Момичето, което харесвам ме мисли за откачен перверзник! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичето, което харесвам ме мисли за откачен перверзник!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4159 пъти
Значи, харесвам едно момиче от класа супер много, но тя ме мисли за извратеняк. Колкото пъти говоря с нея все започвам да дрънкам глупости и да говоря за... сещате се какво. Веднъж ме беше хванала да гледам в деколтето й и ме погледна изключително гадно и аз накакъв-такова имаш много готини цици, при което тя ме нарече перверзник и се махна.

Не трябваше да го изтърсвам, но мозъка ми прекъсна. Друг път пък се беше навела да си завръзва обувките май и аз бях зад нея с едни приятели вървяхме и нещо се заблях някъде и се забих в задника с оная си работа ама без да искам!! След като ми се накрещя подобаващо се врътна и отказваше да ми говори бая време.

И на едно събиране с класа се бях разлигавил стабилно и бях пийнал леко пък аз не нося на пиене и се заобяснявах на другите момчета какво и как мисля да и направя и те почнаха да се хилят. Мислех, че е на това, което говоря, но се оказа, че тя през по-голямата част е стояла зад мен и ме е слушала. Та от тогава вече 3 месеца не ми обелва и дума и страни възможно най-много и когато и говоря се прави, че не ме няма или буквално гледа сякаш погледа й минава през мен.

Какво да кажа беше ми супер кофти, не ми даваше възможност да й се извиня и да обясня и точно когато си мислех, че не може да стане по-зле стана. До тогава мислех, че някой ден ще ми се отдаде възможност и ще го забравим, но по закона на всеобщата гадност не стана така. В понеделник по физическо госпожата ми каза да занеса бележника на една съученичка и я гледам че влиза в съблекалнята тая съученичка.

Пък те нашите момичета по физическо рядко се преобличат и аз след нея вървя да и дам бележника и се бухнах в съблекалнята... иии въпросната, която харесвам се беше съблякла точно тогава беше само по бельо(боже има стахотно тяло). Така се стреснах, че застанах на вратата и не можех да мръдна, а тя се разпищя с нещо от сорта. -Перверзник смотан, махай се, мамка ти остави ме намира вече кретен такъв- и разни други работи, както и да е изпарих се на мига. Сега освен нея, целия клас ме мисли за такъв, особено момичетата ме гледат като побъркан вманиачен извратеняк.

Мамка му!!!! Какво да направя, че имам такъв гаден късмет и с предишното момиче в стария клас, което харесвах се получи нещо такова, но в много по-малки мащаби, като изключим, че баща й идваше при госпожата да й каже, че иска да се срещне с баща ми заради поведението ми. Отнесох го тогава. Но всеки път се преебавам супер яко, не знам кво да правя вече. А и край хубаво момиче изключвам.

А да сега някоя от кокошките в класа е разказала на класната за "инцидента" и веднъж след часовете ме извика и ми каза да престана да тормозя момичето, защото ще има последствия. WTF!!??? Не съм искал да става така, това че съм карък по рождение ми съсипва живота. Вече ме е срам да я погледна в очите, но продължавам да си падам по нея. Имаме 2-3 снимки с нея от началото на 8 клас(сега сме 10), когато ме мислеше за нормален и не мога да спра да ги гледам. Ако нещата не бяха толкова откачени до сега можеше ида се е получило, ама не. Иска ми се да мисля, че още имам минимален шанс, а тя ме е блокирала в скайп, не ми вдига, когато съм звънял и така. Питах едни приятели дали може да има възможност да забрави и двамата да тръгнем и те се хилиха цял час след това. Аз всъщност не съм такъв тип, за какъвто 100% сте ме помислили и не се интересувам само от е*ане и разни такива. Тя наистина е супер яка и сме си говорили много и доста я опознах в началото, пък сега не може и да ме гледа. Мислите ли, че може по някакъв начин да ми приеме извиненията, да почнем наново и по възможност да сме заедно(въпреки, че сега като го чета това последното и аз не си вярвам да стане).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e490a3196d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би ако спреш да се държиш като разгонен пубер, някой ден ще ти проговори отново. Засега се дистанцирай леко, спри да я притесняваш и поработи над себе си, учи, намери си хоби, развивай се и се превърни в интересен човек и събеседник. Не закай момичето известно време да й мине малко обидата. Честно казано поведението ти може да се определи като сексуален тормоз, знаеш ли колко е неприятно за едно момиче да бъде обект на коментари и иж случайни опипвания в училище от съученици, с които е принудени да се вижда всеки ден. След изяестно време, като се озовете в една компания, постарай се да си много вежлив и внимателен към нея, интересувай се от нея като от човек, покажи й че за теб, тя не е само цици и дупе.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4400523439
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж сега... от женска гледна точка ще ти кажа какво би и повлияло.. пиши и смс-и... пращай и символични подаръци.. ако знаеш какво би и харесало... нали сте си говорили от началото използвай слабото и място.. ако го знаеш ако не го знаеш предположи.. не знам може би това ще помогне

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b8abe6838c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хаха пич бая си у*рал работата:DD Момичето с пълното си право се се сърди, отстрани изглежда точно като тормоз. Не съм убедена, че имаш шанс, 99,99% съм сигурна. И на мен така да ми налите постоянно някой ще психясам. Съвет - остави я, има нужда нито да те вижда, нито да те чува доста време. Някой ден след година - две може би, нещата ще са се уталожили и ще имаш шанс да и се извиниш и да я помолиш да започнете наново. Просто не продължавй с поведението на разгонен пещерняк.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2f0e508faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   много весело написана история. И си личи, че си добро момче. Като за начало спри да говориш на всеслушание и да я правиш за смях как ще я е*еш и какво още ще и правиш. И изобщо не говори такива простоти за което и да е било момиче. Ако някога ти се предостави шанс да останеш насаме с момичето, което харесваш застани сериозно, извини се и и кажи това, което си написал на нас "край хубаво момиче изключвам". и може да добавиш че се държиш като идиот. И нататък спираш да я дразниш, ако някой я дразни е добре да я защитиш, не досаждаш докато тя не пожелае сама някаква комуникация с теб

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 06be9e4cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   поздрави я с песента D12-Nasty mind :D и вече си аут.
или песента Afroman-She won't let me fuck :D за тия песни се сетих докато четох темата ти.
Трябва да й се извиниш, въпреки че нещата са отишли много на лошо. То и без тва почти всичко момчета сме такива. Кво да се прави. Ще мине. Стегни се и й се извини. Знай че сега още е пубертет това и е напълно нормално това, тя ще го види и от други момчета това, тъй че спокойно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8120eb318
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   АВТОРЕ, ВНИМАНИЕ!!! ЧЕТИ

Ето какво ще направиш, ако найстина я харесваш ( че горните съвети -освен номер 4- са плачебно прости ).

Опитай се да останеш с нея насаме, догони я след училище или нещо, веднъж като те види веднага ще започне да ти крещи и да ти казва да се разкарваш, но ти с твърд (НО УМОЛИТЕЛЕН) тон ще я помолиш да те изслуша. (АКО дори тогава понечи да си тръгне, хвани й ръката и й кажи "Харесвам те, за това се държах като идиот около теб" Това би трябвало да я накара да спре да те изслуша, и ти тогава ще и обясниш ВСИЧКО че е било просто лошо време лошо място, и задължително отново и отново повтаряш че си се държал като прост идиот -което си е така-).

Ако реши да те изслуша без да си тръгне, горе доло казваш същото.

Най-вероятно или ще се осъзнае че може би си свестно момче и ще ти даде ПОСЛЕДЕН шанс да й се докажеш какъв си (примерно седмица-две) през които ти ще се държиш като адски джентълмен, като и даваш комплименти и се сприятеляваш с нея.

Разбира се има я и опцията да не те харесва но да ти приеме извнинението, или напълно да те игнорира :) Късмет.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8dd793d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както каза номер 4, личи си, че си добро момче. Мисля, че е добре за малко ( да речем 1 месец) да я оставиш на мира. Без смс - и, без подаръци и т. н. От това още повече ще се заледят нещата по между ви. Остави я да се успокои и може би да премисли нещата отново. След това можеш да говориш с нея насаме и защо пък да не и кажеш това, което каза на нас. Момичетата не искат кой знае какви извинения и речи, ако са земни ( сега изключвам курвички, използвачки, лицемерки, защото мисля, че ти не би харесал такова момиче и това не е такова в случая). А относно това, че наистина си падаш малко кърък... не се притеснявай, добре е просто да овладееш малко хормоните си. Може би те те карат да ставаш такъв, без да го осъзнаваш. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред, стига навреме да спреш лошите и мисли, отправени към теб по един или друг начин от горепосочените коментари, а може и моя =) Надявам се да съм помогнала!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8f39f5ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като ти се подиграват, излезни с хумор от ситуацията.
Използвай всичките тези случки, за да и се извиниш.
Ако в скоро време нещата не потръгнат съветвам те да се откажеш и да продължаваш към следващата :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 39522c50e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Помоли приятелите си да ти помогнат, да поговорят с нея!
И накрая и се извини и ти остава само да чакаш, това е изходът!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 15a4ad9f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега... Прочетох горните коментари и си викам "леле, много прости хора има". Но има и добри съвети. Послушай Номер 4, Номер 8 и Номер 6 - и аз бих те посъветвала да направиш същото. Недей да караш приятелите на момичето (или твоите) да посредничат, защото най-вероятно ще извъртят нещата и мацката няма да разбере какво си имал предвид. Ако ще говориш нея, направи го насаме, без да се палиш, и й обясни нещата точно както са - обясни й всяка една от онези случки, които описа тук, от твоята гледна точка, по мое (женско) мнение, това трябва да помогне.
И още нещо - недей да пращаш нито СМС-и, нито подаръци, нито й пиши във фейса. Това тя ще го изтълкува още повече като следене и нещата ще се влошат. Накратко, обясни на момичето всичко точно, ясно и бързо, без да се сговняш :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 95c4f14699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напомня ми за едно аниме ;д
Така... Какво да кажа... Ти си перверзник. Хаха, не го приемай лично, но се постави на нейното място и сам ще стигнеш до този извод.
Но на нея това не й изглежда привлекателно... Значе трябва да я убедиш в обратното. Как? Не разказвай насам-натам перверзните си фантазии. За момичетата тези неща звучат унизително и ни е наистина неприятно, ако някой се държи сякаш е вманиечен само по гръдната ни обиколка.
Но разликата между това да кажеш „Имаш хубави цици” и „Хубава си” е огромна. Трябва да намериш начин да говориш с нея. Отиди при нея и й кажи по възможно най-сериозния начин, че искате да поговорите. Ако откаже - примоли се, обясни й, че е важно, че искаш да се извиниш. Съгласи ли се й признай чувствата си и й кажи, че това е причината да се държиш като идиот. Вече си я убедил, че не харесваш нея, а атрибутите й, затова един разговор може да не стигне. Повтаряй. Кажи й колко я обичаш и следващия път, който я видиш, напиши някоя сладка бележка.... Ще й стане приятно и малко по малко ще се превърнеш от досаден перверзник в неин обожател. Дори да не отвърне на чувствата ти поне ще те види по един по добър начин и ще подобриш отношенията ви.
Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker