Татко, моля те, не искам да се отказвам от него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Татко, моля те, не искам да се отказвам от него!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2283 пъти
Това е всичко, което искам да кажа на баща си за него, но нямам сили, защото се страхувам от реакцията му, от думите му.

Татко, не ти споделям много, но сега имам нужда да го направя. Опитвам се да бъда добра дъщеря, защото ти самият си много добър към мен. В този живот ти си моята най-голяма опора, най-голямата ми подкрепа. Само на семейството си имам най-голямо доверие. Знаеш ли,че нещата с мен се промениха?! Лъжа всеки ден, че съм добре, ти ми вярваш, но аз все пак те лъжа. Разкъсвам се отвътре.

Аз просто се влюбих. Този човек ме прави щастлива през малкото време, в което сме заедно. Знам, че искаш аз да бъда щастлива. Намерих човек, който ме изслушва и ми обеща, че ще говори с теб за нас. Не искам много от теб, само да ми позволиш да изживея тази любов, да не се крия и да те лъжа. Не знам колко ще продължи, но искам да опитам. Не искам да те обвинявам някой ден, че ти си виновен аз да се откажа от него. С него съм спокойна и толкова щастлива. Тук ще кажеш какъв ми е проблема ?
Проблемът е, че аз съм на 15, а той на 23. Да, точно сега ти идват какви ли не мисли през главата, знам, че му нямаш доверие. Но моля те, дай му шанс. Искам да го опознаеш. Казах му, че ако иска да спи с мен и да ме остави, това няма да стане, защото аз не искам такъв човек. Не веднъж съм му го казвала.

Всичко ще бъде както до сега, но искам да излизам с него без да се притеснявам, че някой ще ме види. Кажи му каквото искаш, но само не казвай да ме остави. За първи път се чувствам по този начин, защото преди него съм нямала приятел.

Всеки ден изгарям, заради тази тайна и това ме убива.
Може би съм наивна, но толкова се привързах към него, че не мога така лесно да си тръгна от живота му. Ако не беше искрен, дали щеше да иска да говори с теб ?

Това е всичко, но кога ли ще намеря смелост да му го кажа?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a725fe0180
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто го заведи в стаята в която е компютъра ти настани го удобно на стола и го накарай да прочете "Есе" на тема любовта... представи му го като домашна работа и след като всичко свърши може да го попиташ..."Как е одобряваш ли живота който водя" или нещо такова. След това му кажи, че това е твоята история и поговори спокойно с него дори и да ти се скара остани спокойна и не се цупи... със сигурност ще го отсени и ще омекне след известно време ;) според мен така ще е най-добре.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 74e8c28e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ1: Дано ако събереш смелост да му кажеш баща ти да ти каже да го оставиш баткото преди да си написала толкова срещаната тема какъв боклук се оказа. Хайде ако обичате момчетата кажете на това дете колко лесно се лъжат и колко лесно се използват и дано и дойде акъл в главата и да не се занимава с батковци.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f63d8845af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колко наивни хора има по тоя свят...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: de19fb10fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами честно, не очаквай баща ти да е въодушевен, ако разбере. Момчето може наистина свястно, ноо 8 години разлика на тази възраст са доста. Не искам да те стряскам, но най-вероятно е да ти забрани да се виждаш с него, което е разбираемо. И аз(нищо, че съм само на 16) като си представя един ден 15 годишната си дъщеря, едва влязла в пубертета и 23 годишен мъж... идеята не ме кефи.
Та не познавам баща ти, може да е от либералните, но все пак почти 100%, че няма да е съгласен. Всеки родител се тревожи за детето си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6397e4f6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката :

Да ви кажа честно понякога си мисля, че наистина съм някоя занимавка за него, макар че не искам да е така. Въпреки всичко, което ми казва, аз все се съмнявам в думите му. Не знам дали е добра идеята да спрем за малко да общуваме и ако това не ми се отрази толкова зле, предполагам, че няма да е толкова трудно за мен да го забравя. Дори искам да си намери приятелка, за да знам поне, че няма смисъл да продължавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker