Как да го накарам да престане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го накарам да престане?
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4410 пъти
Здравейте пише ви едно 17 годишно момиче. Историята ми е следната. Ходих с едно момче в продължение на година и половина, но той отиде да учи в друг град (студент) и аз се влюбих в друг, казах му го но той не го прие и все пак се разделихме... но и от тук започват проблемите той започна да ми влиза в скайп аз си сменях пароли и той отново ги научаваше и влизаше ... един ден прати една хронология на баща ми между мен и приятеля ми придружена с писмо каква малка кучка е неговата дъщеря и не знам си още колко купища глупости... баща ми се ядоса и ми забрани да общувам и да се виждам с приятеля ми, но аз не го направих и така нещата се поуспокоиха аз си мислих че е престанал и че е забравил за мен, но това далеч не е било така един ден ми се обади да се видим аз му казах че не мога и че не искам да го виждам след всичко което ми причини, но той ме чакаше пред вкъщи пожела да идем на кафе оотговорих му не ударих му шамар и си тръгнах а той ме последва... спрях се и му казах да спре да ме следи и да не ме търси вече обясних го че го ненавиждам и след това се разделихме... но преди два дни останових че отново ми влиза в скайп и праща хронологии...

И днес го видях с приятелката му... не му казах нищо след около час той започна да ми кликва на тела непрекъснато аз се ядосах и му звъннах питах го какво иска пак а той каза ама нищо аз нищо не съм ти направил просто да ти кажа че аз бих те поздравил ако те видя а аз му казах че е изглеждал прекалено щастлив и не съм искала да му развалям настроението... казах това на приятеля си и той се издразни че съм звъннала на въпросното момче и каза че явно още го обичам и да съм се връщаа при него...и сега не знам какво да правя как да го накарам да спре да ме тормози и да ми досажда и как да накарам приятеля ми да повявва че не изпитвам нищо към въпросното момче а си обичам само него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: a7322d21f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измисляш някаква много завъртяна парола на скайпа си, ама много... или си харесваш една по сложна дума и я пишеш два пъти - например тъпактъпак (това ти е паролата - няма да се сети ако е нещо такова..) И не му обръщаш никакво внимание - обърни се към мобилния си оператор да не може неговия номер да те търси - в смисъл той ще ти звъни, но ще му дава че е избрал несъществуващ номер. Ако вземе да ти звъни от друг номер - що му чуеш гласа - затваряш.. той сам ще се откаже по някое време.. но не му обръщаш никакво внимание!!! не му звъниш по телефона, не му вдигаш-нищо...

За сегашния ти приятел-кажи му че го обичаш, че искаш да си с него и това че си звъннала на бившия е, защото ти е дошло до гуша от неговия тормоз, че си искала да му креснеш,да му кажеш "какво искаш" и че осъзнаваш че постъпката не е била много уместна, защото(би трябвало да разбираш) бившия - пак е успял да привлече вниманието ти по някакъв начин. Дори и чрез дразнене. Затова и приятелят ти се е бъзнал - че си се вързала на бившия и си му звъннала-и от там и съмнението-а може би тя още си пада по него. Обясни му нещата и смело напред.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8dd535435b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ти знае паролата на емайла винаги може да ти сменя паролата ... А ако бях на мястото на приятеля ти щях да отида и да му разбия фасона.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8aa22efcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не създадеш нов скайп и да прехвърлиш контактите си от стария към новия. Сменяш и емайла, т.е в новия скайп посочваш нов емайл.

И новия е смотан щом реагира така.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: fa29dc5892
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има едно решение, да го сплашат и да го предупредят при други прояви, да очаква неочаквани травми !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker