Как да го спечеля? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го спечеля?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2750 пъти
Здравейте, моята история е малко старичка шегувам се разбира се, всичко се случи преди 5 години, влюбих се безумно в едно момче, не можех да мисля за друго-само за него, денонощно, имах чувството, че и той ме харесва, но изведнъж край, сякаш се стресна, когато започнах да му показвам, че го харесвам. След една година в лутане и въпроси, дали ме харесва или не и той тръгна с друго момиче. Как се почувствах, може би се досещате-бях разбита, бях на ръба да полудея, много исках това момче, дори и да беше с друга аз пак го исках, имах усещането, че и с него е така, всеки път щом го срещнех, погледа му сякаш го издаваше.

На днешна дата той вече не е с нея, тоест разделиха се преди 2 години, срещам го от време на време и пак изпитвам същото-пеперуди в стомаха ми, не мога да забравя това момче, това чувство е по-силно от мен. Какво да направя, по-срамежлива съм, а го искам, моля ви, помогнете, дайте ми съвет, предварително ви благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 1279334431
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не се срещате често, просто му кажи че го харесваш. Не е зъдължително да те отхвърли, но не се разочаровай прекалено много ако нете обича. Просто си позволи да го оставиш и даобичаш някой друг.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 09360a3c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:благодаря много за съвета, но се страхувам от това да му разкрия чувствата си, да бъда толкова директна, иска ми се да имаше някакъв друг начин да разбера дали наистина има чувства към мен, искам да уточня, че той също е притеснителен и за това ме е страх да не го отблъсна, уф нещата са наистина доста сложнички при нас, а го обичам безумно и не искам да губя още време в чудене, дали той е момчето за мен или не.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 78352f351d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката-чудя се, виждам, че се чете това което съм писала, а никой не ми дава отговори, х... ъм, эащо ли? Може би вече ви е омръзнало да четете подобни истории, както и да е, няма да ви досаждам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5d339c94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят съвет е да му кажеш... Срамежлива си, но това няма да ти пречи цял живот... Преудолей срама, а ако той не отвърне на чувствата ти, поне ще си сигурна, че си опитала, защото иначе ще ти е по-гадно, защото никога няма да разбереш дали и той е чувствал нещо. Страхът го има при всеки и щом едни успяват да го превъзмогнат защо ти да не можеш? Просто бъди смела. Пожелавам ти успех, ако имаш други въпроси питай, а ако не, ни кажи какво е отговорил ;) :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 78352f351d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката:благодаря за съвета и да знам, че трябва да бъда смела, но всеки път когато се видим сякаш си гълтам езика, а сърцето ми бие лудо, чудя се дали и няма ли някакъв друг начин, в смисъл не толкова директен, за да види че още го обичам, при положение че преди време имено аз бях, тази която се издадох че го харесвам, може би наистина не ми достигна смелост да отида и да му кажа това, което изпитвам и за това го изгубих тогава и онази натрапница ми го взе, знаете ли имено тя го заряза, наистина не го е заслужавала според мен, но той е наивен(знам го, така са ми го описвали и мои познати)А, какво мислите има ли вариант да се срамува че постъпи така с мен и как да разбере че вече не му се сърдя, защото на моменти исках да го намразя и си мислех че го мразя, но не съвсем... Не знам, наистина адски ми е мъчно, че се получи така.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b13c678e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ало, авторката :) Недей да се чудиш повече, ами кажи на момчето, че имаш чувства към него!!! Прави каквото трябва, а да става каквото ще!!! Ако и той те харесва - супер, ако ли не - майната му, има и други. Но знай едно, докато не му разкриеш истината това няма да ти дава мира и няма да успееш да го забравиш ;) Имам подобна история като твоята. Харесвах ужасно многго едно момче... така и не му признах, а сега е много късно. Вече с него няма каде да се срещнем, той замина за друга държава... останаха хиляди въпроси. Ако можех да върна времето със сигурност бих му разкрила чувствата си :) Аз съм момиче на 16 години, ако има някакво знаечение... УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a014a707d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:мерси за съветите ви, но какво да му кажа''Здравей, знаеш ли малко ми е неудобно, но от доста време насам те харесвам и искам да го знаеш, извинявай но ти какво мислиш, споделяш ли чувствата ми? ''Някак ми е тъпо да го направя, ами ако си помисли и аз не знам какво... Срещаме се наистина рядко, той учи в друг град, обичам да тренирам, бягам за разтоварване, понякога се виждаме на стадиона където ходя, но не е сам, винаги е с приятели... Какво да правя, наистина незнам):

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b13c678e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм N-6. Ох, мила не знам какво да ти кажа..наистина разбирам те, но сама трябва да прецениш дали имате шанс да бъдете заедно!!! Според мен ще е по-добре ако му признаеш, все пак каквато и да е реакцията му, никой няма де те обеси!!! Всичко е съвсем човешко и нормално :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c07624279a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-накрая отговор:благодаря за разбирането 6, така е нормално е да те отхвърлят, но все пак може би скоро ще опитам нещо и си мисля първо, дали няма да е по-добре да се сприятеля с него чрез общи познати и чак когато съм по-сигурна в чувствата му да направя следващата стъпка, а може и той да я направи, нали? :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker