Нямат доверие в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямат доверие в мен
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1625 пъти
Здравейте!! Имам огромен проблем, родителите ми са разведени, аз живея с баба. В 8-ми клас на 15 г. съм и съм момиче. Не разбирам защо нито баба нито майка ми, ми нямат доверие, само баща ми ме разбира, имам отличен успех в училище, старая се, не излизам с момчета и тем подобни, но ми се иска повече свобода, например моите съученички излизат, събират се и пак са си много добре в училище, а мен ме пускат само пред нас.

Иска ми се повече свобода писна ми след училище вкъщи и обратно, ако съм някъде постоянно ми звънят да ме питат какви ли не глупости, офф омръзна ми вече, все едно съм на 5 г. Говорих с тях, те казват, че съм била глупава, че съм много малка и тем подобни, не искам да си имам гадже а просто да имам приятели и малко повече свобода, писна ми да бъда, , зубърката''. Моля ви дайте съвет, много съм отчаяна, а има още един проблем, майка ми и баба ми отсега са планирали какво ще правят с живота ми и къде и какво ще уча и къде ще живея и направо се плаша!!!! Искам и аз право на мнение пък и не ми се учи това, което те ме карат, знам, че ми мислят доброто, но как да им обясня, че и аз искам да имам свобода и право на мнение, когато кажа нещо подобно, мама отговаря така: докато си под 18 и докато те храня ще ме слушаш. Съгласна съм ама как да им обясня моля ви, дайте съвет, не искам да се карам с тях, но не искам и винаги те да решават вместо мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 90d9938f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, миличка, разбирам те прекрасно! Аз бях в същото положение - не ми даваха да излизам с приятелки, да не би нещо да станело с някое момче; навън до късно не - само пред блока; на гости пак не, на екскурзии с класа - не; все от страх, че ще се "съеша" с някого и край с този свят :))

Ами слушах ги, слушах... За ученето ги слушах до гимназията. За университета просто казах, че няма да следвам това, което искат и че ако не им изнася, почвам да работя. Веднага промениха тона, записах се каквото аз исках, но не издържах да ми натякват как ме гледат и след първата година прекъснах. Намерих си супер добре платена работа, сега съм самостоятелна, пак следвам и е каквото искам. Никой не ми виси на главата и правя с живота си каквото поискам. За личните ми неща нищо не споделям, само ако аз поискам да кажа нещо (преместих се на другия край на страната) и няма как да разберат. Прекрасно се чувствам. Свободата е най-хубавото нещо :) Просто стискай зъби и се възползвай сега, докато си в училище, да научиш някой и друг език и да се подготвиш за бъдещето си. Като станеш на 18 - бягаш... Това е спасението. Поздрави!

Харп

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b588938d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато си в тяхната къща, ще следваш техните правила. Няма да престанат да та ограничават. Но все пак имаш една възможност. Не се примирявай веднага ако ти забранят нещо. Спори, викай, карай се, уговаряй ги и след всичкото това мрънкане все ще успееш да си извоюваш нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a9c77e2316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ами просто е прави квото си искаш бегаи от вкъщи ходи на купони излизаи с момчета а после маика може да се сърди но не требва да ти пука и ако започне да ти вика и кажи че тва си е твоя живот и тя няма право да те ограничава и между другото имаш право да я съдиш за такова отношение но може и да се преместиш при баща си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker