Скарах се с родителите си, заради приятеля ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скарах се с родителите си, заради приятеля ми!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2782 пъти
Искам да споделя историята си, защото съм отчаяна! Аз съм на 16 ( да, някои ще кажат, че съм прекалено малка за моят проблем, но все пак.. ) и се скарах с родителите си, заради приятеля ми!

Преди да станем гаджета бяхме много добри приятели и всичко тръгна оттам! Близките ми постоянно ми правеха забележки да не излизам с него от расистка гледна точка, но аз въпреки тяхното несъгласие не прекъснах връзка с него! След време когато ми призна аз просто не знаех как да постъпя, защото дори и да не бъдем повече от приятели, в никакъв случай не исках да го загубя, защото страшно много ми е помагал! И така няколко дни се срещахме тайно, но след това той замина и оттам поддържахме връзка! .. И така семейството ми разбра, скарахме се заради него ( заради техния расизъм, защото това е техният проблем да не го харесват и одобряват ) и сега съм пред дилема - не знам какво да правя! Знам, че животът е пред мен ( все пак сам на 16 ) и че ще срещна друг, но той е много специален човек за мен, не бих искала да го загубя! Не знам какво да правя, какво да му кажа, а как да му го кажа, не искам да се разделяме, но заради семейството ми.... Как трябва да постъпя, какво да направя??? :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 41bc846f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да ти е първият и последният, този кой го знае кво прави зад гърба ти ...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 26c51dfe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да е расизъм? Какво е по произход момчето? Турчин или циганин? Или е обратното? Пиши и тогава ще ти отговоря. А защо всъщност мислиш, че неодобрението се дължи само на това? Те познават ли го? Има ли друго в поведението на това момче, което не харесва на родитeлите ти?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 594780f513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази ваша връзка няма да я бъде, не заради друго, ама да се хванеш с някой, само защото "не искаш да го загубиш като приятел" не би довело до нищо.

От това, което си написала, оставам дори с впечатлението, че всичко го правиш на инат на родителите си. Иначе твоят приятел какъв е - турчоляк или мангал?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 27468b1c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе №2 какво значение дали е циганин, българин или турчин! Важното е, че момичето го харесва, а техните не го одобряват! Какво толкова сложно има за разбиране?

ДО АВТОРКАТА:
Според мен щом си с него, щом си го избрала за приятел значи има защо... не е просто ей-така, нали? Не мисля, че ние можем да ти помогнем за този проблем... Но поне можем да ти кажем какво бихме направили на твое място. Аз, например имах подобен случай и останах с този човек. Не се води по чуждото мнение дори и на родителите си... изграждай си свое обективно мнение и тогава решавай, а не защото някои ти казва какво да правиш!
УСШЕХ!


NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5a51633039
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   няма според мен разлика в расите ;х говори с родителите си! .... аз лично преди харесвах турчин, но нищо, майка ми разбра че имам чувства към него и дори се радваше че съм с влюбила... :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 594780f513
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 4: Оооо, я стига, хайде всички тогава да се хванат с турци, цигани (и всякаква друга сган), та да се самозатрием съвсем...

Като човек, израстнал сред турци, мога да кажа, че никога, ама НИКОГА няма да съм съгласен дъщеря ми да има вземане-даване с турчин (какво остава за циганин). За мен по-двулични същества от турците няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 018194af92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 НЕ си прав! На прага на този век всички започват един вид расизъм И ЗАЩО? Всички сме хора няма значение от коя раса си, а какъв човек си! Всички гледат хората от тази гледна точка точно като тебе! Явно си попаднал в лоша среда и нямаш право да съдиш другите раси! Всички сме хора дишаме един и същ въздух, под едно слънце сме трябва взаимно да се захванем и да поправим света защото виж накъде отива!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 594780f513
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 7: Ами да, все сред такива съм попадал, ама то защото всички са такива. Държа на на българското, това е, сигурно защото съм израстнал в среда, където сме били малцинство... не знам, но определено за мен врзъка с турчин/циганин е предателство на към България.

Ако живеехте на място, където на българите им бива отказвано работа само защото на говорят български, където всички говорят/крещят само и единстветно на турски и се държат все едно и ти си длъжен да го правиш, ако живеехте СРЕД ТЯХ, тогава нямаше да дрънкате глупостите за толерантността. Там където живеете има няколко турци (които не си показват рогата естествено) и си казвате - ехеее, тези не са лоши.

Ако съм расист, то е защото животът сред малцинствата ме е направил такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f75bec96b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе ей! Защо си мислите, че авторът на темата е като вас, А? Това че някои някъде си е имал някакви проблеми с други хора какво общо има с темата? Момичето пита какво да направим, за да запази приятеля си и да не се кара със семейството си? Толкова ли ви е сложно да го разберете?

И аре спрете с тази тема за расизма... и аз имам собствено мнение, както и всеки друг. Но защо трябва да се оспамва излишно... пък и да беше нещо ново щеше да е добре, но то все едно и също! Старата песен на нов глас... старите "аргменти" (не случайно /аргументи/ е в кавички! )

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8b953de2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как да спрем темата за расизма, като темата тук е за расизма, в крайна сметка родителите на момичето не харесват момчето, поради расистки предразсъдъци... Както и да е, ти имаш мнение (харесваш мангали и резаци), други пък не ги харесват, коментариме, говорим, това е целта на коментарите под всяка изповед все пак.

Така или иначе, както вече казах, се съмнявам тази връзка да оцелее, момичето обича резака/мангала като приятел, тя е запончала тази връзка едва ли не да не го загуби като приятел, това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker