С него съм, а искам друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С него съм, а искам друг
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2719 пъти
Здравейте! Аз съм 12 клас и си имам сериозен приятел от 2-3 години. В началото много го обичах... После той направи някои глупости, но му простих с времето и от около година и повече всичко е прекрасно. Той ме обича много, общо взето е перфектен, прави ми подаръци, изненади, казва ми, че ме обича, обажда ми се постоянно. Една перфектна връзка, за която не малко момичета мечтаят, както и аз, преди да я имам. Само че... напоследък всичко за мен се превръща в рутина. Виждаме се всяка вечер, говорим по телефона през един час... Това ме убива. Всеки ден едно и също... Тръпката отдавна умря в мен. Предполагам, че го обичам, защото не бих го наранила, но не мога да продължавам да живея така. Чувствам, че се задушавам. Напоследък, когато съм с него, мисля за други неща, разсеяна съм, той забелязва, че има нещо, иска да ми помогне, да се справим заедно, но това няма как да стане.

Проблемът е, че се появи друг в моите мисли. Този копнеж по нова любов, нова тръпка, нови срещи взе превес над мен и изведнъж се появи друг човек, за когото не мога да спра да мисля. Той е от моя клас и за мен е повече от объркващо, че изведнъж се чувствам привлечена толкова силно от него. И друг път са ми харесвали момчета от класа, но никога толкова много... Просто са ми били симпатични за кратко време. Само че това продължава като че ли от няколко месеца. Казах си, че няма да обръщам внимание на тези глупости, че това е някакво мимолетно увлечение, но то расте, колкото повече се опитвам да го изтрия от ума си.
Не можех вече да продължавам така, започнах да го сънувам, после реших, че трябва да го споделя с някого, защото не можех да продължавам да го тая в себе си. Казах на най-добрата ми приятелка, но това не помогна. Сега само мисля как да го имам. Ще се разболея. Толкова съм се вманиачила. Проблемът е, че той понякога ми хвърля закачки, които не приемам насериозно, но ме влудяват. Приятелката ми смята, че на бала може да се случи нещо между нас. Честно казано, и аз се надявам. Но... и мисля за приятеля си и колко би го наранило това, а той ме обича страшно много - постоянно ми казва, че иска да се ожени за мен и да живеем заедно. Не знам какво да му отговоря... Моите желания съвсем не са такива и не знам дали въобще ще мога да се влюбя в него отново... Възпламенява ли се веднъж угаснала жарава? А не мога да посветя живота си на човек, в когото не съм влюбена. Той е първият ми приятел и първата ми сериозна връзка... Живее ми се... Искам да опитам нещо ново, различно. Искам това момче от класа ми...
Не знам какво да правя. Скоро ще полудея, ако продължавам така. Реших да споделя и се надявам, че някой може би ще ми даде полезен съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6ae66afdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казваш, че за такава връзка не малко момичета мечтаят, но аз не мечтая за такава връзка. Не мечтая за връзка, в която единия мисли за друг и нещо не му достига. А това се получава при теб. Явно не го обичаш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8d587a666
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ах, ... не полудявай :D Да искаш нещо, някой силно, винаги е придружено от силен пламък от вътре! ... ;) Хах, ама нали знаеш, ако си близо дo печката може и да се опариш, ако не внимаваш ;) Какво значи ли? Че ти може да изгаряш по-другия, да го задуваш, но дали той би поискал да бъде с теб? А и чакай малко, ... още по-важното, какво имаш към него? Имали чувства? Или за теб е само едно желание, като силна тръпка! Е права си, продължило e дълго, но ще ти кажа, че има тръпки, можещи да продължат и месеци наред, като изглеждат за изпитващия ги като любов! ... :)) Как тогава да си сигурна какво изпитваш ли? А до колко го познаваш другия? Разлика межди тръпката и чувствата, се усеща, когато опознаеш другия като същност, като човек, какъв/а е! ... Едва след това, осъзнаваш какво искаш, в твоя случай кой ;D Хммм... много кофти за приятеля ти, обаче не ми се вижда да искаш да го нараниш!!! Мисля, че за теб, връзката ви е станала еднообразна, и се нуждаеш от вниманието и ласките на друг ;)

Ммм... вероятно е излишно да ти го казвам, ама... няма
такова нещо като лека раздяла, за един обичащ! ... :))
Тръгнеш ли с другия, ти ще го нараниш, при всички
положения! ... Ще е като с разбито сърце. А и как иначе? Щом влага свойте надежди в теб, че и бъдеще. Определно те обича, че да иска да разрешите "проблема", заедно.

Ха, понякога ми се струва, че женското сърце е непостоянно :)) Че когато имате нещо, и всичко е ок, мечтаете за друго, което според вас, ще е по-добро за вас самите. Дали ще е така? Ами на фона на историйте, ще е като да улучиш джакпота от тото, защото вече имаш нещо хубаво до себе си! Ама какво да се прави! ... То май и някой мъже са също в подобно положение... Поне едно е 100% сигурно, че ако обичаш другия, не може да продължаваш да си с приятеля си, това ще ви наранява и двамата. Та... давай, прави каквото си решила, и изясни чувствата си! ;)

Оол, .. да се получи между вас на бала, струва ми се не e най-удачния начин да се сближиш с някой, като за връзка. Освен ако за теб важно не е, просто да преспиш с него? ! ... :D Желанието е желание, ама не оставяй да те води :)) Да го направиш с някой за една нощ, не те сближава, нито създава връзка, а си е само секс. Кога е било една връзка започнала от секса, да продължи дълго ;) Така започват авантюрите! ... Ако искаш да си с него, не чакай за да го опознаеш! Защото няма гаранция че и той ще иска същото което и ти :) А за чувствата, бъди много деликатна, като ще се впускаш в живота, ... за да не съжаляваш, че после път назад може и да няма. Но каквo пък, живей, сега му е времето :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e743f3fce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Уинтъре.. аре да те оженя? ! :-D :-D
Авторката... само минавах.. и.. не знам.. каак.. ноо.. ти... защо.. хахаха..
Дори не ми се коментира....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 239e2a06f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (номер 3) Хъмм... хаха, ами айде :)) Коя ще е кандидатката? ;) Мнението ти, към края е доста объркващо!... Защо не кажеш каквото иска да кажеш, направо!... Да знаеш, не се влюбвам леснооо ;D Но ако е с красива душа, и това е възможно!...


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker