Самотата... това е моят живот!! ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотата... това е моят живот!! ;(
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3277 пъти
Моля ви помогнете, дори не знам защо пиша тука. Просто исках да споделя че ми е много гадно не мога да бъда щастлива:( Винаги страдам не мога вече така..

Не ми върви изобщо в любовта, всеки път аз страдам и винаги ме нараняват. Винаги този, който си харесам е груб или попадам на такива, които не могат само с една. Не знам вече какво да правя отчайвам се с всеки изминал ден.Миналия ден бях на дискотека и в компaнията ни беше момчето което харесвам. Той започна много хубаво да се държи с мене целувахме се почти цялата вечер беше до мене и едни приятели ми казаха,че той им е казал,че щял да ми предлага... обаче дойде и едно друго момиче,което той познава и явно я харесва незнам и цялата вечер се чудеше на коя да предложи... Дали при едната или при другата накрая отиде и се натискаше с трета. Гадно ми стана защото знаех, че така ще стане вече съм свикнала, но ми беше толкова хубаво с него макар и за няколко часа ;(

Сега само за тая вечер си мисля как идваше до мене и се усмихваше и след това ме целуваше и ме прегръщаше толкова силно сякаш наистина искаше да стане нещо по сериозно,.. но е прекалено хубаво за да се случи на мене.И когато свърши дискотеката и като вече всички си тръгваха той ме целуна и ми каза: "чао утре ще се видим". И от тогава не съм го виждала вече 3 дена не идва и на даскало тоий е от мойто даскало в 12 клас е. А и беше пиян знам че съм му била играчка както и другите момичета, но защо трябваше да ми дава празни надежди толкова се зарадвах тогава...:(

От онази вечер и в скаип не ми пише, а на скаипа му пише че е влюбен и снощи разбрах, че харесва това другото момиче дето се чудеше мене или нея накрая избра нея още не са тръгнали, но скоро и това ще стане.. Не знам не знам много ми е гадно, а дори и уж най-добрата ми приятелка не ме разбира като и казах че ми е гадно тя ми казва просто "ем такъв е живота", но на нея и е хубаво има си приятел, никога не и е липсвало любов! Ще се побъркам само тъжни песни слушам нямам никакво настроение... От толко време си го бях харесала и накрая тъкмо да стане нещо по сериозно и всичко се проваля, не знам в мене ли е грешката аз ли правя нещо, но имам чувството,че никога няма да си намеря някой,който да ме обича наистина :( Пишете коментари,че толкова ми е объркано винаги ми разбиват сърцето... ;(;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: fcc74511c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж ще започна оттам, че в тийнейджърските ни години винаги страдаме от любовта... това момче смятам, че не те заслужава и след време ще го забравиш. Това, че попадаш се на грешни момчета е може би, защото те привличат такива и прибързваш с доверието. Опитай се, когато някое момче ти хареса първо да го опознаеш повече и да го прецениш.Не тъжи ще дойде друг, който ще бъде момчето, което искаш. След много болка идва щастие :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 805ef2f3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз преди бях така.. но имах надежда, че и аз ще срещна човека... имах мноо неспоучливи връзки.. разбиваха ми съцето доста пъти, но с времето осъзнах, че просто трябва да имам вяра ..и така и стана един случаен ден срещнах момчето, което съм искала... и сега съм много щастлива.. ТАКА, ЧЕ ИМАЙ ВЯРА..! Просто забрави го и продължи на пред! Има още хиляди момчета..!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3576302bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моето момиче не бъди толкова наивна. Ти си му покаэала че ще го чакаш цяла нощ да направи своя иэбор и тои ти се е качил на главата. Тово, че не ти върви в любовта не значи че той е последното момче на света. И не трябва да поэволяваш повече да ти стъпкват така достоинството а да бъдеш малко по самоуверена и горда в противен случай всеки следващ ще ти върти такива номера и колкото да ти е трудно эабрави эа него той е боклук.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 50b2170624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искаш да поговориш с някого. Искаш някой да те разбере, да ти даде съвет. Да е до теб в лоши и добри моменти, нали???
Да ти кажа аз не мога да направя всичко това, но ако искаш да поговориш с някого пиши ми на... mire_11@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b07bbc550d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей и аз имам като твоя проблем горе-долу. И аз съм 12 клас, много кофти се получава наистина, разбирам как се чувстваш и не знам какво да ти кажа, защото и аз съм така. Ако да си пишем някой път.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1788277cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Cпокойно от горе човека си знае работата както си се сама и ``нямаш нищо`` тай на веднъж всичко ще ти даде ще се влюбиш и ще бъдеш толкова щастлива че даже няма да се сещаш колко си била сама ще се намериш момчето не бой се ........ колко пъти ще се влюбваш още докато го срещнеш ти е бедна фантазията но това е временно изпитание ...след него ще станеш по силна (след изпитанието)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 37b3122ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче бих искала да те успокоя но ще ти кажа само че всяка любов е болезнена защото няма достатъчен диалог. а също мисля че живота е пред теб и трябва да си поставиш цели по големи от едно момче и след това всичко ще се подреди пред теб. повярвай ми че е така. единственото което бих искала да те посъветвам е -бъди естествена и искрена. следвай мечтите си и тогава истинската любов ще спре до теб. много важно във една връзка е диалога. да си споделяте за всичко което ви вълнува и притеснява. ако той неможе да го провежда значи нее за теб. следвай мечтите си и всичко ще се подреди. пожелавам ти успех. дано да съм ти била полезна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker