Аз, той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз, той
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2011 пъти
Здравейте сладури! :)
В началото на тази година бях на един рожден ден след който отидохме на дискотека. Там танцувах с едно момче, говорихме си, целувахме се и накрая ми взе номера. Мислех, че всичко е на шега, защото той беше пиян. Но на следващия ден започна да ми звъни, да ми пише. И така след време тръгнахме. Бяхме заедно около месец. Забравих да кажа, че с въпросното момче се познавахме от преди, но винаги сме си казвали по едно "здравей" и това е. Не съм си мислела, че може да се получи нещо между нас. Приятелите ми не го харесваха. Все ми казваха да го оставя, че не знам какво представлява и т. н. Всички ми казваха, че не е за мен, но колкото повече ми го казваха, толкова повече не ги слушах и правех каквото искам. След този един месец ми каза, че харесва друго момиче и не иска да ме лъже, но би се радвал, ако останем приятели. И така всичко приключи, но след няколко седмици пак започна да ме търси.

Излизахме, говорехме си по телефона и така се стигна до темата за секса. Каза ми, че няма да спре да ме търси след като спя с него и наистина стана така. Всичко си беше както преди. Но все пак имах чувството, че за него съм само забавление. Търсеше ме когато имаше време за мен. Но въпреки това се държеше много добре. Дойде ваканцията. Аз излизах с моите приятели, той с неговите и спряхме да излизаме. А и както казах моите не го харесваха. С течение на времето може би се привързах към него. На моменти искам да му се обадя да излезем, но знам, че за него съм само развлечение. Приятелите ми се оказаха прави. Но пък щом получи от мен това което искаше-секс, и не спря да ме търси, предполагам че поне малко му пука... или се заблуждавам? Въпросът ми е да спра ли да го търся или да продължаваме както до сега, а именно да се виждаме когато имаме време един за друг. Ами ако стане както преди? Ако отнова спрем да контактуваме за някакъв период от време, а след това отнова ме потърси какво да правя? Питам ви, защото се чувствам объркана. Не знам какво да правя. Понякога си казвам, че ще го оставя, че наистина не е за мен, но на моменти искам да го видя..
Дано разбрахте историята ми. Ще се радвам, ако получа съвети. И ако има значение възрастта - на 16 съм. : )
Н. Д.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 418526e742
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че тои те цени поне малко но както теб така и аз имам подобна случка и неискам да се пражя на глупачка затожа ти не го турси остави го тои да те турси и ако забележеш че тои наистина мисли за теб то тогав го турси

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2bb21bca11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей... объркана си, дамм.. :) Ама не е обикновенно объркване! ... Имаш чувства към него, а не знеш какво да правиш. Защото не ти се струва правилно да се привързваш към него, а и те е страх че ако той усети, може да се отдалечи от теб! ... Миличка, без да съзнаваш, си се повлюбила в него ;) Не бъди страхливичка! ... :)) Той не
те ли търси? Е защо той да може, а ти да го чакаш? Не мислиш ли, че си му позволила достичка да се възползва от теб! ... Което ще значи, че си го харесваш още от началото, иначе защо би се съгласила на свиждания за секс, сякаш си момиче чакащо да задоволи само неговите нужди! ... Да ти кажа, на мен ми изглежда леко егоистично от негова страна, ама те разбирам!!! Той ще да е готиното момче, което е завъртяло представите ти :) И си го поискала, затова си се съгласила на секса! ... Иии... си се изнедала че и след него е продължил да те търси! ... Обаче, хайде сега, знаеш че не може винаги да продължавате по-същия начин! Ето ти имаш чувства, а той ако му е все едно, щеше да спре да те търси! Според мен, той има нужда от близост с теб ;) Ама не предприема нищо за по-сериозни отношения, защото сте почнали със секса, и не знае как ще реагираш! Май още не се познавате много добре? Ммм? ... :)

Еее, ... ако той ти е първия, е разбираемо да се привържеш към него, заради началните емоций... А дори и да не ти е първия, ти не си се решила случайно ;) Така де, можела си да танцуваш и да се целуваш с още дозина други момчета в тая дискотечка :)) Ама не, била си с него! ... Какво има да си говорим, никой не допуска до себе си - интимно, друг, ако не го харесва!!! Работата е, че независимо че между вас има нещо, сте се съгласили на секса, защото не сте сигурни как ще ви се отрази да сте във връзка! ... Е, как пак би имало секс, но и изразяване на чувства, разбирателство, и повече
прекарано време ;) Връзката не е загуба на време! А
заблудата, че само секс, без чувства е възможно. Правиш
ли нещо често, влагаш повече от себе си, всеки следващ
път ;)

Хммм... какво да направиш ли? Е как какво? Правите
"просто секс", на 16 си, ами щом за останалото ще се
държите както правят големите обикновенно, постъпи като едно порастнало момиче ;) Говори с него, съмнявам се като се видите, и веднага да се награбвате :D Ta и една приказка да не можете да си кажете! ... Обади му се, кажи му че искаш да се видите! ... И му сподели истината, че имаш чувства, че за теб не е само секс! ... Хич не се притеснявай, да му кажеш :) Не си играчка, ти си момиче имащо емоций и чувства. А той, ... едва ли сърцето му е от камък :)) Кажи му, че ако за него всичко е само игра, използване, за теб ще е лесно да приключите, наблюдавай как ще реагира. Все ще има какво да ти каже, може пък така да се реши, и да прояви и чувства, кой знае! ... Ще разбереш като опиташ :)

П. С Приятно и празнично настроение пожелавам ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d7b11e3a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен щом като е видял, че си се съгласила за секса е продължил да контактува с теб, защото някой ден пак ще му се прииска да прави секс и ще иска пак да се възползва. По-добре прекрати всякакъв контакт с него и си намери момче което ще задържите дълго време и после няма да те търси само за секс.


Вики.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker