Нямам желание да ходя вече на училище! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам желание да ходя вече на училище!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 10147 пъти
Не искам да ходя на училище! И това не е, защото не искам да уча, а защото класа ми не ме харесва. Те искат да съм като тях, т. е. да пия, да пуша и т. н. Преди априлската ваканция едно момиче от класа ми ме попита, защо не пуша с тях и аз съвсем искрено и отговорих, че за мен едно момиче да се напушва и да се напива и да не знае къде се намира е ужасно грозно! Просто не мога да си представя, че те го правят! Преди бях с повечето от тях приятели, но се отделиха от мен, защото не съм като тях. И в началото на втория срок започнаха едни обиди, едни караници и направо не се издържаше.. Нямах търпение за тази ваканция, но за съжаление тя мина ужасно бързо и утре сме отново на училище. Не знам какво да правя, всеки ден ме гледат с такава злоба, сигурно ще кажете - Не им обръщай внимание, да не ти пука, но не е толкова лесно. Посъветвайте ме с нещо, моля!
15г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6346872cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз сам така като тебе и нямам и приятели просто в даскало и ме мразят доста съм различен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ab24434cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче на 13 съм, 8 клас /една година по-рано съм тръгнала на училище/. Желанието ми да ходя на училище умря още като бях 5 клас. Една неблагодарница, която ме мразеше още от 1 клас, настрои всичките ни съученици срещу мен в 5 клас. От 5 до 7 клас бях обиждана, мразена и пребивана всеки ден. Момчетата ме биеха, защото момичетата ги беше страх. Учителите не обръщаха внимание на това, а подавахме жалби, както и виждаха със собствените си очи какво става. Накрая и учителите ме намразиха заради жалбите. От другите класове също ме нагрубяваха и биеха покрай съучениците ми. Цялото училище ме мразеше, буквално. Мразех да ходя там, проклинах го това място всеки ден. Сега в новият ми клас пак не ме харесват, защото заради проблемите в старото училище съм по-стеснителна, по-необщителна.. и ме мислят за задръстена. Не пия, не пуша, дори и приятел не съм имала... поне имам няколко приятелки от новият ми клас и от квартала. На все повече ученици не им се ходи на училище, защото нищо не ги мотивира. На мен лично ми е много скучно там, а съм го чувала и от други. Имаш ли приятели от твоят квартал или въобще извън училище? Ако да, излизай си с тях, аз така правя.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4f6b0f1e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей. Разбирам как се чувстваш. Аз съм горе-долу във същото положение, с разликата, че мен приятелките ми ме зарязаха, защото не пуша и не се напивам през 2 дни. Сега съм си един вид сама.
Знам колко е трудно, да отиваш на училище, когато нямаш абсолютно никакво желание и то не заради уроците, а заради хората.
На 15 си. Сигурно си 8 или 9 клас. Не знам.
Въпросът е, че имаш още толкова години с тези хора. Аз също. Всъщност аз имам още 2 години и половина, но пак са много.
До скоро се разбирах със всички. Имах си своята групичка от приятелки, с които бяхме постоянно заедно. Имах своята най-добра приятелка от тази групичка, бяхме постоянно заедно. След това тя се сближи с други хора, започна да пуши, да не се прибира в тях... и ме заряза.
Моят съвет към теб е, не се връзвай на съучениците ти. Просто не ставай като тях. Защото много хора, които познавам започнаха всичките тези неща само за да бъдат "като другите", а не защото им харесва.
Да, и според мен е адски грозно да видиш мъртво пияно момиче, което не знае къде се намира.
Предполагам, че нещата ще утихнат все някога.
И тук идва ред на въпросът ми към теб. Добре де, не може да ми кажеш, че всички от твоя клас са еднакви и наистина ли няма никой с който горе долу да не можеш да се разбираш? Е, дори това да е така, вече и аз съм на мнението, което една приятелка ми каза "Пък и не е толкова зле за си самичък".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d466202f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да се интересуваш какво другите мислят и искат от теб и прави каквото на теб ти е добре.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 496d07258e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами няма какво да ти се каже освен... не им обръщай внимание.. се има някой с който да си паснеш...

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9cb0e0f82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кво да ти кажа, се едно че ги няма и това е! В смисъл прави се че не ги забелязваш не общувай изобщо с тия, гледай да си научиш и толкова пък да мине тая година и се премести : )

Melinda

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d76a97deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще кажа едно - браво!!!
В една такава училищна среда е много трудно да запазиш себе си и да не се поддадеш на влиянието на околните. Но ти си държиш на мнението, пазиш се. Браво!!! Не оставяй самотата и караниците да променят това, продължавай все така. След някоя друга година от теб ще излезе човек със стойност, а такива са останали малко. Не им се давай! Игнорирай със самочувствие, покажи им, че се обичаш такава, че не познаваш скромност, че си повече от тях. Околните се плашат от надъхани и самоуверени хора. Каквото и да правиш просто не им позволявай да те променят!
Ако наистина не можеш да търпиш обсъди проблема с родител, може да се съгласят да те преместят.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4088343929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Браво че не си като тези *вце съучениците ти. Ти си много по стойностна от тях запомни го.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a98897218b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз също имам бегло този проблем. Базикаха ме, защото не съм кифла като другите. Просто им се наложи и бъди себе си. Учи си уроците и не им обръщай внимание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5668515458
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И при мен е бил този период с това кой е по-по-най в класа. НО пък аз използвах обратна психилогия. Сега всеки има респект към мен, защото са ми скачали на бой, а аз говоря спокойно до таква степен, че злобата им прераства в страх. Пробвай. Но имам впредвид под спокойното говорене - с равен тон и с по най-милия начин да му обесниш колко повече си от него :)
ViLL :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bcde88395f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Знаея ли какво? В 9-ти и 10-ти клас бях в такъв отвратителен клас, че си нямаш и на идея. При теб може да е по-различно, но при мене беше непрестанното обиждане и конфронтиране, а пък най-интересното беше че въпреки държанието на мойте мили съученици аз изкарвах само 5-ци и 6-ци. Тоест решението не твоя проблем не е само едно : 1- игнорираш до такава степен че все едно са мухи, не ти пука за мухите нали? ( :Д) 2- набий ги най-устатите и от там ще ти имат страх; 3- ако нищо не се получава просто се премести в даскало където имаш истински приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a417547f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз се чудя какво би станало ако всички нормални момчета и момичета се запознаят.... ако имаше начин да се направи една група която търси нормални хора веднага влизам в нея, но не останаха много хора който разбират и не говорят зад гърба ти. Ако можеше да има група която е нормална и не е от хората който обиждат и дразнят щеше да стане много добре. Аз лично мисля, че ако те обиждат и нямаш приятели в един клас по - добре намери ново училище започни да говориш с тях опознаваш ги както те теб и така ще намериш приятели. При мен целия клас не струва не обръщам внимание не се занимавам с тях. Гледай живота си и намери хора който ще те разбират и няма да ти забият нож в гърба. От моя клас има само клюкари ненормалници и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b9db5b87a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 14 еми айде нека се събереме нормалните и аз това искам хем ще сме хора от едно дередже хем ще си имаме приятели що не? пишете който иска да си направим компания. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5a8aafb37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами да, защо не? Но как ще стане?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 25e3ef48be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей разбирам колко е трудно, но в новото училище бъди силен и горе главата :) Въобще да не ти пука то и аз съм от тип скромните момичета и момчетата и кифлите винаги ме базикат ама това винаги го търпя.. Ако си имаш поне истински приятели от твоя квартал излизаш с тях и се забавляваш ето виж ме мене аз съм момиче на име Ивет е моето име има доста скромност в мене, не пуша цигари като всички останали, не пия, нито пък съм феймъс в фейсбук, нито нося стил SWAG, но лично този стил ми харесва много и много искам да се стремя вече момиче SWAG, а не скромната и за момчетата "тъпа, грозна, странна, луда" и за кифлите същото.. Желая ти успех!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 41592a069d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Знаеш ли какво бъди себе си. Не позволявай на другите да ти съсипват настроението ти ти си била в 8 ми клас минали са 2 ве год и вече си 10. Но моят съвет е да си себе си. Знаеш ли поговорката маймуната си остава маймуна, дори и да носи златна огърлица също така и за да растроиш враговете и завистниците бъди в добро настроение. Може и да не разбирам вярно но аз съм само на 10 и дано съветт ми помогне

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 05902d63b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами ако не можеш да намериш приятели почти веднага сменяш училището

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 87762f8ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей! Момче съм на 18г. от Пловдив :) Първо да се извиня за офтопик-а,но тъй като прочетох коментарите на всички горе писали,някой неща ми станаха доста интересни... Какво ли би било (както казва номер 14),ако всички нормални се запознаем,започнем да водим нормални и приятни разговори/срещи и впоследствие станем приятели.Ако реално има хора коитоса заинтересовани може да ме потърсят на скайп " cryptword " = ) Иначе по темата...виждам че е от около 2 години и най-вероятно късно се сещам да пиша,за което се извинявам ;(,но едва ли мога да съм ти от помощ много много...Въпреки че кажи-речи от както тръгнах на училище все съм бил в тъпи класове с по 1-2 свестни (които са ми били приятели) и все съм се карал и бил с останалите...В 5 клас след като завърших началното училище и продължих напред към основното (тъй като съм учил и в начално и в основно и сега карам последна година в гимназия) класа ми беше пълен с тъпунгери и пушачи..въпреки че се намираха 2-3 с които да дружа..Все се заяждаха,обиждаха...Като отидох в гимназията 8 клас вече ми беше писнало от такива "безгръбначни мекотели" реших да променя нещата в свой ръце и след като разбирах що за стока е човек,ако е бил простак,без да ми пука му скачах на бой и така почнаха малко по малко да ме респектират... За сметка на това свестните почнаха да се страхуват от мен,може би, и да ме игнорират, но тъй като не ме познават въобще не ми пука.Дори до ден днешен въпреки че съм сам в класа и умирам от скука,не съжалявам и не ми пука..Важното е човек когато те опознае,да разбере че си добър.Въпреки че според някой съм крайно агресивен,заради това че не търпя да ме тормозят!!!От 7 клас нататък,в началото бях доста глупав,и както всички останали търсех внимание..."Уж" започнах да пуша,да пия..Даже започнах да пуша Трева и Наргиле,но по едно време спрях,защото просто не ми беше приятно :] И така вече карам последна година в гимназията и също като вас не ми се ходи въобще на училище,по същата причина.. В момента е края на октомври,а аз имам към 100 отсъствия... Просто не понасям смотания си клас и единственото нещо което мога да те посъветвам да направиш,е да се опитваш да защитиш себе си(колкото и усилия да ти коства това).Поне аз така се оправям вече,така и смятам и за в бъдеще.Извинявам се за страшно дългия пост,но се надявам всеки който има този проблем да го прочете и ако има заинтересовани нека ме потърсят по скайп,може да се запознаем и да търсим взаимна помощ и приятелство.Пожелавам всичко най-хубаво на всеки един добър човек,който не гледа да навреди на друг такъв,и дано успеете да решите проблемите си и да живеете хубав и стойностен живот!!! :P


Мартич ^ __ ^

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 790654bc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз съм Кирил и съм алкохолик. Не мога да си представя, че има хора, които отказват да пият дори в малки количества. Аз, за разлика от теб съм в университета вече, но тъй като съм перманентно пиян, не мога да си намеря стаята за лекции и веднага тичам до близкото магазинче да си купя една водчица или нещо твърдичко. Пия от 8 сутринта, понякогао и по-рано, като се напия отивам на работа - а аз съм електротехник и се занимавам с разклонители. След като поработя малко, продължавам да пия до вечерта.
Извинете, че малко се отклоних от темата, мисълта ми беше ако искаш ела да се запознаем, ще те науча да пиеш и то по много, та всичките ти съученици да се чудят!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 32b9fcfa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 22, Кириле, има хора, които не пият. Аз никога не съм пил и не изпитвам желание да започвам и нищо не мога да направя. На 22 съм.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1f38eb6663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравей,авторке! Моят съвет е да им отвръщаш и да биеш и тях.Ето например имам врагове,дето ме ритат в седалището и ме дърпат за косата а аз ги обиждам и ги бия.Класната ми не взима никакви мерки и всичко взимам в свои ръце!Направи го и ти!Кажи на родителите си и готово! Ако почват не пиши докладни и такива работи,а примерно можеш да кажеш на майка ти или баща ти да се качи в дирекцията,тъй като класната ТИ не взима мерки.Надявам се да съм била полезна!П.С:аз съм на 12 години в 6 клас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7649d02cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Какво се правите всички на светци. 13

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1456df6792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз мисля, че училището вече не е училище, там не се ходи за да се възползваме от знанията на учителите, а се ходи за да се показваш колко много си над другите, като се правиш на голямото нещо, чрез пиене и наркотици. Аз на 16 минах задочна форма, защото тренирах танци и нямаше как да посещавам редовно занятията. Посъветвам те да постъпиш по този начин, стига да те подкрепят родителите ти. По този начин ще си повишиш самочувствието, ще си намериш твоята среда и ще можеш да си подбираш приятелите. Ще си намериш и ще дружиш с такива, с които имате подобни интереси.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2082b7d390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Историята на това момче е много тъжна. По добре кажи на класната си за всичко това и тя ще ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e958afc331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   и аз те разбирам много добре и на мен не ми се ходи на училище заради съучениците ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker