Родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2061 пъти
Моите "родители" изобщо не ме имат за човек. Държат се с мен като с чуждо дете.. Имах ужасно детство.... Когато поискам пари от майка си за да си купя нещо(било то дреха или др. ), тя ми казва че когато си изработя сама пари, тогава ще имам. Аз съм едва на 14г. и няма как и къде да работя. Пък и нали това им е работата-да ме гледат? Сякаш аз като тръгна да изкарвам пари ще искам от нея? ! Плюс това ме обиждат за щяло и нещяло... Доста пъти съм мислела да се оплача някъде, но много ме е страх от баща ми, от който имам много лоши и незаличими спомени.... Повярвайте ми-писнало ми е от тях, постоянно си го изкарват на мен.. Не знам какво да правя и къде да ида, за да се махна от тях веднъж и завинаги. За това ви моля за някой съвет... Отчаяна съм!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ebbf253ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   охх милата.. не знам какво да ти кажа... значи.. изтрай още малко.. ходи на гости на фр спи у тях по често.. ии знам четова не е много добър съвет но ако много те ядосат избягай.. отиди на гости на някой близо до вас.. наистина е кофти ситуация ама трябва да изтърпиш още малко... УСПЕХХ!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b6e516c916
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Пък и нали това им е работата-да ме гледат? " - нямаш ли чувство за съвест? Не знам какво са ти причинили, но мрънкаш като малко детенце, че не са му купили играчка или захарен памук... Не се оплаквай от родителите си - това е моят съвет, просто не знаеш колко по-зле можеше да бъде положението. И аз съжалявах много, че съм се родил в моето семейство, но когато се запознах с един човек и той ми разказа неговата история, направо започнах да се чувствам привилегирован. Проблемите, от които ти се оплакваш, са наистина незначителни и не си струва да се хабиш по тях. Всичко ще се нареди, спокойно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fb13cd66c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм така.. на 14 години съм и имам само майка! С която не си говорим често, а когато си говорим, то е за това как не и стигат парите и за сметки! Не мога да и споделя нищичко, защото само като започна да говоря за нещо и тя ме прекъсва още на 3-тата дума и започва да ми вика и да се кара, не ми говори нормално, аз имам доверие единствено на приятелките си! И също ме обижда понякога.. не можем да стоим в една стая и да не се караме! Или се караме, или мълчим! Аз не я чувствам близка, имам чувството, че сме само ей така познати! Приятелките ми ми обясняват, че с родителите са си като приятели, но аз не мога да кажа това за мен и мама! Тя ме обича наистина много, но не знае как да го изрази! Колкото до теб - това за парите ами, не знам дали си от богато семейство, или може би ако си.. не казвай да родителите си ''дай пари'' ами ги помоли най -учтиво... Нормално е да има кавги и неприятности, във всяко едно семейство ги има, но опитай се да правиш всичко възможно, за да сте в добри отношения : )) Когато ти се развика някой от родителите ти не започвай и ти да викаш, а замълчи, ще видиш как ще спрат да викат ;) Бих искала да продължим да пишем, но тук не дават..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 01fd73f7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът може да идва от много неща: ако имаш братя или сестри, ако родителите ти са в затруднено финансово положение, ако някои от родителите ти има проблеми, които да влияят върху семейството, а може би искаш твърде много от родителите си. Най-добрият съвет е да се поучиш от грешките им и когато един ден станеш родител никога да не ги допускаш

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 621d8acdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако искаш, разкажи точно какво се е случило, за да имаме по-ясна представа. Можеш да поговориш с тях. Че се чувстваш ужасно и че не си заслужила да се държат така с теб. Можеш да използваш нещата, които си изживяла в детството си срещу тях. Поговори с тях, ако няма резултат можеш да се оплачеш в "Закрила на детето", въпреки, че не знам колко ще ти обърнат внимание. Успех занапред, миличка. Стискай юмруци, ще мине бързо. (:

GG

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker