Изневери ми с близък приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изневери ми с близък приятел
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4098 пъти
Здравейте, искам да споделя едно нещо, което ме мъчи от много време. Ще давам на кратко, за да не досаждам с излишна информация. Момче на 20 години съм. Ходя от 4 години с едно момиче, което много обичам (В живота си съм имал сексуален контакт единствено с нея). На втората година тя ми изневери с един от най добрите ми приятели, а няколко месеца по късно и с един друг приятел. Когато разбрах каква любовна игра е имало и какви хронологии прочетох, божкее не вярвах че ми се случва - ( а с тия момчета сме израстнали заедно).

На втората изневяра с другуя ми "приятел" вече не ми издържаха нервичките, пресрешнах го тоя задник и му направих много доволни аркади, бях насъбрал негатив от миналата изневяра и той го отнесе... аз самия знаех, че това не е начина ама си рекох " абе бате кво те ебе? " - и така шамари до откат!!! Та с нея скъсахме.

Не след дълго пак се събрахме, но мисълта от случилото се не спира да ме мъчи. Държа да кажа също така, че аз изглеждам много добре, атлет съм, изглеждам много добре като цяло, но не съм си позволявал да правя нещата който направи тя, въпреки, че и в най тъпия ми безпаричен шибан ден имам десетки такива възможности. Постоянно имам много обожателки, особено като отидем на заведение, винаги се намира някоя която да ме гледа с мръсен поглед дори и пред приятелката ми, но все пак мисля, че не е това причината за случилото се защото - (аз си знам защо) ;).

Другото което според мен е важно да се знае е, че тя не е от тия стойкаджииките който срещам всеки ден, като човек е много уравновесена и като цяло деиства разумно, мислейки какво ще е положението и на утрешния ден. Та сега с това момиче сме си заедно и уж всичко е идеално, но мисълта от случилото се не спира да ме тормози, може би защото съм нормален човек? !?? Страх ме е да продължа напред с нея защото вече не знам какво да очаквам, утре може пак да се влюби в някой мой фр. ии.... просто не знам!

В момента съм в много труден етап от живота ми, всичо е с главата на долу и съм адски объркан. Просто искам да водя нормален животец с нормална жена която да ме обича, както и аз нея! наивен ли съм? Или по добре да късам с нея, и да ходя да свалям сервитиорките и танциорките по лъскавите заведенията? Ще се радвам ако някой може да даде полезно съветче по тъпа ми тема :)! Благодарско предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 66fbcaf188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже! Ти си луд! Това лично на мен ако ми го направи И ТО с най-добрите ми приятели.. Просто ги заравям и те за мен повече не съществуват. Какво достойнство имаш ти, че си тръгнал отново с нея? !? !? ! Това ако е истина.. Е убии ме!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker