Най-добрата ми приятелка е център на внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрата ми приятелка е център на внимание
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2896 пъти
Здравейте! Нека ви разкажа моята история.

С едно момиче сме много добри приятелки от малки, но тази година станахме като сестри. Добра е, умна и богата.
От няколко месеца изпитвам към нея омраза и не мога да я търпя. Тя много се лигави, получава това което иска и всеки иска да е с нея. Ако започне да се сърди и цупи на някого за тях светът е свършил и започват да плачат. Започва да ме лъже и е с други момичета зад гърба ми и измисля лъжи да се измъкне от мен. Когато и звъня по телефона си измисля нещо наум и ме третира като животно. Кара ми се като родител, че съм направила нещо което не е по нейния вкус. Всеки ходи при нея и когато тя отиде нанякъде всички бягат при нея. Тя е голям инат. Винаги щом се скара с някой и започва да го плюе и обижда зад гърба му, но след 5 минутки всичко е ОК и започва да го командва, защото всеки се страхува да не се скара с нея.

Аз просто си седя в ъгъла и съм сама. Днес когато всеки беше при нея тя започна да говори с едно момиче и всички си отидоха. Дойдоха при мен и започнаха да ме обиждат. Когато се опитвам да поговоря с нея тя се отдръпва и се прави на важна. Гадно ми е, че ме отблъскват и ме забелязват само когато съм с нея. Не искам да си разваля отношенията с нея, защото постоянно мисля за нея, започва да ми става гузно като я видя. Всичко се върти около нея. Учители, хора, приятелките ми всеки който е около нея я мисли за красива и тя се прави на голямата работа и започва да говори за неща само които нея я интересуват. Когато има зор и когато й е скучно ми звъни по телефона и ми бъбри простотиите си. Всеки ден след като се прибираме към къщите ни ме кара да ходя с нея до магазина, да я изпратя до тях или да отида с нея до някакво място което има много хора които я познават и дори я снимат и си слагат нейна снимка за фон на телефона. Моля ви помогнете ми! Искам да й кажа нещата които изпитвам към нея и междувременно отношенията ни да си останат същите дори и по-добри. Благодаря ви предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 53b6007fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Интересно ми е как съчетаваш "добра е" със "Започва да ме лъже и е с други момичета зад гърба ми и измисля лъжи да се измъкне от мен. Когато и звъня по телефона си измисля нещо наум и ме третира като животно. "? :) Тая надута пуйка ви върти всички на малкия си пръст. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b62b2174b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типична кифла.. държанието и е кифленско ;хх иначе може би се държи така, за да се прави на важна.. вече е трудно да оцелееш ако си просто нормален ;хх... не знам какво да ти кажа :(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2e02f9e00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защо искаш да продължиш отношенията си с нея? По това което си написала личи, че наистина държиш на това момиче, но защо? Какво те кара да си все така добра? С какво го е заслужила? Прочети отново това, което си написала и премисли факта, че тя те е лъгъла, отблъсквала, наранявала. Плюс това не виждаш ли, че тя не иска да е с теб? Не разбираш ли, че ти за нея вече не си като сестра? Недей да се занимаваш с нея. От добротата си ще патиш повече от колкото страдаш без това момиче. Пожелай й добър път и я изпрати както от мислите си, така и от компанията си!

Знам, че е трудно, но ще успееш. Всички сме минали през това!

Успех, малката! (:

GG

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 300f1e5613
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Никаква приятелка не ти е. Очевадно си измисля някакви глупости и настройва всички срещу теб. Изобщо не се занимавай с нея. От такива кифли - далече. Да не вземеш да го прихванеш от нея... Изобщо да не ти пука. Тя ще се прави на много важна, като спреш да й обръщаш внимание.. Защото единственото нещо, което иска е внимание.. Но после ще си й безразлична..

По - добре да си й безразлична, от колкото да си й играчка.. Нали? :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c68847d3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Случи ми се нещо подобно. С моята най-добра приятелка се познаваме от както се помня. Бяхме в една детска градина, в едно училище.. тя започна да се държи кифленски и да разправя разни простотии от сорта на :"Баща ми изкарва един милион", "ОМГ, тази патка кога ще спре да бърбори? ! " (не се отнасяше за мен).
Хвана си друга дружка и ме заряза, а бяхме в един клас и ми беше много неприятно, защото си мислех, че грешката беше в мен.
Един ден обаче нейната нова дружка се врътна и не искаше да и говори една седмица... Ани (така се казва приятелката ми) дойде при мен и започна да.. плаче на рамото ми. Тогава я попитах "Аз важна ли съм за теб? Кажи ми честно". Отговорът беше "Да". Тогава я попитах "Сигурна ли си? ". Отговорът беше "Да. ". Тогава я попитах "Защо се държиш така? ". Тя ме погледна объркано и.. ме попита как се е държи? Какво е направила? . Обясних и как изглежда в моите очи и я попитах на какво се прави? Ани въобще не се беше усетила. Държеше се гадно с мен без причина. Тогава го разбра. На следващия ден като дойде в училище и всички започнаха да се шегуват с нея "Хей милионерката ти е*аваш ли се с нас, или наистина си толкова богата? ". Тя се.. скри в тоалетната. Започна да плаче и.. отидох при нея. Постепенно се върна старата Ани, която е да.. не се правеше на толкова богата и пак говореше толкова тихо, че никой не я чуваше.. но пак беше мила и добричка.
:)

Извод:
Твоята приятелка може да не осъзнава, че те командва по този начин, че те кара да се чувстваш излишна и благодарение на нея, не можеш да оцелееш дълго от "набезите" на съучениците си без нейната компания. В подходящ момент.. когато се скара с приятелка или нещо такова.. можеш да и обясниш как се държи..!! ..

НО ИМА И ДРУГА ВЕРОЯТНОСТ, а именно.. може просто да се чувства "задушена" от теб. Спри да я прегръщаш, да и подаряваш цялото си внимание и тя има нужда да глътне въздух... Успокой се и се бори!! .. щ

УсмивкА:)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 617d31f7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж какво, ясно е, че това момиче ти действа потискащо и депресиращо. Не ти е комфортно, когато си до нея, тя явно те засенчва по някакъв начин.. Не искам да бъда груба, но ти си или много слабохарактерна и наистина се нуждаеш някой да те командва, или си пак слабохарактерна, но и неинициативна и не искаш да си първата, която да й свие малко платната на тая. Очевидно е, че завиждаш на социалния й статус, но и не искаш да я загубиш, защото явно и другите ти приятелки ще се отдръпнат, което пък говори, че нямаш никакви истински приятели.
Знам, че направих малко лоша психологическа оценка, но в крайна сметка това е положението, поне така, както аз го виждам. И аз съм била в подобни ситуации и то не един и два пъти, но не се оставям да бъда засенчена и да изгубя личността си в "най-добрата си приятелка".. Ако й кажеш всичко, даже и пред другите, ще видиш колко много хора ще се осмелят да заговорят и ще осъзнаеш, че не си единствената, която не я харесва.. Никой не харесва такива хора, те сами се налагат на останалите и идва момент, в който осъзнаваш, че те въртят на малкия си пръст.
Направи това, което ти казвам и няма да сбъркаш! Иначе рискуваш да станеш тотално зависима от нея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a6758fb932
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам каква е реално ситуацията, тъй като предполагам, че представяш нещата деформирани през твоите завистливи очи.

Изниви ме, но не може да е толкова неприятна и всички да се бутат при нея.
Но един съвет имам - не се опитвай да потискаш чувствата, които имаш, те са естествени. Хората са конкурентни същества, при нас важат също законите на джунглата. Ако нямаше завист - нямаше да има амбиции и развитие. Тя самата е успешна фръцла, защото се сравнява с актриси и певици /примерно/.
Та, остави си естествените чувства вътре в себе си и не се натискай да сте приятелки, даже ограничи до максимум контактите си с нея, защото ще бъдеш принудена да се държиш изкуствено. А това загрозява.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bf3c477c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако си скараш с нея ще има да ти прави на инат и да настройва другите срещу теб. Моят съвет към теб е да почнеш да тренираш да си учиш ураците и да си намерищ свестни приятели и да се отдръпнеш от нея но не се карай с нея нито продължавай да и войдисваш на лигавщините защото и в двата случая ще страдаш. Контактувайте но не както преди и винаги слагай себе си преди всичко и отстоявай правата си!

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 29435802d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Знаеш ли кво, познавам една простачка, която не е нито красива нито на високо ниво и аз бях единствената която изведнъж спря да и се влачи зад гърба! ТЯ МЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ИСКА ДА ПРЕСПИ У НАС, А ПОСЛЕ МЕ ПСУВА... ТАЯ ТВОЯ ТЪПА ПРИЯТЕЛКА КАТО Е САМА ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗПОЛЗВА И ТИ НЕДЕЙ Я СЛЕДВАЙ, ТЕ ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ!!! КВО ДА КАЖА КИФЛИ!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker