Семейството ми не одобрява приятеля ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Семейството ми не одобрява приятеля ми!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1858 пъти
Здравейте! Четох много истории и реших и аз да напиша своята, по-скоро бих искала съвет, как и какво да направя, защото семейството ми не одобряват приятеля ми!

Аз съм на 16 години и го познавам от доста време, бяхме много добри приятели, всичко си споделяхме, но изведнъж нещата просто се случиха без да съм и подозирала, че има нещо подобно от негова страна, защото аз гледах на него като на приятел! Когато излизахме заедно ( като приятели, ние бяхме голяма компания ) семейството ми нищо не казваше, но изведнъж почнаха да ми правят забележки да не излизам с него ( с цялата компания по-скоро-за момчетата става въпрос) започнахме да се караме, не ми даваха да излизам и точно тогава пък нещата се случиха, той ми призна и оттам всичко тръгна наопаки! Забраниха ми да излизам, а той щеше да заминава да работи в друга държава заедно с баща му... но аз не прекъснах отношенията си с него, защото много ми е помагал и много го уважавам и сега ми е гадже, но ето сега след като замина разбраха, че поддържам връзка с него и пак започнаха! Какъв бил, семейството му какво било, може. да ми направи нещо и тем подобни! Моля Ви, виждам, че давате съвети, дайте ми съвет как да постъпя- да продължа да съм с него или... :(! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec7fb17d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом е заминал да работи в друга държава, значи, че е по-голям с поне 5 години. Не знам, в такава възраст си (нямаш опит), също така в момента хормоните така буйстват в теб, че трудно можеш да прецениш кое е добре и кое лошо. Мисълта ми е, че родителите рядко бъркат, ние тук няма как да ти дадем адекватен съвет, тъй като нито те познаваме тебе, нито него, нито компанията му... единственото нещо, което мога да ти кажа аз е - че родителите ти са единствените хора, които истински и искрено желаят щастието ти и това да си добре, в крайна сметка макар че си на 16, се опитай се да прецениш реално, на трезва глава ситуацията, виж плюсовете и минусите на вашата връзка, като в никакъв случай не се хвърляй с главата напред в отношенията ти него.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d12b824479
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо пък да е по - голям с 5 години поне.... авторката пише, че е заминал с баща си, може и на 18-19 да е, пък и на 21 да е какво от това, щом се харесвате какъв е проблема? ! Моето семейство също не е харесвало много мои гаджета, дори сега когато съм на 20 пак не одобряваха последният ми избор, вярно че беше 10 години по - голям от мен, но аз съм си го избрала нали така... твоите родители не могат да живеят вместо теб, в крайна сметка няма те да излизат с това момче, нали така, аз съм на мнение, че трябва да си продължите връзката, не е казано, че ще се жените та да ви се бъркат, че даже и тогава нямат право, нищо че не си пълнолетна. Аз на твоите години изобщо не отразявах мнението им по тези въпроси (само по тези, които нямат право да ми се бъркат, де :Д). Ако харесваш момчето не се отказвай, защото най - малкото ще съжаляваш и ще обвиняваш тях за това. Освен това така им даваш карт бланш за връзките си по напред.... ще ти се бъркат постоянно. Моя приятелка крие вече 6-7 месечна връзка с гаджето си точно защото и се бъркат в отношенията с приятелите и... страх я е да се разхожда по улиците с него, да не би да ги види семейството и... а момчето е много добро и няма от какво да се страхува, но като позволиш веднъж свобода и ти се качват на главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker