Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1911 пъти
Здравейте сподели. нет!!
Аз съм момиче на 14 години. Майка ми вижда, че вече излизам доста често, много неща започвам да крия от нея нормално е разбира се всеки на моята възраст крие нещо от майка си. Тя започва да ми говори да бъда по-внимателна с момчетата да мисля с главата си и да бъда умна, защото си мисли вече, че съм тръгнала да налягам по момчета, а не е така. И днеска в колата започва да ми разказва на нейните години и т. н после започна да ми говори, че искала първо да се изуча после да се омъжвам иначе преди това никакво омъжване и някакви такива после ми казва, че дори може да не се омъжвам, а да си живеем така и после ако стане нещо всеки по пътя си.
Аз като я чух се шокирах, за първи път майка ми ми казва да не се омъжвам аз не, че съм тръгнала, но нали всеки нормален човек като порасне се жени. А преди това ми е говорела да съм си търсела богат мъж. Объркана съм!!!
Какво иска да каже майка ми??
Моля дайте си мненията и не ме нападайте.
Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: f58be618be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само можем да гадаем какво е искала да каже майка ти в деня когато сте пътували нанякъде с кола и тя е отворила тема за брак и безбрачие.... Какво ли наистина е имала предвид!? Да правиш сравнение между едното и другото и да си избираш кое повече ти харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4f2eabd9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на почти 14 години. Не излизам често, но майка ми все пак често говори с мен да бъда внимателна с какви хора се събирам, колко важно е един човек да бъде образован.. Хубаво е, че и твоята майка ти ги обяснява тези неща. Не виждам нищо лошо в това, че ти разказва какъв живот е имала тя на твоята възраст, майка ми също го прави. Мисля, че не си разбрала майка ти правилно - според мен тя е искала да каже, че не е задължително да се омъжваш, а не, че не трябва, то и без това много двойки нямат официален брак, а живеят заедно на семейни начала, имат си деца.. Наистина е много важно първо да се изучиш, да си намериш хубава работа и тогава да се омъжиш и да имаш дете. Все пак детето иска грижи, а ако работата ти е ниско платена, ще ти бъде много трудно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7f0afae067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искала е да ти каже, че не е задължително да сключите брак, защото ако случайно стане нещо и се разделите, развода ще ви струва не само много пари, а и много грижи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d5f75aeece
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха се едно аз съм го писала и аз съм на 14, миналата седмица казах на братовчет си който е по - малък с 2 години кой харесвам и той каза на мама тате и всички от семейството заедно с нас на масата. От тогава мама ми ги говори такива - сега не ти е време за гаджета, мисли за училище, дори ми каза - купувай си по - затвоерени дрехи, а мойте дрехи - блезите - не са с голямо дколте, съвсем нормални са. Просто майкети ни се притесняват за нас или нещо такова, а и щом излизаш вечер значи тя се притеснява и от друго, може би се притесняма да не се напиеш и да направиш една голяма грешка - да правиш секс - защото майка ми и такива глупости ми е дърдорила каза ми - малка си за гаджета, и трябва да внимаваш с кой излизаш и какво правиш, също ми е говорила и ца цигари и наркотици.
S. I. S.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker