Той май е вманиачен по мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той май е вманиачен по мен
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2646 пъти
Тази ваканция бяхме два дена на екскурзия с класа ми, но... Един съучиник (да го наречем Х) си носеше лаптопа и на едно момиче и трябваше за нещо и той й го даде. По-късно отидох при нея, че ми трябваше за нещо и тя тъкмо приключваше и казах- "Я дай да видим дали е качил снимките от снощи. " Защото беше снимал доста и тъкмо гледахме папките, когато видях една своя снимка в една от папките. Отворих я и простоо:xxxxx Вътре имаше сигурно над 100 мои снимки от къде ли не фейсбук, екскурзии и дори такива на които ме е снимал тайно без да съм знаела. От различни часове в училище, от физическото..

Ужас просто, не знам, това е някаква маниакалност според мен. Затворихме го веднага и двете стояхме като цапнати с мокър парцал. Тя му го върна после, но не му казахме, че сме видели. Аз просто.. не знам какво да правя, да му кажа, че знам или да се преструвам, че няма нищо, но не мога така. Чак страх ме хвана. Въпросният тип е как да кажа.. перверзен и извратен. Преди май ме беше харесвал, но учтиво му показах, че не съм заинтересувана и мислех, че с това се е приключило. Сега ще излизаме една тайфа от класа и той ще е там. А аз не искам, нямам идея как да се държа, сигурно през цялото време ще страня от него и ще го гледам ококорено. Притеснява ме, а забравих да добавя, че на доста снимки ми е снимал задника като съм се навеждала:@:@ Чудя се как не съм забелязала. Сега освен, че ми е противен ами ме е страх. Искам буквално да го убия, чувствам се ужасно. На това отгоре и постоянно ми пише в скайп, на училище кибичи около мен, отърване няма. Не мога като се върна на училище и това да продължи. И ме е страх да зачекна темата с него, защото съм го виждала да удря момиче. Какво да правя;(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: eae9da5440
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо според мен не е било ваша работа да му ровите в нещата. Второ аз не виждам нищо лошо в това. Не, не е мания, нито ще ти направи нещо според мен. Просто явно много те харесва, не се дръж така ще изглеждаш надуто.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6aeba2bd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво да те посъветвам. Но аз на твое място щях да изтрия всички снимки. И нямаше да си замълча, а щях да го питам какво става, да ми даде някакво обяснение.
Пламсита 21

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b94c8e413
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Каква мания, бе момиче? Човека те харесва, ти ми се чудиш. Мания, ала-бала... още малко сериен убиец ще го изкараш...
Отиди при него, кажи му, че си видяла снимките и че не го харесваш и това е. Най-много да се... "обича" на снимките ти :)
Стегни се малко и не се параноясвай.

Зератул

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0dc74ae68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бъдете толкова строги към момичето. То просто се е стреснало. Иначе, авторке, наистина не е болка за умиране. Просто му покажи, че ти не го харесваш, а ако е настоятелен, кажи му го в очите, без да се притесняваш. Успех!

Ледената кралица

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bad0a1c639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се филмирай. Просто те харесва. А относно снимките на задника ти, нормално е - момчетата на тази възраст най-вече за това мислят.

R. A. H

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8ee021d179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче съм, но като бях ученичка бях влюбена в един батко :) естествено, той ме отряза, когато му показах, че ми харесва. Аз се отдръпнах, но не спирах да мисля за него. И с телефона си често го снимах, без той да знае. Нямах някакви задни мисли. Единствено ми доставяше зрително удоволствие да разглеждам снимките и да му се радвам. Снимах го тайно как върви по улицата, как е седнал на кафе, как е пред колата си... Но нищо повече. Може би отстрани е изглеждало извратено от моя страна, но аз си знаех, че не го правя с лоша умисъл. Споко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9f0965ad24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момчето има човешки чувства към теб както и ти може би към някое друго момче, просто няма какво да се шашкаш дали ще ти го каже в очите или ще видиш твои снимки в лаптопа му извода е еднакъв - харесва те, може и повече.


Вики.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker