Момчетата от моя клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчетата от моя клас
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3313 пъти
Здравейте! В нов клас съм от тази година.. Харесвам си класа общо взето.. Имам си няколко приятелки момичета, с които сме си групичка, основно с едно момиче станах много добра приятелка.. Другите от класа (момичетата) не може да се каже, че съм приятелка с тях, но се разбираме.. Доколкото си говорим де, аз движа предимно с тези момичета... Аз съм по-срамежлива, чувствителна.. Абе знаете за какво говоря.. Ако има 9гагъри тука съм доста често "socially awkward" xDD Това е само сред хора, с които не съм приятелка.. Пред приятелите не се свивам изобщо.. И така де, след това въведение да стигнем до проблема ми.. Изобщо не общувам с момчета от класа и те ме смятат (почти съм сигурна) за супер задръстена.. Просто се усеща, наречете го женска интуиция ако щете, но не греша..

Просто много често си чувам името и смях след това.. И като сложиха за 1 час едно момче до мен, всички останали момчета, направо паднаха от смях.. И момчето каза нещо от сорта на "Ооо боже защо? " Почти съм сигурна, че това се дължи на характера ми, на външен вид няма от какво да се оплаквам. Даже тая година си казах, че ще се държа супер нахакано като повечето момичета и почти ми се получи в началото, но уви не издържах дълго така.. Но сега разбрах, че това е било адски глупаво от моя страна, да нося маски и да се правя на такава, каквато не съм.. Станах отново себе си.. И др. момичета (освен тези в групичката) спряха да ми обръщат внимание.. А с момчетата, никога не съм била приятелка.. Както казах от началото на учебната година почти не съм си говорила с тях. И така.. Реших, че ще бъда себе си, искам хората така да ме харесват, но уви не става.. И в предишния ми клас имаше горе-долу същата ситуация, но не ми пукаше особено. И сега не се "терзая" толкооова, но ми е гадно, признавам си.. Само ако не бях толкова стеснителна.. Всичко щеше да е перфектно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a39aa7668b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мии... Виж сега и аз съм побадала в такъв клас същата ситоациа обаче се усъзнах и им казах да спрат защото те са по зле от мен майка ми говори с тези момичета!!! Те се изплашиха от мен и от нея и половината на следващата година се махнаха от класа!! Сега съм в същия клас само дето съм по-извесна имам пр. имам гадже имам хубави уценки и др.
Сега се чуствам много пълноценна и ти гледай да бъдеш такава и им тегли една майна на унея там кажи им че няма да се разправяш с тях и че няма смисъл!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ef36301f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер си, не го мисли. Ще мине от само себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b15820598
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз пък мога да ти кажа точно какво си говорят за теб, понеже отначало си била по "нахакана", а после си спряла, те си мислят, че си се свила в заешка хралупа, че си двулична, оттам ти трябва само 1 кучка, която да не те харесва, като човек, ето ти причината! Не, дори да не беше стеснителна пак нищо нямаше да е супер, причина- в нова среда се прави бърза борба за "надмощие" още първият ден... оттам всеки да си знае мястото, следователно, ако въпросната кифла не те харесва и е по-общителна по душа си прецакана. В смисъл ходя на училище, някак си между групите (понеже имам място и навсякъде и на никъде) съм забелязала, че момичетата са си двулични, а момчетата им се връзват само, ако стиснат гърди.

Пука ли ти за тях- да, трябва ли- не, има ли смисъл- никакъв! Просто се отпусни малко, имаш си приятелите, това е страхотно! А вече догодина започвай да разговаряш и с другите, ако ти е толкова притеснено да не те мислят за задръстена.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7e867ec88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да реагират така, не е причината, че си затворена. Или не ти е хубава външността, или не ти е хубаво поведението. Никой не се подиграва и не страни от едно приятно изглеждащо, срамежливо момиче. Напротив, това би трябвало да те направи приятна в техните очи - ако не за гадже или близка приятелка, то за събеседник. Търси другаде причината и го промени. Не казвам да сложиш маска - бъди себе си. Да направиш промяна не задължително значи да сложиш маска. Всички се променяме според хората, с които общуваме, мястото на което се намираме, средата в която попадаме. Всеки е склонен към промяна и в повечето случаи не го правим от страх и се оправдаваме, че просто искаме да бъдем себе си.


R. A. H

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: baabecf2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да се промениш заради някакви кучки, които се мислят за много известни? Номер 4 какво искаш да кажеш? Не съм съгласна и съветвам авторката да бъде себе си и да не обръща внимание на позьори, които си казват " Ооо боже защо? ". Мила, опитай се да не се отнасяш с толерантност към такива реакции. Не говоря да се нахвърляш, а просто да скастриш тихо и спокойно. Ако използваш и находчиви изречения, ще разберат, че не си парцал, а те са парцалите. Не забравяй да имаш самочувствие - нито много, нито малко. Сигурна съм, че имаш повод да притежаваш самочувствие по една или друга причина. Напери се и им свии сърмите! =)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16dad4a497
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бъди себе си!!!


Anonymous

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d3884019cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди такава каквато си и ще те хареса точния човек/ точните хора ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 50238360c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти познаваш ли ги добре тези момчета? Може би не е необходимо да общуваш с тях т. е. искам да кажа дали не са пълна нула? Може би между тях също има срамежливи момчета, които не могат да контактуват с теб. Ако има някой който ти е направил по-така особено добро впечатление пиши му в скайп или фейсбук ако не можеш лице в лице. Най-добре се съберете някоя вечер целия клас и идете на някакво заведение или на екскурзия примерно. Там ще разберете колко единен клас сте.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fd26a1bb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А защо не започнеш ти да контактуваш с момчетата? Няма да те изядат и така ще им покажеш същността си и ще те харесат... Пробвай!! Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 235e393820
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж в училище винаги се подиграват на различните, най-малкото шушукат за тях. Като порастнете нещата ще са други. Бъди себе си, не може мнението на другите за теб да е смисъл на живота ти. Колкото и да е трудно рано или късно ще си намериш приятелка, а може би приятел, с които да имате общо, да се разбирате общувате. Просто не се сдухвай и ще си естествена. Сдухването е кофти работа. Радвай се :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 369d823ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Или не ти е хубава външността, или не ти е хубаво поведението. От авторката.. В началото смисъл първите 1-2 месеца, месец да кажем изобщо нямаше такива случки, ако беше заради външността ми, смятам, че от началото щеше да е както сега.. Поведението, че те не ме познават, как може да съдят по поведението ми.. Ето за това най-много ме е яд, поне да бях някаква пълна кучка и да знаех, че съм обидила някого и да е затова, но не.. Като цяло се опитвам да помагам на хората (ако е възможно), мило момиче съм.. Даже и оценките ми не са никак зле.. Не е да съм някаква двойкаджийка, но не съм и най-добрата в класа. Не знам това дали ще отмине, просто не виждам как ще се промени, като те вече имат някакво мнение за мен..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7e867ec88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма нужда човек да те познава добре, за да определи поведението ти. Има разлика между поведение и характер - характера е това, което сме, а поведението е това, което показваме на вън. Просто бъди истинска и ще се впишеш. Момчетата ще пораснат. :)

R. A. H

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker