Много съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм объркана
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1775 пъти
Напоследък се чувствам ужасно. От няколко години живея в къщата на баща ми, с жена му и сестра ми. Тя всъщност ми е полусестра, от втория брак на баща ми (само с година и половина по-малка от мен). Двете сме много различни и външно, и по характери. Тя е истински топ-модел, решителна и лесно избухваща, аз типичен зубър с ниско самочувствие и акне. И единственият път когато съм избухвала беше, когато един идиот с който тя излизаше започна да я обижда пред даскало.

В същото време обаче имаме и много допирни точки. Няма да ги изброявам сега. Въпросът е в това, че макар да не сме типични сестри и да не сме прекалено близки, и двете разчитаме една на друга.
Проблемите, ако мога да ги нарека така, започнаха миналото лято, докато сестра ми беше на лагер. Тогава в квартала се нанесе ново семейство, а аз се запознах с най-сладкото момче на света. До тогава не ми се бе случвало да харесам някой само след едно "Здравей". Аз полудях. Толкова много исках и той да ме забележи. Само дето ТОЙ гледаше през мен. БУКВАЛНО! Даже веднъж докато се оглеждах в огледалото се зачудих дали наистина не съм прозрачна. Чувствах се наистина зле, отказах се от всякакви опити да му привлека вниманието и реших, че ако го избягвам известно време ще ми мине.

Само че, нещо неочаквано се случи. Когато сестра ми се прибра, аз отидох за бира до магазина и на връщане ги видях да си говорят пред къщата. Тогава забелязах нещо познато в погледа му. Това беше същият поглед на кученце искащо прегръдка, който аз придобивах около него, само че сега ролите бяха разменени. В началото ми стана смешно, после обаче взе да ми лази по нервите. Сега когато минем покрай него със сестра ми той почва да се закача и с двете ни (основно с нея разбира се) и на мен ми иде да го удуша, а когато съм сама се държи така сякаш минава покрай уличен стълб... и на мен ми пак иде да го удуша. За да стане и по-лошо забелязах, че тя започва да хихика около него (сигурен знак, че е лапнала въдицата). Не знам какво да правя. Колкото повече се сближават, толкова по-често го виждам. Мислих да споделя с нея, но ако го харесва и се отдръпне само заради мен, ще ми стане много кофти.
От една страна още го харесвам, от друга въобще не искам да го виждам, най-малкото със сестричката ми. Мислех да се изнеса, но нямам достатъчно средства, а и не съм сигурна доколко ще реши проблема. Не мога да избягвам един от най-близките си хора вечно. Дайте съвет хора, защото направо полудявам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 16 дни
hash: 3ff64c813c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Не мисля, че съм много обективна да давам оценки, понеже съм хомосексуална, но тя може би го харесва и мисля, че е наистина само харесване! Ако наистина прилича на топ-модел /както казваш ти/, едва ли ще се занимава точно с него! А и той се закача - сигурен знак, че може би е недорасъл, тоест акълът му не му е дошъл на 100%! Гледай си сестричката, гледай си живота, питай я дали изпитва нещо към него, увери се и тогава ще знаеш истината! Ако тя е хлътнала, едва ли ще е за дълго, ако не е - продължавайте напред в търсене на нови момчета! Целувки! :*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker