Майка му ме ненавижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка му ме ненавижда
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2418 пъти
Значи момиче съм на 17, и от 5 месеца имам връзка, приятелят ми е на 19. Това ми е първият приятел и го обичам наистина много, той мен също, но напоследък размишлявам доста върху последното.

Преди месец реши, че иска да ме запознае с родителите си, притесних се малко, но приех щом това е важно за него. На отиване си мислех "Е, добре няма да ме ухапят", но имам наистина силно шето чувство и ми казваше, че нещо няма да е наред. Та отидохме, видяхме баща му първо, наистина много мил и сърдечен човек. Майка му беше в кухнята(планът беше да вечеряме заедно) и така и не се вясна. Реших, че жената просто е заета и я изчакахме в хола. По едно време тя влезна, спря се и така ме сканира от глава до пети и след това сложи една усмивка, здрависахме се, той ме представи и после сложи масата, седнахме и през цялото време не спря да ме гледа скришом изкъсо, като си мислеше, че няма да я видя.

Започна най-несмутимо да ме пита за предишни връзки, които съм имала, на отговора "не съм имала", последва "хъх да бе да" и така цяла вечер беше такова напрежение, чак вилицата ми трепереше. Накрая стана време да тръгвам, благодарих за вечерята и той излезна с мен да ме изпрати.

Не си казахме почти нищо. На следващия ден му звъннах и вдигна майка му, каза, че го няма. Не му споменах за това като се видяхме, по едно време се наложи да отидем до тях да си вземе нещо и докато го чаках тя дойде, за да ме гледа гадно и колкото и да се опитвах да създам някакъв непринуден разговор тя или мълчеше или отговаряше супер кратко. Накрая каза, че не съм подходяща за него, да спра да си измислям и да лъжа за себе си и разни такива и аз :OOOO Опитах да й кажа, че такива неща няма ама тя най-демонстративно се обърна и излезна.
Говорих с приятеля ми за това, казах му, че майка му не ми харесва, но не ми повярва!!! Наложи се още 2-3 пъти да се видя с нея, през които пъти разбрах, че му е прочитала смсите с мен, гледала ми е профила във фейсбук през неговия, даже веднъж я хванах в коридора, че е извадила телефона ми от якето и чете нещо. Е не издържах, казах й да престане и да ме остави на мира и повече да не се бърка в живота ми. Взех си нещата и си тръгнах. И явно това е чакала, за да може да наговори на сина си куп измишльотини. На следващия ден той ми се обади ядосан да с е срещнем. Чул ме бил да крещя на майка му в коридора и като я питал защо му отвърнала, че съм едва ли не някаква мръсница била ме видяла с друг(лъжа), чула ме да говоря по телефона с друго момче по много такъв начин(пак лъжа) и когато решила да ме пита защо правя това, аз съм се разкрещяла и съм започнала да я обиждам!!!! Естествено всеки нормален човек би потърсил доказателства, но приятеля ми сякаш боготвори майка си и не допуска, че може да лъже. че дигна ми тогава скандал без да ме остави да кажа една дума и каза, че ще премисли връзката ни. Звънях му, писах му-без отговор.

Просто се отчаях.
И не знам как веднъж се заприказвах с едно момиче, което му е близка позната. Оказа се, че преди е ходил с много момичета и винаги след като се видят с майка му, се разделят. А и наистина беше странно толкова добре изглеждащо и мило момче да е само, когато се запознахме. После разбрах, че брат му(да той има по-голям брат, за който само ми е споменавал, че има, но не говори никога за него) още когато едва е навършил едва 18 се изнесъл и заминал за друг град, защото майка му не му е давала да си има приятелка и е прогонвала всяко момиче, с което се вижда, а ако не я слуша му спирала всякакви пари, взимала му е телефона и т. н. За жалост моя човек, не е толкова смел и очевидно е до полата на мама постоянно. Дресира го като кученце. Тази жена е болна по дяволите!!! Толкова съм бясна, иде ми да отида и да я... дори не се сещам за нещо достатъчно подходящо. Съсипа връзката ми, точно когато всичко беше перфектно. Ама както казват-Прекалено хубаво не е на хубаво. Тя ще съсипе живота му, дори да не съм с него искам да го накарам да разбере, че тя му влияе зле и да се опомни. Тя да не би да иска на 40 той още да си живее при нея. И други са му давали примери от това, което му се е случвало и че е заради майка му, но той „Мама не е такава, а и винаги се оказва права". Нямам думи. Странно как до тогава не бях забелязала това у него. А аз наистина искам да се боря за връзката си. Някакъв съвет. Съжалявам да дългия ферман

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7e24b1c187
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет- бягай колкото можеш по- далеч от мамини синчета. И за напред - далеч от тях! Цял живот ще си патиш и ще си блъскаш главичката. Винаги ще си на второ място и винаги майка му ще се меси в живота ви. Това не се променя никога! В началото на дадена връзка си влюбена и заслепена и преглъщаш много неща, но с течение на времето ще ти кипва все повече и ако си достатъчно умна ще си хванеш баирчето.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b321c0a9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай от него с 300км/ч

Такива като него нямат оправия. Винаги ще са до мама и когато тя им свирне бягат при нея.
По добре се раздели сега - да ще страдаш, но ще го преодолееш и ще намериш друг, а той вечно ще си остане до мама или може би ще се ожени за жената която мама каже.
Аз ако съм на твое място бих спряла да го търся и да оставя той да ме потърси. И когато ме потърси да поговорим, ще му кажеш първо това което каза майка ти за мен не е вярно, второ я хванах да ми рови из нещата, трето ти си мамино синче което прави квото мама каже и пето късаме защото ти ще си останеш винаги до полата и.
Колкото и да е болезнено е по добре да си по рязка с него. Аз ако съм на твое място ще съм страшно обиден от факта че половинката ми не ме е оставила да обясня какво е станало. Както ти казах, знам че ще ти е уйасно трудно но тази връзка няма бъдеще.
Имал съм подобна връзка и знам какво е. Повярвай ми ще намериш човек който наистина ще те обича, както се случи с мен.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 73d9e28496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами щом вяврва и държи на майка си повече, отколкото на жената до себе си - остави ги! Като му е толкоз акълът. Знам, че ще те боли, но самата ти го зарежи, не е нужно да започваш нова връзка, просто му покажи, че предпочиташ да си сама, отколкото с такъв човек до себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6d81379d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами той е мамино синче, направил е своя избор. Сега въпросът е какво избираш ти-да го напуснеш или да продължаваш да си уижавана така.

ПП–не се опитвай да подобряваш живота на другите. Подобри своя ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e466449f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тоу е мамино синче , бягай от него дори и да го обичаш , а ако го обичаш прекалено много и искаш да му изяниш всичко отиди , онижавай се още. , ако не просто отиди у тях , и преди да те е изритал , защото - мама - му е казала , му кажи всичко и накрая след като му разкажеш кажи - ако искаш ми вярвай , достатъчно голям си , за да решаваш сам - това е от мен , много е гадно като приятеля ти се окаже мамино синче.
S.I.S.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker