Липсват ми моментите с него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липсват ми моментите с него...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2120 пъти
Минаха 7 месеца преди да се разделим...
Преди 7 месеца...
Бях толкова щастлива с него... с него се чувствах различно... разчитах на него... винаги когато го погледнех виждах единствения... за мен той беше единствен!... Нямах търпение да се събудя ии да го видя... лягах си с мисълта за него и ставах с мисълта за него! Той постоянно ми повтаряше колко ме обича веднъж подледна към звездите и каза ''Едната звезда съм аз... аа всички останали са любовта ми към теб!

Преживяхме много заедно... карахме се понякога, но не издържахме повече от 1 час (. Споделях му, вярвах му, обичах го. Знам че е било така, защото... Любовта не е просто чувство, защото чувствата рано или късно изтиват... а ако си обичал някого наистина няма как да забравиш за това чувство колкото и да си казваш ЗАБРАВИХ ГО в теб живее поне една малка чатица, която все още го обича...

След известно време, когато той замина за друг град да учи... не се бяхме виждали 2 седмици и един ден просто ми писа... ,че не се получава така... той там аз тук... и каза, че иска да скъсаме!... От тогава няма ден, в който да не се питам какво се промени... разбирам разтоянието пречи, но това ли беше начина... секи път, когато го видя дори не го поглеждам, защото ме е страх... той бе всичко за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 346fab2ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей... я да не тъжиш, без измъчвания и разни сърцераздирания! ... Преживей го :) Още ли не си го разбрала? Не знаеш ли какво е сродна душа и истинска любов? :) Защо се жалваш за миналото? Ммм? ... Ако той ти е бил истинската ти любов, е нямало да те изостави! За човек който те е обичал толков много, че чак е сравнявал любовта ви с звездите, много бързо се е предал, и отказал от теб!!! :D Което само показва, колко е била любовта му! ... Определно по-малко и от една звездa! :)) Очевидно, на него не му е до любов, а просто да има някой до него! ... И... нали ти не си могла да бъдеш с него, си е казал, че вече няма смисъл! Но съм 100% сигурен, че решението му, е било повлиано, че е видял "широкия свят", срещнал е друго момиче, което му е завъртяло главата! ... Решил е да скъса с теб, за да бъде с нея! ... Той губи, ... на место да държи на теб, е избрал като невиждал нещо непознатото! ...

Любовта е неизразима с думи, за да се разбере, трябва да се почувства :) Повярвай, който обича, не обича от ден за два! ... Та.. каквото и да ти липсва, ще видиш, ще се появи друг, за който ще си по-важна и ще си му по на сърцето :) Той е бил само част от пътя ти, а някъде другаде, е любовта която няма да те остави :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2f2ab80990
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е прав. Горе главата.
Как може??? Отишъл в друг град да учи и за некви месеци е разбрал, незнайно от къде, че връзката ви няма смисъл вече. (сигурно звездите му го говорят)

Аз, моето момиче :D срещнах 1 момиче СЪВСЕМ случайно в скайп (беше съдба!) и се влюбихме, но тя беше от друг град, на другия край на България. И да не се впускам в обяснения, че мога да пиша цял ден, какво е било и какво се е случило, какво сме искали и т.н.

Сега съм на тоя Друг край на България- в нейния град, защото-преди цели 2 години й обещах да дойда!
Вярно, че още тогава, всякаш съдбата каза "Стига ви толкова любов" и ни раздели отвсякъде.

Пожелах й да открие истинската любов, но продължих да вярвам, че може би някой ден ще съм в нейния град и ще се срещнем.
И ДА! Ето ме в нейния град, студент.
Скайпа й го имам, но тя не е влизала, може би от година. Надявам се сега, в скоро време да ни срещне съдбата отново. Не съм я забравил. Разделихме се навремето доброволно, мислехме че няма смисъл. Но аз не я забравих и продължих да се стремя да дойда в нейния град.
Ти си прави изводите за твоя "любящ" партньор.
Какво му пречи? Когато си идва в града, ще се срещате.
И така. Но той не е имал желание.
Нищо не се е объркало, не си сгрешила никъде, нищо лошо не си му направила, че той да те зареже.
Просто той не е оценил какво е имал.
Спокойно, не тъжи, ще си откриеш някой, който ще те оцени истински и ще си те обича истински.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5df213a778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила, защо тъжиш така? Това не е единствения човек, който може да те обича така, а и ти да обичаш толкова силно. Ако сте имали силна любов, изпълнена с моменти, защо толкова бързо се е отказал, защо не е намерил начин да те вижда? Вече са минали 7 месеца, осъзнай се. Преживей миналото и погледни настоящето. Не мисля, че е толкова трудно. Не си сама, нали? Имаш приятели, родители. Дано като си споделила с нас ти е олекнала мъката.
Ес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 778c47ba52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много благодаря за вниманието.. да имам приятели но те ми казват същото като вас и реших че е защото са ми приятели и винаги са на моя страна подрепят ме.. не съм говорила с тях за него от доста време, и имах нужда да споделя с някой който не ме познава найстина оценявам това че прочетохте историята ми.. номер 2 надявам сее да я срещнеш отново :) Благодаря ви ии на тримата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker