Имам нужда от ново начало! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от ново начало!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1990 пъти
Момиче на 15 години съм.
Висока - 1. 60, с тегло - 65кг.
Съответно, вероятно вече всички се досещате, че въобще не изглеждам добре за годините си. Е, така е.
Преди време бях дори по - зле. След месеци на труд и лишения, тогава успях да сваля 11 килограма. В резултат от диетата обаче, косата ми започна да пада. Бях в пълен шок. Уплашена и постоянно плачеща. Тръгнах на специални процедури, които трябваше да възтановят щетите. Но ми казаха, че трябва да ям и някои от храните, които преди си забраних. Е, така и направих, само и само да си върна дългата и гъста коса. След месеци нещата се оправиха. Бях по - спокойна. След това, обаче, ми се отвориха нови, големи проблеми, за които няма да говоря. Отново същият стрес. За капак на всичко и напълнях. Освен проблема с килограмите, имам и други. Забелязала съм, че окосмяването на тялото ми е повече от нормалното. Това ме депресира и комплексира ужасно много. Да не говорим и за това, че едната ми гърда е по - малка от другата, вероятно с един номер. Просто не се понасям вече. В училище вървя, сякаш надолу. Не се имам със съучениците си, нямам и любим предмет. Нищо не ме влече, правя всичко насила и от от задължение към родителите си. Не се чувствам себе си. Постоянно слагам разни маски, за да не ме мислят хората за слаба и затоврена в себе си. Просто не издържам. Това не е живота който искам да имам. Не искам цял живот да бъда никоя. Бореща се с множеството си недостатъци, глупачка. Имам цели и мечти, но всичко това ми пречи да ги посгна. Винаги съм била срамежлива, мачкана, недооценявана. Просто не се понасям. Искам да започна наново, а си нямам и на идея как, просто, защото мисля, че вече съм пропаднала прекалено много. Нуждая се от някой, или нещо, което да ми отвори очите и да ме мотивира. И ако може, не използвайте репликата '' За всеки влак си има пътници. '' Не се целя в това, някой глупак, досущ като мен, да ме избере и да продължа да живея по същия жалък начин. Искам нещо истинско, което аз сама съм си избрала. Дайте ми съвет, ако можете... ще ви бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4302c1d142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам защо хората предпочитат да се подлагат на скапани диети които водят до здравословни проблеми от колкто да излезнат в парка или на улицата да потичат и да поспортуват. Както се казва движението е живот.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2cc1915f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен всеки е красив по собствен начин. Първото, което трябва да направиш е да започнеш да се харесваш такава каквато си. Какво като не си слаба? ! Имам приятелка, която също е пълничка, но това не и пречи да е едно страшно готино момиче, което всички харесват и уважават. Не е важно какъв си отвън-хората се променят. Важното е какъв си отвътре. Колкото до гърдите, окосмяването и т. н. -това са нормални неща за пубертетчета като теб и мен ;D И наистина мисля, че спортът е по-доброто решение от диетите!
Just Smileee ;P

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 56d3eb13a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм имала такива периоди - ужасно е! Най-важното нещо за да преодолееш проблема, е да повдигнеш самочувствието си! За да го направиш първо: пребори се с килограмите като спортуваш (както каза Ребел), не се лишаваш от нищо но и не прекаляваш със сладкишите, пий само вода, без газирани напитки и чипсове.

Второ: обескосмявай се където има нужда-кола маска, бръснач, епилатор, каквото си избереш. И най-важното: обичай себе си , за да те обичат и другите!!! :))) УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0bc5ea6722
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място не бих се притеснявал толкова. Все пак живота е пред теб. Макар да съм само на 16, съм минал през много и сам имал и твоите проблеми. Спорта е нещо много хубаво и ако се задълбочиш, лесно може да откриеш себе си в него. Няма някои, които да не се е почувствал добре. Колкото до родителите ти, на сила хубост не става. Така, че те съветвам да си поговориш с тях, или поне да им кажеш какво ти харесва да правиш. Много е важно да разбереш, кои са истински приятели, защото не са малко тези които само те използват или манипулират. Никога не трябва да забравяш, че семейството е на първо място. Горе главата, живота не е за слабите! Много е важно да се усмихваш и да мислиш положително. Покажи че имаш воля и не те интересува хорското мнение. Светът е за всички. Наслаждавай се на живота!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker