На 16 съм, момиче, а наистина я обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 16 съм, момиче, а наистина я обичам!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2871 пъти
Здравейте!
На 16 съм, от П., ученичка в 9ти клас. Била съм с доста момчета, тийнейджърски истории - прегръщане, целуване, ясно Ви е как е.

Когато преди около половин година скъсах с последното си гадже момче, срещнах... нея. Тя е на моите години, но не е в моето училище. Общи приятели ни запознаха (чрез общи чатове) и във Фейсбук и Скайп станахме доста близки.

Един ден се бяхме разбрали да се видим на живо, да поговорим, да се посмеем по приятелски. Когато я зърнах, аз онемях. Не знам какво се случи, но сякаш беше любов от пръв поглед! Видяхме се, гушнахме се, говорихме, а аз едва не експлодирах! Вкъщи опитах да осмисля всичко, което се случва и стигнах до извода, че съм влюбена. Не спирах да мисля за нея, а проблемът бе, че тя е изцяло хетеросексуална. Въпреки това, аз почнах да я забивам много яко, отначало на майтап, после по-сериозно. И така виждания, чат, виждания, чат.. тя се влюби или поне така ми каза. Само това чаках! - предложих й на първата минута и тя прие. :)

Ще си кажете - съвсем стандартна история, само че между момичета, но не беше така! С нея ми беше първия път, с нея ми беше истинското щастие, с нея открих един нов свят, БЕЗ МЪЖЕ и пълен с любов.. и ревност! Сами се досещате какво последва - с времето и тя и аз почнахме страшно да се ревнуваме и един ден просто се разделихме! Аз целунах друго момиче, бях на купон и алкохолът си каза думата.. скъсахме и от тогава не мога да спра! Плача, мрънкам, все за нея мисля, а тя ми пише единствено и само по приятелски начин, даже ми говори за новите момичета в живота си! Някакъв съвет!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 69bd81f6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами от лесбийски страсти не разбирам, дори не ми е ясно как може момиче да се влюби в момиче. Дано сред коменаторигте има такива с нетрадиционна ориентация, защото явно твоята е такава.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d7a36d6280
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж моля те кажи как така направи, че хетаро момиче да се влюби така, моята приятелка ще се зарадва ако и кажа начин ;д :)) Та относно твоята история.. Направила си грешка! Малко хора намират истинската любов, а ти можа така да я изпуснеш!? Виж.. Хубавите неща понякога се разпадат, за да може още по-хубаво да се наредят - Мерилин Монро! Но, ако истински я обичаш, бори се j покажи, че това беше грешка, защото както казах малко хора намират любовта си! Тя те ревнува много, за това така приказва, хайде върви, стискам палци! :) И ако може и на мен помогни ;ддд <3

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d016c5dbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какъв съвет можем да ти дадем? ! Само вие можете да си решите проблема. Като я обичаш толкова много - върни си я!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 227ffb8c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към коментатор номер 2: Тя наистина не харесваше момичета, бях убедена, а и приятелите й ми го казваха. В началото ми беше изключително трудно, защото примерно, когато кажа ОТИВАМ В БАНЯТА И ТЕ ВЗИМАМ С МЕНЕ, тя ми отговаряше с фрази от типа "за мене ще се намери момче, с което да се къпя" или пък "хайде, върви, не се обяснявай", от което ти става супер тъпо и сдухано и може би точно това те подтиква да се бориш и да искаш нещо все по-силно и силно. С времето се виждах с нея все по-често и си пишехме по-често. Тя нямаше гадже, защото последното й (момче на нейните години) я беше разочаровало супер много. И именно в такива моменти един тийнейджър, с недоизградена сексуална ориентация, обръща другата страна. И тя си ме обичаше като приятелка, защото много й помагах. Може би това породи любов у нея. Аз, разбира се, не спирах да я свалям, да й правя комплименти и да й обяснявам, че връзката с момиче никак не е нещо отвратително. Може би тя премисли всичките ми думи и ми каза, че ме харесва. Сигурна съм, че 50 процента от нея в онзи момент просто са искали да опитат какво е да си с момиче, а другите 50 са били.. привличане. Но с времето стана любов и т. н. Просто кажи на приятелката си да не спира да се бори, да не спира да сваля нейното хетеро момиче, да не спира да й показва колко специална е, да не спира да излиза с нея, да прекарва време с нея... :)))))... Друг съвет просто не мога да дам, защото моето момиче беше единственото, което съм направила (така да го кажа) хомосексуална или поне би! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker