Изгубих девствеността си при изнасилване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубих девствеността си при изнасилване
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 8134 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и ме изнасилиха преди година. До сега всичко криех и избягвах тази тема, защото е прекалено болезнена за мен. Но вече не мога да крия уморих се да нося този товар. Срамувам се от случилото се, защото всички ме гледат и ме съжаляват. Опитах се да сложа край на живота си, но ме спасиха. Моите приятели ме разбират и винаги са до мен, но има хора, които ме наричат курва и каква ли още не.

Вече не знам какво да правя и как да постъпя иска ми се да замина, но дори и да го направя срама и преживяното ще ме преследва като сянка. Затова моля ви помогнете ми да реша какво да правя и как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e3e3208ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, не знам къде живееш и от какъв етнос си, но явно не си нито от голям град, нито си сред образовани хора, християни или дори атеисти.

В 21 век живеем! В днешно време изнасилването отдавна е поставено под удърите на закона. ВИНОВЕН Е ПРЕСТЪПНИКЪТ-ИЗНАСИЛВАЧ, не жертвата му! 5 г. е минималната присъда! (освен в ислиямския свят, където жертвата трябва да се омъжи за насилника)

Страшно ми напомняш за онази мароканка по новините, която се е самоубила. Ти имаш избор - живееш в България, в ЕС, където жените сме равноправни и никой няма правото да ни насилва, а девствеността е смешна отживелица.

Хвани си куфарчетата след година-две, замини за София, Варна, Бургас, Пловдив или извън страната - далеч от семейството си и обкръжението си и живей като нормален човек. Всяко зло за добро - сега трябва да си силна, но по-добре веднъж изнасилена, отколкото цял живот от съпруга си например.

Гледай си живота, той сега започва!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0db4dc36b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила много ми е жал за теб, това което ти се е случило е много гадно, а тези който те наричат курва не са добре, защо да си курва, като ти не си виновна за случилото се. Не се притеснявай, прави се, че не се е случило, бъди силна.
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee0317b007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преминеш ли зад граница вече се чувстваш друг човек. При всеки е така..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c2e600d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   разбирам, че се чувстваш виновна - НО НЕ СИ!
ти не си виновна за това коети ти се е случило
тези които говорят, че си курва са просто жалки и не трябва да им обръщаш внимание (знам, че е трудно - не мисли че пиша ей така)

живей заради хората които обичаш, и тези които те обичат!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c2e600d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   тази или следващата година завършваш - отивай в друг град да учиш, задължително!
няма какво да те лъжа - ще го помниш цял живот, но няма как да върнеш времето назад...
Бори се!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 48647a52cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако сега в града ти е неприятно, най-добре се премести в друг град или в чужбина. Вземи някой добър приятел със себе си за да не си сама. Лично и аз имам не хубави спомени от града и това ще направя след 1 година. И аз съм на 17 години само че съм момче. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 74fc0c2425
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кофти работа.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3229744374
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Наистина жените не трябва да се срамуват и да бъдат силни, директно отиват в полицията, така ще спестят и други жени от насилника.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 74f822d13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторке, постът ти ме върна много назад във времето, когато бях почти на твоите години(сега съм на 32). Познато ми е чувство на срам, само че срам за какво? Затова, че си била на неправилното място в неподходящо време, ако пресичаш улицата и те блъсне кола кой ще е виновен? Ти защото си пресичала точно тогава или този, който е карал? Запомни едно:ТИ НЕ СИ ВИНОВНА. Няма от какво да те е срам, изнасилвача/ите, трябва да се срамуват от деянието си, не ти. Питаш как да постъпиш? Потърси помощ от психолог, ако не можеш да справиш сама. Изправи се срещу страха си и ще го победиш. Живота е ценен, не го пропилявай напразно. Завърши и кандидатствай ако искаш в друг град или в друга страна. Сподели с някой (по възможност мъж) за изнасилването, не го премълчавай и не задържай негативи в себе си. Макар и трудно се преодолява. Горе главата и успех.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 61e799d625
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравейте! Аз съм авторката и мога да кажа, че живея в град, в който момичето е виновно за всичко. Не е лесно да носиш този товар със себе си и да гледаш, че те гледат със съжаление. Това, което преживях на никой не го пожелавам дори и на враговете си. А и живеем в държава, в която законите не въжът. Благодаря ви за хубавите съвети, но определено няма да се омъжа за човека, който ме изнасили. Как ще живея с тъкъв мъж?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e3e3208ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, номер 1 съм

Съжалявам за случилото ти се, но не смятам, че държавата те е изнасилила. Най-малкото тя е от женски род. И правителството е невинно - то е от ср. род и е безполово! Топки има само Б. Б., но не вярвам да те е изнасилил. Има си закони, те не могат да предотвратят деянието, а да накажат/поправят виновниците.

Имам приятелка, която е била изнасилена от много мъже наведнъж. Веднага отива в полицията с техните, събират се доказателства - всеки лежи 5 години за деянието си - общо 25 години затвор!

Има закони, но и жертвите трябва да се доверят на изпълнителната и законодателната власт. Не може да очакваме законът да ни защитава в противен случай.

Иначе, права си за града си може би, но никой не те е вързал там. Аз си признавам - израстнала съм сред българи-мюсюлмани и мога да кажа, че само сред мюсюлманите в наше време жената е виновна за подобно деяние.

Жената е по-слаба физически и е не може да предотврати случилото се, но може да отиде в полицията, да съдейства за събирането на доказателства, защото България все още е правова държава и всеки е невинен до доказване на противното.

Имаш право да се гневиш на престъпниците, които са те изнасилили, но не и на държавата, ако не си съдействала за разкриването на престъплението. Не можеш да се сърдиш на държавата за случилото се престъпление - законите не предотвратяват престъпления, те само наказват ДОКАЗАНО виновните така, че да бъдат горните поправени.

И от нашето поведение до някъде зависи, дали ще станем жертва, но по принцип номер 10 - гаранция няма! Б. Б. няма как да се крие зад всеки храст и да гледа за насилници. От нас зависи, дали виновните ще бъдат наказани обаче. Няма място за срам - при престъпление в полицията!

И още - хвани и се махни от семейството и средата, които не те подкрепят. Приятел в нужда се познава, а ти си оставена сама. Махни се от там, защото ще стане много по-лошо. Един ден ще срещнеш нормален мъж (немюсюлманин), които ще те обича такава, каквато си.

Девствена или не, изнасилена или не, това няма значение - човекът, жената е най-прекрасното на този свят и от теб зависи, дали ще позволиш да си жертва или ще поемеш живота в ръцете си, ще се изправиш и ще продължиш с живота си в големия град сред хора, за които насилниците са престъпници, а жената е равноправна с мъжа, а девствеността е една ципа, не е честта на жената, нейната същност, стойност. Жал ми е, че тъжиш по тази ципа, вместо за насилената си душа... Според мен, не само насилниците ти са престъпниците в живота ти, а и всички, които те отхвърлят заради това, че си станала жертва на престъпление и не са ти помогнали да отидеш в полицията и да търсиш справедливост!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b279ecc951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке а ти пробва ли дали законите вАжАт, пробва ли да пуснеш жалба?
Не се самосъжаляваи чак толкова не си първата, нито си последната изнасилена. Не са длъжни всички хора на този свят да ти влизат в положение и аз го преживях, но си хванах живота в ръце, смених града и не разправям наляво-надясно какво ми се е случило. За това и нямам проблеми, как ще го приемат хората просто не им го споделям, знаят само най-близките и полицаите/съдиите в моя град.
Хората са казали бой и е*aнe не се връщат и да го убиеш насилника, ти пак ще си изнасилената.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80b478503a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей! Относно твоя проблем аз бих ти казала, да не говориш повече за това. Ти не си виновна и няма защо да се срамуваш! Ако бях на твое място в първия месец, два щях да си поплача. След три, четири месеца щях да се пооправя. Да, такова нещо никога не се забравя, но си още малка позабавлявай се с приятелите си. Би могло да бъде още по-зле. Надявам се съветът ми да ти помогне.
Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 53274c02a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не им обръщай внимание, ако говорят за момиче преживяло това те нямат душа и сърце. Хората са такива, но с времето всичко се забравя спокойно, ако им покажеш че не ти пука ще млъкнат. Това е само един лош период от твоя живот ако ти го преодолееш ще затвориш и техните усти.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8ab6d6d822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Този който те нарича к*рва, според мен заслужава да бъде изнасилен!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker