В мен ли е проблема ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В мен ли е проблема ?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2107 пъти
Ще започна от начало... момиче съм на почти 18 години преди повече от 5 месеца се запознах с едно момче на 25 от град много близо до моя. След запознанството той пожела да се видим, аз се съгласих.. видях ме се говорих ме и стигнах ме до темата с бившите ми приятели, разра че не съм била с никои все още. След като разбра това той се промени... започна да ми говори че съм “закасняла” за възраста си че трива да побързам и тем по добни. Незнам дали аз го разбрах грешно но той запозча да ме обеждава че аз не съм била нормална за възраста си.

Не се видях ме повече от 3 месеца пишех ме рядко, той поиска аз да му върна жеста и да отида в неговия град проблема беше че немога нашите незнаеха за него. Мина още време започна пак да ме обеждава аз категорично отказвах и накрая преди няколко дни той ми каза че не съм нормална била съм за психиатар (тоест намекна че съм луда) това ме вбеси категорично се отрекох от него.
И сега въпроса ми е в мен ли е проблема че исках да го опзная повече? или той е прав че не съм нормална. Моля ви кажете какво мислите надявам се да сте искрени имам нужда от мнения не от лекар... много се депресирах след думите му...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 626152f008
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че той не само има нужда от психиатър, ами направо си е за жълта книжка! А ти трябва да спреш да се занимаваш с него, защото не мисля, че изобщо го интересуваш. Определено заслужаваш някой по - добър от него.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2780a61d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не греши, просто имате различни виждания, всеки е прав за себе си и така ще си остане. Глупаво е от негова страна, че ти е казал, че си луда, защото за теб очевидно така е добре, то няма лошо, за какво да тръгваш с първият лигльо, що- щото може да се натискате в някаква дупка ( оле ккъв кеф- сарказъм беше). А от друга гледна точка е било малко гадно да прибързваш да се ядосваш, явно той си е от типа "социален", за него ще е по-нормално 11 годишна да прави секс, отколкото 19 да е девствена или 17 да не се е целувала.
Забрави за драмата, не е проблем, че разсъждавате различно, проблем е, че той не е могъл да разбере, че не можеш да тръгнеш веднага щом каже. ( Всъщност той би следвало да мисли така- тя е почти на 18, прави каквото иска, защото го иска! ).
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ae40bd9b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката :

Коментар 2 да има определено право точно такава е ситуацията която ти описа той мисли че щом са на почти 18 аз ще ходя където и когато си искам... но не е така аз имам родите и без те да знаят немога да направа нещо такова каквото той иска. Те никога не съм ме спирали но просто искат да знаят къде съм и с проред мен с пълно право и на 18-20 години аз ще съм тяхно дете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d5328a7c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо не им каза и не отиде? Друг въпрос е ако не си искала тази среща да се състои...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 140d08451a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом се е осмелил да ти обяснява, че не си нормална, трябвало е още тогава да дигнеш един уубав скандал и да го зашлевиш по цигански ;д;д Мила, ако не си имала преди връзки с момчета, това не означава, че си ненормална, а още по - малко за лудницата. Гледай си живота и точно така трябва да мислиш - че вашите трябва да знаят къде си, за да се предотврати лоша случка ( независимо каква).
Ес

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ae40bd9b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката :

До коментар 4 аз исках но той така казваше нещата че все едно още на първата среща ще си легнем... аз не го исках така опитах да го помоля за малко време той само отлагаше и ми се сърдеше вече не издържах и до там!
Коментар 5 да осмели се да ми каже че не съм нормална на тези години да не съм била с момче, сигорно си мислехеше че така ще си легна веднага с него жесто е сгрешил.

Благодаря на всички, сега разбирам че тази връзка няма бъдеще!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker