана и хем не ми се излиза защото се чувствам така, хем искам да изляза защото имам празната надежда, че може този път да не е така ( но винаги се лъжа., , винаги така става )... на 17 съм, тази година ставам на 18, още не съм си имала приятел, целувала съм се, но не съм ходила с никого и не съм правила секс с никой (имала съм възможността, но не беше подходящия момент ).. едно от момчетата, с които тази фр ходеше, първо харесваше мен, но после се влюби в нея и все още я иска, но тя не го иска ( той не го и бива много много ).. но исках да кажа, че просто беше един вид мъчение за мен да излизаме заедно, , те да бъдат заедно, а аз отново - сама... а сега, месеци по-късно, се появи едно момче, с което вече сме излизали няколко пъти и те ( 2те ми фр ) знаят че ми харесва, но като сме вънка просто забелязвам как той я гледа, говори с нея ( с мен си казва 2 думи ), закача я... а мен - отново нищо... вече нямам сили дори да се усмихна ( дори и фалшиво )... тотално отчаяна съм... не знам вече.... как ще се справя с всичко това? ...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8e39c13b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   (номер 14) Хммм.. може би, но не те спира да опиташ :)
От опит глава не боли :))

А до Death_Blade

Поласкан съм, че те въвеждам в мисли ;)) Аз имам продуктивни занимания, просто ги редувам и редуцирам ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 23831e5166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Една приятелка се притесняваше така като теб. Спа с един почти непознат, защото се срамуваше че е още девствена и сега се подиграва на тези, дето си нямат приятели. Недей бърза-внимавай от отчаяние да не се хвърлиш в ръцете на първият срещнат! Друга приятелка също се притесняваше много, но от известно време на сам се поотпусна-срещна се с една приятелка, с друга. Сформира се групичка от приятели, започнаха да ходят и момчета. В началото се притесняваше от тях-не им говореше, личеше си, всички си мислеха че това е така, защото тя не е близа с тях. Но после почна да свиква с тях и така... Трябва да направиш някаква промяна с косата си, да се запишеш на нещо, да си поставиш цел в живота си, да да си пишеш дневник, да откриеш някакъв талант у себе си. Сприятели се с някое по-тихо момче и се сближи с него и то доста, но не като партньор, а го направи истински приятел. Така ще общуваш постоянно с него, и ще свикнеш. Най-главното от всичко ХАРЕСВАЙ СЕБЕ СИ И ГО ПОКАЗВАЙ. И още нещо-като стоиш плаха, тиха и притеснителна, хората ще се уплашат. Ще решат че си някоя супер надута, а това не е вярно. Бъди мила с всички, но не се натрапвай и не се усмихвай в никакъв случай когато си притеснена.
Момиче, 19 год
Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a26f7f6a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Успех с търсенето на приятел! И се присъединявам към призива "Недей бърза-внимавай от отчаяние да не се хвърлиш в ръцете на първият срещнат! ". Хората не просто си чешат пръстите в клавиатурата, когато ти казват това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker