Харесвам го, а дори не знам къде е... част 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, а дори не знам къде е... част 2
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1823 пъти
Бях се записала на един кандидатстудентски курс и там се запознах с нови хора. Сприятелих се с едно момиче. Но се появи тръпка към едно от момчетата. През всичките дни сядаше на съседен чин. Оказа се, че е стеснителен и срамежлив, точно каквато съм и аз. Освен това харесваме еднаква музика. Кавалер е и изрази мнение, че човек трябва да мисли позитивно - всичко това остави у мен много добро впечатление. Понякога забелязвах, че се заслушва какво си говорим с приятелката ми или просто ме гледа продължително, но понеже съм срамежлива, си стоях безучастно. Курсът свърши, без да сме се запознали официално. Потърсих го, но безуспешно. Приятелката ми не се беше запознала с него като мен, има много хора с неговото име и дори не знам дали има профил в някоя от социалните мрежи. Това описах в първата част на историята.

Преди няколко дни се състоя предварителният изпит. Бях притеснена и да си призная,той далеч не ми беше мисъл номер едно. Освен това знаех колко много кандидати има и дори не се надявах да го видя сред многобройната тълпа.
Докато чаках да отворят вратите, се обърнах и го видях. Той стоеше зад мен и ме гледаше, докато си говореше с друго момче. По погледа му разбрах, че ме помни. Влязохме едновременно в университета и преди да поеме към залата, в която е разпределен, се обърна и отново ме погледна. Аз се смутих, усмихнах се набързо и продължих, а той се сля с тълпата.

Не знам дали да продължавам да го издирвам, да чакам да се видим пак или да не се занимавам с това. Ако аз не съм му направила впечагление и разбере, че съм го намерила, понеже го харесвам, би било доста неловко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 72b39115df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей... ако го харесваш, не се разобеждавай, а давай, направи нещо ;) Кое те спира?!... Не искаш ли да бъдеш с
него? Не искаш ли да се получи нещо между вас? Нали се
сещаш, че нищо няма да стане, ако не му покажеш, че той съществува за теб, че е не е само "поредния от тълпата"!!! :)) Та... искаш ли го, или се страхуваш го поискаш? :D Виж, той е бил толкова близо до теб, не проигравай късмета си!... Ха, живота понякога ни среща, отново с човека за който мислим, и с това ни подтиква да направим каквото ще е най-добре за щастието ни! ;) Казва ти, "сега е момента, направи каквото чувстваш че искаш", а ти, какво направи, притесни се! :)) Разбери, ако той не усети че го харесваш, (което няма как да стане ако поне едно здравей, здрасти не му кажеш) ще си помисли, точно образното, че не го харесваш :D А ти, какво би си помислила, ако виждаш едно момче, за втори път, усмихваш му се, а той стой, гледа те, и момента приключва? Не звучи много, разкошотийно, от към чувства и харесване, а?! ;))

Офф...а за притеснението да не говорим! :) Всеки втори,
това му е като оправдание да не направи което му се иска, че "какво щял/а да си помисли", "ами ако не ме харесва","ами...ами...ами"!... :D Еее...много ами, и много
ако... :)) Защо не опиташ, пък ще видиш? Защото какъв ще е смисъла да живееш сега, да ти се случва всичко това, и ти на место да действаш, да си фантазираш какво можело да стане "ако" действаш!!! Не си на 100 киломента от него, че да си предстaваш действията. Действай сега!... ;) А и не виждаш,... той те харесва ;) За какво едно момче, ще се взира в момиче, защо точно в теб? Имало e и други момичета, но се е сетил точно за теб, че те е виждал! Сякаш те е търсил, а може би и мислил за теб, както ти за него ;)

Нека ти кажа, какво минава през ума на момче, виждащо момиче което харесва... както и какво е като емоция... Той те вижда, и му се иска да те заговори, но в дадения момент, те вижда заета с нещо, или общуваща с други. Чуди се дали да пристъпи, не иска да ти се пречка! Усеща, че го харесваш, но не е сигурен, дали не е само една симпатия, или е като чувството което той долавя ;) Не е сигурен, защото не вижда реакция от твоя страна, която да му подскаже, дали си предразположена за разговори с него!... А емоцията, първоначално е изненадан че те вижда отново, след това радостен, а към края, се утешава, че пак ще те види някъде. Хмм.. помисли... за тези неща ;)

Разбери се,... продължи да го "издирваш"! Обаче, от написаното, не ми се струва да го търсиш "под дърво и камък" :)) Че той е бил пред теб, а ти си го пропуснала! Не трябва ли ако търсиш безценно съкровище, и пребродиш
седемте океана, а то изплува само пред теб, без да си
даваш усилия, да не чакаш отново да потъне и да се
скрие от теб?!... ;D Ако аз бях на твое място, в твойта
среда, и момиче ми беше харесало, щях да я потърся, и без много да му мисля, да я заговоря ;) Запомни, хората не е обръщат случайно за да погледнат отново някой! Той те харесва ;) Ако не те харесваше, нито щеше да се обръща, нито да те гледа!... Ама може би е леко притеснителен като теб ;) Не чакай дълго, че да не ти го отнеме друга!... :)) Можеш да се справиш ;)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker