Искам само да бъда обичана. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам само да бъда обичана.
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1922 пъти
Здравейте. Ще започна направо. Първото което е никой не ми вярва. Майка ми постоянно ми натяква че не се старая в училище. Въпреки това оценките ми са най-често от четири на горе. Изобщо не разбирам какво иска от мен.
А сега започвам да разказвам от начало. Всичко беше наред до деня в който майка ми се разведе и след това беше почти идеално като изключим че понякога ме спукваше от бой. Може би това беше защото беше раздразнена от баща ми който се напиваше и ме заключваше от вън. Тогава бях на 5. Когато станах на седем се появи така наречения ми втори баща който идваше рядко и когато станах на 8 окончателно се нанесе в къщи. Три години живях долу горе добре защото отидох при баба ми за което вечно ще съм и благодарна. Един ден изкарах двойка 11годишна бях. Помня само как майка ми влезе в баба и започна да ме бие. Тогава се върнах в къщи по настояване на майка. от този ден всеки път след училище ме изпитваха и ми се караха. Така две години се съобразявах с този изрод мъжът на майка ми. Когато станах на 13 вече можех да се защитавам само с думи. Вече му отговарях. От тогава всяка вечер имаше скандали и майка ми се възползва от момента да ме подготви за изпитите и да ме прати да уча в гимназия в друг град.

Той за разлика от моето градче почти селце беше грамаден. Записах една гимназия защото беше близко до моята къща а друго училище не знаех тогава. Апартамента в който сега живея сама е двустаен и хубав долу горе. Щастлива съм че уча в профилирана гимназия. Единственото което ми тежи е че нямам нито един приятел и че вече съм на 14години почти на 15 а нито едно момче не ме е харесвало нито един човек не ми е казвал обичам те и единственото нещо което искам сега е да си намеря момче което наистина да ме обича и да мога само да го прегръщам и целувам. Защото все още не познавам споделената любов. Просто ако можех щях да вляза в една стая без врати и прозорци и може би нямаше да искам да изляза защото целият ми товар ми тежи дори и да има хора които се чувстват зле аз не познавам мъката на никого но и никой не познава моята. Просто исках да споделя това с хора които не познавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ffc826b5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любовта ти ще дойде рано или късно. Ти си добро момиче. Аз също търся любовта, но с по-големи от теб и съм разбрал едно - важно е да не се отказваш никога да преследваш целите си, мечтите си и желанията си. Така рано или късно всичко се получава. Късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker