Не му е в стила да ме обича ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не му е в стила да ме обича ли?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1767 пъти
Здравейте! Проблемът ми е следният: с приятелят ми сме заедно от 9 месеца. Преди 2-3 седмици ходихме на рожден ден на една моя приятелка. На едно от момичетата и беше лошо и аз седях 1 час, че и повече с нея в кухнята, а приятелят ми беше в хола с още 4-ма човека. Всички те са го чули да казва, че още обича бившата си. (С нея са ходили 2 години, не са имали интимни отношения, той я е обичал много, но накрая тя се е натискала с друг и той я е зарязал. )

След което моите приятелки ми казаха да не се отказвам от целите си заради приятелят ми и това че още обича бившата си е странно. Приятелят ми се държи много добре с мен, сигурна съм, че държи на мен(показвал го е), но не ме обича. След седмица реших да го попитам защо е казал това.. (разбрали сме се да не крием нищо и да обсъждаме проблемите). Смятах че ще ми отговори че не помни да го е казвал или да се оправдае че не е! Той обаче каза следното " Не знам защо съм го казал. ". Той не отрече. Той иска нещо сериозно... от преди да ходим го познавам от 3 години и винаги ми е бил тръпка. На моменти е много странен, а пък иначе се държи добре. Когато говорихме по телефона по-нататък му казах :" няма ли да ми кажеш още нещо", а той отвърна: " мило ти искаш да ти кажа че те обичам че не мога без теб, някакви глезотии-това не ми е в стила".... какво е това по дяволите - НЕ МУ Е В СТИЛА ДА МЕ ОБИЧА ЛИ? От една страна го разбирам- бившата му го е наранила- 0key, и на него му е трудно да ме обича защото се сеща за нея и още го боли.

Аз съм търпелива- ще чакам докато ме обикне и сам не ми го каже. Но това отвътре наистина много боли. Аз съм сигурна, че няма други момичета! Убедена съм! Но това че той не я е забравил макар че е било преди 2 години и всичко му е прясно- и на мен ми е прясно! А пък напоследък се случват и други неща- един ден той отиде да си вземе заплатата и трябваше да ми се обади да се видим. Не го направи. Когато се чухме той каза " Можехме да се видим ама ми падна батерията.... пък да знаеш Георги какви глупости говори по центъра-много се смяхме" Аз го попитах : " Добре, защо не ми се обади от на Георги телефона? ".. а той каза : "А ние с него се видяхме чак като си хващах рейса на спирката. " Нищо не казах. Не следващият ден му звъннах към 15:00 и му беше изключен телефона. След това го попитах: " Защо ти беше изключен телефона? " А той каза че отново му била паднала батерията. Аз го попитах какво е правил толкова с този телефон? Той каза че в последно време е започнал да се бъгва... (моя телефон беше нов като го взех, а го зареждам през 1 ден, а неговия беше 2-ра ръка като го взе а това беше само преди 5 месеца). Не искам лъжи!!! Толкова ли е трудно да ми каже истината? ( цъках на компа и говорих с приятели по skype и го изключих да не ме притесняват или говорих много с еди кой си за това ми падна батерията).... повече ме боли НЕ от истината ами от това че той ме е излъгал. Може и да се вкарвам в някакви филми и той да не лъже, но ако го попитам и той не лъже ще си помисли че му нямам доверие. Аз му имам доверие. Вие на мое място нямаше ли да се усъмните че 2 дни подред все му пада батерията. Не съм някаква параноичка на тема "него", не му правя проблеми да си излиза с други негови приятелки защото ги познавам и знам че не би направил нищо, имам му доверие. От тези неща по-горе обаче ме боли много. Споделих на няколко човека, но в крайна сметка не реших какво да правя... Може би трябва да премълча и да видя какво ще стане нататък... но пък не мога да го тая в мен повече. Трябва да го обсъдя с него. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker