Момичетата в днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичетата в днешно време?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2995 пъти
На кратко. Имаме едно момиче в класа в което съм лудо влюбен. Дали има симптатии към мен? Едва ли... В началото на годината всички бяхме срамежливи, а тя идваше и се закачаше с мен :D. След това аз и моята срамежливост прецакахме работата.. Цял ден вися и се чудя к'во да и кажа в междучасието и междучасието минава като секунди.

Та сега.. В началото на годината се закачаше с мен, гледаше ме по някакъв начин, който ме подлудяваше ( копнея да го зърна отново ). Като ме погледнеше с нейните очи спирах да говоря, сърцето ми изкачаше и само се взирах в нея. Казвах си на ум ( още сега ще е и предложа не мога иначе! ) Закачахме се и срамежливоста ми си показа рогата. Хвана ме срам от всичко..

След като вече се опознахме тя започна да се закача и с другите момчета. Смеят се в час, удря ги ( нали на шега ), всичко което искам да правим ние. Повечето момчета и се натискат те на нея, а аз глупака седя и чакам.. Ама какво чакам и аз не знам..

Тя се закача с всички както преди с мен. Преди седмица - две и помогнах с домашната и ме прегърна и излезна от стаята светкавично. Нали момичетата в днешно време са по така, " оперени " както би казала майка ми. Когато ме изпитват пред дъската нейния поглед все по рядко го срещам ;[. Когато дойде до мен се вцепенявам. Двоумя се. От една страна тя ми показва знаци, че ме харесва, но ги показва и на другите ( прегръдката не съм я забелязал с някой друг, нито погледите ). А от друга страна си внушавам, че съм грозен и винаги ще бъде сам.


Моля за съвет! Имам ли шанс с нея и как да видя! Дайте и съвети как да намаля срамежливоста си и да увелича самочувствието си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 344889f992
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: caa84e6e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "От една страна тя ми показва знаци, че ме харесва, но ги показва и на другите" - това според мен показва, че не те харесва. Наистина не си прави такива изводи по държанието и. И все пак никога не е сигурно, докато не го чуеш от нейната уста. Относно срамежливостта ти, става ли дума за момиче, което харесваш, не си мисли, че можеш да си силен и отпуснат в нейно присъствие. Но можеш примерно да и искаш тетрадката уж да препишеш нещо или да я молиш за помощ по някой предмет, знам ли. И още нещо, и двамата сте от един клас. Една евентуална връзка според мен е почти невъзможна, защото нали се сещаш ако скъсате после какво следва. ще се гледате още много време и е доста болезнено!
Сигурно те обърках с моите размисли :D Не е лошо да споделиш как се развиват нещата по - нататък :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b30b6bbea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто и кажи как се чувстваш. Няма нищо лошо и срамно в това да се влюбиш. А относно това че се срамуваш-някои момичета дори смятат че е сладко. Дори и на мен понякога ми харесва, но да е в рамките на нормалното. Ако ти самия си повтаряш колко си грозен и как винаги ще си останеш сам (както си споменл по-горе) няма как да оправиш нещата, а и звучи леко комплексарско (не целя да те обидя)! Просто вярваи малко повече в себе си! И каквото и да ти каже това момиче не забравяй, че не е единствена. Успех... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b092166beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да те харесва, но след като ТИ не показваш чуствата си тя откъде да знае. Това че се закача с други момчета може би значи че е отворена, а може и да иска да те накара да ревнуваш! Аз съм момиче на 15 и знам за какво става съпрос ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker