Доста познато - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Доста познато
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2362 пъти
Така.. ами реших и аз да " драсна" нещо : ).. Харесвах едно момче, но в началото бяхме просто приятели и с времето се сближихме. Постоянно водехме разговори по телефона на всевъзможни теми. Докато не дойде момента в който го преместиха в друг клас.. Тогава аз изпаднах в огромна депресия, не говорех с никой скарах се с въпросното момче и забравих за всичко и всички -затворих се в себе си. Мина известно време и моите приятелки ми помогнаха г/д да си възвърна силите обратно, започнах пак да се виждам с това момче и му признах за чувствата си. Той го прие добре (доколкото можах да видя ), но ми каза че м/у нас не може да има нищо защото той съсипва всичко и не иска да ме наранява. Аз уж го приемах добре, но в същия момент исках да му кажа, че ще се старая всичко да върви добре. Дойде и лятната ваканция и както се очакваше от всичките ми приятелки аз не исках училището да свършва, защото знаех че той няма да има контакти с мен. В началото на ваканцията всичко беше отлично докато не се оказа, че аз и това момче сме се записали в един и същи лагер. Аз си умрях от кеф -та това си беше като шанс за мен..

Но явно дълбоко съм се лъгала. Той си хвана гадже с 4 години по-голяма от нас, през цялото време се напиваше и спеше на пейката пред стаята си. А аз глупачката винаги бях до него.. Свърши екскурзията и всички се прибрахме по домовете си. Той започна да ми звъни още на първия ден а аз бях толкова захласната от приказките му, че съвсем забравих за себе си в ума ми беше датата 15. 09. 2011 г.. Е, дойде и тази дата - той беше там пред училището красив както винаги. Минах покрай него и се направих, че не съм го видяла, но явно той ме забеляза и дойде при мен хвърли ми една прегръдка а аз стоях като ударена с парцал. Заговорихме се за бъдещите дни в училището и се оказа, че той се е преместил в бившия си клас ( в моя клас).. Насъбраха се всички учители родители и ученици и моята добра приятелка щом го видя отиде и го целуна пред мен. Реших да запазя самообладание и отидох при моя клас. Той ме последна и застана до мен. Всичко беше г/д добре, но аз не спирах да го ОБИЧАМ.. Той седеше до мен в часовете ходехме заедно за закуска на занималнята беше с мен ПОСТОЯННО БЯХМЕ ЗАЕДНО.. Всички ни мислеха за гаджета.. Дойде и Нова година и точно в 00:00 той ми звънна, , честити ми подобаващо както ии аз на него. Затичах се към моята стая влязох в Фейсбук и какво да видя-същата моя много добра приятелка му беше писала на стената целувки и т. н... И това го приех нормално.. Започнахме пак училище, но той се държеше съвсем различно почти не си говорехме карахме се и т. н... Докато не дойде момента в който той тръгна с най-големите к*р*и на училището и на всичкото отгоре ми каза, че го прави за мое добро. Мен пак ме обзе онази депресия. Сбих се с тези момичета заради него. Изградих стени около мен, не допусках дори най-добрата с приятелка. Започнах да пуша и да пия. Пропаднах съвсем само заради него. НО любовта ми към него постепенно започна да се превръща в омраза, а тази омраза в търсене на начин за отмъщение. Той явно усети това и започна да ми звъни, но аз не си вдигах телефона или го изключвах. В училище постоянно ходеше по мен аз го игнорирах. Беше ми трудно, но се справях. Възвърнах живота си, но него го нямаше той просто нямаше място в сърцето ми. Дойде и рождения ми ден и получих СМС от него " Хоох, ЧРД! Пожелавам ти много щастие и късмет здраве и любов и т. н.! Ти си много силно момиче ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ ".. нищо не разбрах от въпросния СМС колкото и пъти да го препрочитах. Допуснах го пак в живота си, но вече не съм същата.. По-силна съм и се държа много по-студено към него..

Просто исках да ви споделя моята история.. : )..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b25f51037b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единственото, което ще те посъветвам е да оставиш цигарите и алкохола. Ще съжаляваш, разбираш ли?! Ще платиш със здравето си ?!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a6a7661521
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто искаше да кажеш че още го обичаш, ако беше наистина силна нямаше да го допуснеш до себеси, само човек който се страхува казва че е силен!! Това момче те използва само когато има нужда, след няко година като пораснете(прилича да сте малки щом ходите на занималня) някоя ку**а ще му откаже секс и той ще дотича при теб ти няма да откажеш и ще започне да те ползва за това!!! Момиче бягай от този докато ти е време иначе горкоти..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a23d0d8694
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преместил се е в друг КЛАС!!! УжасТ!!! Направо нзн как си оцеляла. Поздравления, че си се справила.

Добре ще ти се отрази да понамалиш малко драмата в живота си. Намери си някое по-продуктивно занимание - я книжки, я спорт, я работа. И следващият път като "заобичаш" някой просто му кажи. Ще спестиш много главоболия и нерви и на двамата.

Всичко хубаво ти желая и умната!

Чес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a79cd41dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ученическата любов е най-сладка и вълнуваща. Не знам защо нападате момичето.
Мила, не знам на колко си - предполагам около 16 годишна. Какво бих те посъветвала аз - колкото и да се опитваш да си дистанцирана към него няма да се получи, поне на този етап. Просто не хаби нерви, карай го по-спокойно. Бъди малко по непукист. Сигурно си наясно, че няма да е последния мъж в живота ти, нито сексуално, нито емоционално. Тъй че докато можете бъдете заедно, макар и приятели, и не се тормози излишно, и да изпадаш в депресии.
Хайде мила, със здраве от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a235599987
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   О, колко тъжно и трогателно. Не спирам да проливам сълзи за несподелената ти любов!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c15d846478
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката : )
1. Единственото, което ще те посъветвам е да оставиш цигарите и алкохола. Ще съжаляваш, разбираш ли? ! Ще платиш със здравето си? !
Отговор : Знам, че ще платя със здравето си, но аз не го правя постоянно. Когато съм навън с приятели (което се случва рядко защото в момента съм заета с ученето : ) ).. Благодаря все пак :)


2. Просто искаше да кажеш че още го обичаш, ако беше наистина силна нямаше да го допуснеш до себеси, само човек който се страхува казва че е силен!! Това момче те използва само когато има нужда, след няко година като пораснете(прилича да сте малки щом ходите на занималня) някоя ку**а ще му откаже секс и той ще дотича при теб ти няма да откажеш и ще започне да те ползва за това!!! Момиче бягай от този докато ти е време иначе горкоти..

Отговор:
Да, , все още го обичам. Все пак той така или иначе е част от живота ми колкото и да не ми се иска. Да прав/а си за това, но в този момент в който дойде аз мога да бъда щастливо омъжена с деца и да знам, че това не е спирка за да му " пусна" , но ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ! .. Благодаря ти : )

реместил се е в друг КЛАС!!! УжасТ!!! Направо нзн как си оцеляла. Поздравления, че си се справила.

4. Добре ще ти се отрази да понамалиш малко драмата в живота си. Намери си някое по-продуктивно занимание - я книжки, я спорт, я работа. И следващият път като "заобичаш" някой просто му кажи. Ще спестиш много главоболия и нерви и на двамата.

Всичко хубаво ти желая и умната!

Чес

Отговор: За това съм се погрижила. Ходя на уроци по пиано всеки ден.. : ).. Ии да следващия път когато се влюбя се надявам да е в правилният човек : ).. Ааа колкото до това " Ще спестиш много главоболия и нерви и на двамата. " -аз не мисля, че на него му пука за мен : ).. Благодаря ти : )

5. Ученическата любов е най-сладка и вълнуваща. Не знам защо нападате момичето.
Мила, не знам на колко си - предполагам около 16 годишна. Какво бих те посъветвала аз - колкото и да се опитваш да си дистанцирана към него няма да се получи, поне на този етап. Просто не хаби нерви, карай го по-спокойно. Бъди малко по непукист. Сигурно си наясно, че няма да е последния мъж в живота ти, нито сексуално, нито емоционално. Тъй че докато можете бъдете заедно, макар и приятели, и не се тормози излишно, и да изпадаш в депресии.
Хайде мила, със здраве от мен.

Отговор: Тя, че е сладка и вълнуваща е така, но питаш ли ни нас какво ни е :D? .. : ).. Ами ще ти дам пример с ситуацията в която изпаднах днес - Имахме модул по ФВС и класа на това момче беше с нашия клас. Г-жата ни предложи да играем баскетбол и ние приехме и това момче ме избра в неговия отбор.. Просто няма как да стоя настрана от него, има случаи в които просто ни е задължено да сме заедно. Мисля, че по-голям непукист от мен няма :D.. : ).. Знам, че няма да е последния, но сега искам да съм с него.. Обещала съм на самата себе си, че повече няма да изпадам в депресии ЗАРАДИ МЪЖ/МОМЧЕ.. : )).. Благодаря тии : )

Pamuuueee <3 ;*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker