Омръзна ми от майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми от майка ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4657 пъти
Омръзна ми от майка ми! На 12 години съм, имам блестящи оценки, нито една зебележка или отъствие и правя всичко, което тя ми каже! Постоянно се заяжда с мен, излага ме пред приятелите ми, не ми дава да се виждам с никой и се карат с тате за глупости! Не ме разбирайте погрешно, обичам я, но е станала ужасна! Преди малко се скарахме, бяхме аз, тя и една нейна приятелка. Постоянно приятелката й се заяждаше с мен, говореше ми глупости, а тя не правеше нищо. А накрая майка ми ми се разкрещя, че аз се държа невъзпитано! Изложи ме пред приятелите ми (крещя ми и ме хока пред тях) сега нямам почти никакви приятели, именно заради нея. С момчето, с което излизахме скъсахме, отново заради нея! Наскоро поисках куче, за да имам някакъв приятел (тате беше съгласен), а тя ми се разкрещя, че ако си взема куче да излизам на улицата с него и някакви такива... просто не издържам, ужасна е... моля за съвет как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9da894c6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познавам един приятел който има абсолютно същия проблем и наистина съм му бил свидетел, че на майка му и има нещо. Момиче не зная какво да ти кажа сподели на баща си например, но си много малка за да и се противопоставяш. Дано имаш някакъв успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9516c0b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво да кажа. Не ми се обиждай, но на майка ти наистина и има нещо. Според мен тя е трябвало да те защити пред приятелката и. Аз нямам такъв проблем, но наистина ти съчуствам. И аз съм на 12, но моята майка не прави така. Опитай да поговориш с нея. Разкажи и какво чувстваш. Все пак ти е майка. Може да те разбере. Дано да успееш да я убедиш, че тя постъпва лошо, спрямо теб.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed882f9b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Е, всички имат подобни проблеми с майка си... Не ме разбирай погрешно, струваш ми се свястно момиче, но няма как с абсолютно нищо да не я провокираш и си на 12, малка си за да се противопоставяш и да спориш и да мислиш подобни неща, не мога да те съжаля.
Искаш съвет- не и обръщай внимание! Не знам в колко теми го написах вече. Предполагам няма да можеш да отидеш и да и кажеш как се чувстваш (пък и повечето претоварени или просто истерични майки биха вдигнали скандал- извъртат нещата малко) , затова гледай да не седиш много в една стая с нея, да не говориш много за да не я нервираш и да запазваш спокойствие. Бога ми майка ми колко си е викала сама така... :D, казва 3 неща, аз отвръщам с " добре ясно, остави ме" и се свършва драмата, на мен не ми се говори и няма да говоря, а тя се осъзнава колко е странно да седи и да си крещи сама.

Или се фокусирай върху нещо друго, по-важно за теб. Може би защото съм писала, рисувала или съм говорила с някого съм избегнала много драма, рев, крясъци и бой. Постави си някакви нелепо трудни цели и така хем ще се бориш и нонстоп ще се мъчиш да постигнеш нещо, което ще си е доста полезно за развитието ти в живота, хем няма да и обръщаш внимание и няма да ти се вика, защото примерно искаш задължително да свършиш това-това и третото. В крайна сметка няма как да провокираш някого, ако просто не правиш абсолютно нищо. Впрочем типично по тинейджърски ще ти предложа слушалки и музика (може и радио, ако нямаш песни). Само не влагай много мисли в това и не се тормози за подобни неща (които не зависят от теб).
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7758dc15ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пфф с някои родители просто не може да се излезне на глава. Някой път, когато е в добро настроение се опитай да поговориш с нея и да й обясниш, че с нищо не си заслужала такова отношение от нейна страна. Кажи и, че в този период имаш нужда от нейната подкрепа и разбиране и че безпричинните крясъци те карат да се чувстваш зле. Дано те разбере.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 09feed7a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Единственото решение е да почакаш още няколко години и да станеш самостоятелна. Жалко, но училище за родители НЯМА.

R.A.H

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6325c61e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Абе момиченце, драматизираш яката!

Виж сега, това което казваш е невзможно. Ти миличко и спокойничко да си седиш, приятелката й да се заяжда (така и не уточни как :? ) и тя изведнъж тя да ти се развика без причина и да те изложи пред приятелите ти.

Ииии... още нещо - малка си още за гаджета....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 25a997474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам много е гадно, и моета майка е същата, аз вече съм на 14 и още ме дразни, на просто не й обръщай внимание, като ти крещи за нещо, казваш - да добре ставаш и излизаш от стаята - аз така правя. Незнамдали твоята майка те бия, защото мен мама постоянно ме биеше като бях на 11, 12 и 13, сега съм по - висока и по - силна от нея и не ме бие. Но още ми рещи за всичко, като например - възглавницата ти е на криво. Разбрах едно, хората с такива родители, стават добри, но корави, и след години като станеш на 25 и се ожениш и имаш деца се сети, как майкати те е излагала и не постъпвай така.
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b4ac5223ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Еми просто родителите ти да се разделят ТОЕСТ ДА СЕ РАЗВЕДАТ. ЧИСТА РАБОТААА!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ae07205aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Еми като не се разбирате и щом като се карат с баща ти постоянно по-добре да се разведат. А щом майка ти се държи така с теб живей с баща си само и така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fdbb40009f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не съм имала подобен проблем. Но ако нещтата могат да се оправят то това може да стане с много разгоеори, а не с музика или с излизане от стаята. За всеки проблем си има решение просто трябва да знаеш как да подходиш. Няма да стане от първия път, но ти не се отказвай. Започни да се сближаваш и да споделяш с нея и колкото и да те дразни винаги има УВАЖЕНИЕ към нея!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed882f9b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 10 освен, ако майка ти редовно не е в такива периоди няма как да разбереш авторката. Аз с моята съм говорила с години, споделяла съм и, благодарила съм и за всичко- резултата беше много по-лош. Начинът е да не се палиш, да не се вживяваш и да не спориш. Не си ме разбрал правилно, защото не съм искала да кажа, че музиката ще и помогне да превъзмогне, просто със слушалки света става друг за един тинейджър, пък какво ще и пречи, ако си слуша музика пред блока ( на двора).

Тук станаха доста драми и дилеми и сега сме в добри отношения само за това, че аз бях там, когато тя имаше нужда да споделя с някого, а на баща ми не можеше. Пък и около приятели се случиха доста работи и тя почувства майчинският инстинкт, че трябва да ми обясни нещата, защо е такава, защо ме третирала така. Определено разговорите ни подобриха отношенията една с друга, обаче докато тя реши да говори с мене минаха 14 години, мамка му. Като сложим 12 да съм и споделяла всичко и да съм се опитвала да говоря с нея, да се опитвам да оправя нещата по този начин, а от 12 до 13 всичко е било скандали и плач. Следователно последната спря да ми пука, отказах се да говоря и да споря и просто гледах себе си. Винаги съм я обичала, винаги ще я обичам, майка ми е, уважавам я заради това, но говорим ли на различни езици по-добре да не говорим въобще.
Зу-За

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 18f2a46fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   виж не стой а говори с баща си той е мъжа в къщата и главата на семейството трябва да му кажеш всичко и да му споделиш как се чувстваш и не ме се обиждай но според мен майка те е психично болна
ето ти и един метод игнорирай я и слушай само баща си
не говори с майка си да видим тогава дале ще се оправи ако не търси лудница или психятър а до колкото гаджета или приятели излизай с който и когато си поискаш не я слушай само гледай да не е на близо когато си с приятели приятелки или гаджета

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker