Той се подигра с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той се подигра с мен!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3141 пъти
Момиче на 15 съм. От близо година си писах с едно момче на 21. Излизали сме, писали сме си много неща, бях адски влюбена в него. Обичах го много. Дори да не сме излизали повече аз винаги исках него. Имала съм връзка с 2 момчета, но той винаги е бил на първо място. Не сме могли да излезем, защото все нещо ще стане или няма да искам. Той беше за мен перфектен. Имаше доста неща в него, които ми харесваха. Но се оказа, че е имал приятелка от друг град, въпреки че ми беше казвал много пъти, че няма. Писали сме си и то сякаш наистина е имал чувства към мен. След 2 месеца ще заминава при нея. Чувствам се ужасно. През цялото време той се е подигравал с мен а аз съм се надявала да стане нещо между нас.

В момента съм в много тежко положение. Иска ми се да го забравя, но той ми е първата несподелена любов! А толкова много го исках... А и в момента съм с едно момче от 6 месеца, но явно той иска вече да приключим отношенията си и започва да се отдръпва от мен. Също и най-добрата ми "приятелка" започна да се държи с мен като някакво животно. Застава на негова страна и не се интересува от това какво ми е в момента. Просто не искам повече да живея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c3c8b119ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предварително се извинявам,ако те обидя с това,което ще кажа...
Ти си мало*мна 15 годишна тинейджърка,която се интересува само и единствено от нейните чувства и проблеми.Казваш,че това 21г. момче се било подиграло с теб...Ами ти какво правиш с твоето гадже?Ти постъпваш по абсолютно същия начин.Подиграваш се с него жестоко.Разбира се че ще иска да прекрати всякакви взаимоотношения свързани с теб.Явно момчето не е глупак и разбира как стоят нещата.Твоята приятелка щом е на негова страна,значи има нещо в главата.Вземи се осъзнай...Не й се живеело повече...
Смешна си!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d440753a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той имал приятелка, тя имала приятел, били излизали, пък не били излизали... Май ти се подиграваш сама със себе си, или пък с нас?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3f2f115a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И той е искал нещо от теб, слънчице - да те мине и като е видял, че явноо трудно и бавно ще стане - омръзнало му е на момчето и ще си ходи при приятелката да чука.. ;)

Ще има друга любов - споко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c0ac480d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   наистина ли не искаш повече да живееш само заради едно момче. започни да оценяваш това което имаш. трябва да си щастлива, че имаш приятел до себе си. поговори с него, може и да се отнася по-добре с теб нататък. разбира се, че ще иска да прекратите отношенията си. в момента за да се" излекуваш" нараняваш него като мислиш за онзи. като прекарваш време с приятеля си може да забравиш за онова момче. а за приятелката ти-нищо не мога да ти кажа. ти трябва да помислиш истинска приятелка ли ти е или не. аз не я познавам, но знам че има и такива които използват.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5260633b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Приятелката ти е т*па. Без значение дали ти си права или не, тя като твоя приятелка е длъжна да те подкрепи. Пък и това момче е искало да бъде с теб само заради секса.. видял е че ключа няма да влезе в ключалката и си отива при неговото момиче, което вероятно е и доста по - голямо от теб. А и не се обвинявай ако не си спала с него - добре си направила иначе щеше да ти е 100 пъти по - гадно. Първа несподелена любов викаш ? Ами изчакай втората .. тя може пък да е споделена. В момента ти е кофти, знам, но чак пък да не ти се живее.. Ще се оправиш и успех !

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d78e97dfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   моя съвет е да поговориш с приятеля си. вярвам, че той би те разбрал. а ти се опитай да забравиш онова момче (знам колко е трудно, и аз се опитвам да забравя едно момче, не се получава, но не се отказвам, )
относно приятелката ти, по-добре я остави ( смисъл не се хъби за нея, щом тя него прави за теб ). гледай само напред и никога назад!! :)))


Джесика

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker