Какъв стил музика слушам?! Това важно ли е за Бога?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъв стил музика слушам?! Това важно ли е за Бога?!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 6983 пъти
Здравейте. Та моят "проблем" е мааалко различен.

От шест месеца насам, музикалния ми вкус много се промени. Напоследък слушам само корейски поп (kpop), но с това си спечелих много врагове. Сега всички са срещу мен, защото членовете на групите, чиято музика слушам са били г*йове, ш*баняци и пр. и пр. Аз не налагам на никой вкуса си, всеки да слуша каквото си иска, но не е честно спрямо мен. Всички да ме отбягват, само защото слушам kpop :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 12 години, 1 месец
hash: 87ec141a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж30: Важно е, за Бога! - Дори МНОГО важно... Музиката оказва МНОГО силно влияние върху психиката, мирогледа, възприятията и най-вече мисленето на човека... Така че - да, важно е да подбираш какво слушаш, какво послание носи и т. н.
За пример, повечето бивши "модерни метали" вече не са между живите или са най-големите утрепки в обществото. Защо ли? !
Метали, които промениха посоката и стила, уж промениха себе си, но не могат да разкарат демоничното от себе си и от време на време то "проговаря" в тях... Под влиянието на музикалния жанр може да има много негативни и най-вече неосъзнати последици... А ако слушаш музика по цял ден (като мен)? !
Музиката трябва да предизвиква у теб положително настроение, отношение към околните и света. Тя трябва да те развеселява и да ти дава стимул и такт за живот.
Наскоро британски учени установиха, че когато слушаме музика, тялото ни вибрира заедно с нея, т. е. приемаме нейната енергия...
Разнообразието е златната среда!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34094eff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако само заради музикален стил те отбягват, и ти ги отбягвай. Това не са приятели. по-добре сама отколкото с такива"приятели"

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a865701fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само като прочетох заглавието и ми беше ясно, че става въпрос за к-поп :D Не знам на колко си, но изобщо да не ти пука от тях. И на мен някой път ми подхвърлят, че някои от тях приличат на Бийбър, ама просто го приемам на шега и не се засягам. Колкото повече тръгваш да се обясняваш, че нямат общо, че не са гйове и китайци, толкова повече ще виждат, че се палиш и ще продължават да те дразнят. Разбери, че ако тръгваш нападателно да защитаваш к-поп, по този начин ги караш да ги обиждат още повече и съвсем няма и да се опитат да им дадат шанс.

За тях това е нещо ново и различно и им трябва време. Постепенно може да подхвърляш някой факт за к-поп(например, че вече даже и плакати пускат и такива), прати им 1-2 песни по скайп примерно(2pm, 4minute, Kim Hyun Joong, Big Bang - казвам тях, защото са най- изчистени на визия, така да се каже). Ако пак продължават, просто им кажи да не те разпитват какво слушаш и да не се занимават с теб на тази тема, но без да се заяждаш.

Лично аз чак толкова големи проблеми нямам. Поне при мен по-рядко може да се каже нещо такова и вече ти казах какво правя. Просто не го приемай толкова навътре. Пък и наистина при някои групи малко прекаляват с грима им(и това го казвам като фенка, така че това далеч не означава, че ги обиждам). Не се впрягай толкова - не сме на война, я.

Fighting!!! ~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8627e7f343
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   До Ж30, не може ли метълите да си бъдат метъли без да бъдат "демонични", "сатанисти" и всичките идиотски стереотипи по тях адрес? От друга страна... [голяма част от] българите сме прост народ. И чалгата има известна заслуга за това. Дори няма да казвам защо :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e49e4e7100
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, важно е! Музиката показва какъв си. Показват човека в теб, начина ти на мислене и прочие.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5ce1698f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ЗА БОГАА.. те не са гейове. Просто е такава модата в Корея. Мила, слушай каквато музика искаш. Това не те определя какъв човек си, а начинът, по който възприемаш музиката. И това няма нищо общо с гейове и лесбийки. Аз също ги слушам, невероятни са. Да не ти пука какво говорят другите. Не се засягай толкова!
Ес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f6c6e149f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Важно е, разбира се.... не съм слушала нищо от въпросния стил и не мога да кажа дали ми харесва или не... Всъщност се включих заради дамата с квалификациите относно метълите... любимата ми музика е рок и метъл, и не съм Отрепка, имам си професия, семейство и деца, и живея средностатистически живот с близките и приятелите си. Важно е каква музика слушаш, но е важно и да бъдеш толерантен към различните и да не раздаваш присъди!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fc64b16f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер едно греши толкова много, че просто не е истина. Първо ВАЖНО е какъв стил музика слушаш само за теб.... а впрочем аз слушам метъл, слушам и гръцко слушам и поп и НЕ слушам чалга.... но имам близки приятели които слушат само чалга и това не ми пречи да съм приятелка с тях както и те с мен.... освен това не смятам че има нищо демонично или сатанинско в метълите - в гардероба ми има 2 може би черни дрехи, които са официални всичко друго е цветно като дъгата :Д:Д:Д, така че номер 1 до човек си е, а не до стил на музика.... а на авторката да не и пука какво казват другите, като искаш толкова да се приобщиш лъжи, просто казваш че не слушаш такава музика и готово, а ако все пак не ти пука - което те съветвам да направиш :) просто си слушай, кефи се и да не ти дреме хич :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7a207264ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:
№9-ГОСПОДИ! НАЛИ СЪМ НАПИСАЛА ТОЧНО ТОВА. АЗ НЕ КРИТИКУВАМ, ТЕХНИЯ СТИЛ. Не критикувам Джъстин Бийбър, въпреки, че ми изглежда като г*й и пее като момиче. (лично мнение). Не съм казала:Хахаха, слушате г*йове! Не налагам моя стил на никого и не критикувам нечии друг!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d6dfb68c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1, слушам рок, алтернативно, малко метъл, вярно е, че има депресиращи песни сред тях, но много не са така и ми се струват доста зареждащи. Аз съм и в среда, в която май главно това се слуша и определено много от хората са по-свестни от чалгарите. Имаш изключително ограничено мислене за 30-годишна, освен ако не си имала лош опит с някой рокаджия... Чудя се каква ли мазна чалга слушаш...
Авторе, музиката има значение за това какъв е човекът, но по-скоро когато хората позволяват да се влияят прекалено много от нея. Като ме видиш никога няма да разбереш, че харесвам метъл. За поведението просташка музика като чалгата може да има влияние, но съм срещала и свестни чалгари.
В твоя случай нещата са по-различни. Когато бяхме по-малки, всички искахме отчаяно да се впишем. Спомням си как като по-малка харесвах и някои по-ретро парчета и се чувствах като пълна смотанячка. Подчертавах това, че харесвам рап, въпреки че никога не ми е била любима музика, но пак го харесвам. Сега си слушам каквото искам и хич не ми пука, но пък и никой няма да ми направи проблем вече. Интересното е, че точно това, което харесвам стана модерно... поне в моята среда.
Ще минеш през това, както всички нас, не се притеснявай. Номер 3 е много добър коментар. Не трябва да ти пука.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7770ae6266
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   мило момиче аз слушам музиката от 60 70 80 и 90те години
да не ти пука ккаво ще кажат другите за теб а ако не ти харесва музиката най добре е да избереш от моя стил или така наречения ретро стил

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4dd16aecc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се води от мнението на другите!!! Да метъл съм, сатанистка съм, но това не ми пречи. Не е важно каква музика слушаш, а какъв човек си! Сега ще ти дам един съвет, ако някой отново се присмее на музиката която обичаш, з*еби го, да не ти пука пък ко щеш дори го удари. Мисля че ако покажеш на хората че си по корава от колкото си мислят няма да те закачат!!!

Не подценявай съвета ми и успех!!! ;**

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f6c6e149f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 1, съдиш! Кой нарече слушащите метъл утайка??? Това не е ли квалификация, при това обидна??? Изказването ти никак не звучи толерантно, може да си целила това, но не се е получило....

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c48ee28cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вече няма кво да се притесняваш, защото най-известната песен в света Gangnam Style е от този стил. Kpop. Със сигурност и приятелите ти я слушат :D

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d9e4ea61b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да, има значение. Една позната започна да слуша прословутия к-поп и не след дълго всичките ? приятели я зарязаха. Не защото не им харесва този стил музика, а защото тя говори САМО за нея. И като някой ? каже, че не му харесва тая музика, тя веднага се палеше и един вид твърдеше, че всички трябва да харесват тия жълтурчета. Аз мразя този стил музика, но всеки с мнението си.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 1e94924de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Боже боже... Начетох се на глупости. Интересно как обаче сума метъли се пръкват навсякъде където стане въпрос за музикални стилове ( Шегичка) Та сега по темата. Да изключително важно е каква музика слушаш, защото те определя като човек малко или много. Влияе подсъзнателно на мисленето и определя настроението ти. Така че, който казва че нямало значение да отиде да се застреля. Музиката, откакто се слуша почти постоянно, не е просто музика а е начин на живот, не може да слушаш Sepultura и да си супер спокоен човек, който не таи никаква агресия, също не може да слушаш Kpop и да "мразиш света". Всяка музика си има заряда и той влияе много, особено на подрастващите, които тепърва си изграждат ценностната си система. Също така и не може да се слуша всичко, това е поредната глупост която хората бълват. Казвам го като човек с доста разнообразен вкус, минал съм от Рок класики, към метъл, през Пънк, Хардкор, за да стигна до слушането на Джаз и Класическа музика. И повярвай ми в момента половината неща които съм слушал преди са ми неприятни. 70% От Пънка и Метъла който съм слушал в момента ми дразни ушите. Така че, не се връзвай на хората, не може да очакваш всички да харесат музиката която слушаш, макар и кпоп-а да е такъв тип музика, която трудно може да подразни някой. Не съм фен, но е кпоп-а е забавен и позитивен:) Проблема е че просто хората обичат да мразят, за тях е супер да си насочват омразата по някакъв адрес, а музиката е изключително удобна цел, ти си метъл > мразиш чалгата, слушаш Рап > Мразиш метълите, кефи те Чалгата> мразиш всички който не слушат чалга. В нито един стил музика, не те настройват спрямо друг стил музика, това си го правим ние хората с нашите стереотипи, а хората със стереотипи винаги ще са ограничени и ще таят някаква омраза към хора различни от тях и това си е.
Изхода: Който ти прави проблем у лево и това е. Добрите приятели никога няма да ти мрънкат за музиката която слушаш, стига да не я натрапваш. :)
П. С. Да поясня, че да бъдеш метъл е стереотип а не начин на живот, и в момента в нашата малка страна, метълите са вторият най-отвратителен тип хора след тежко мозъчно атрофиралите чалгари ( казвам го така защото има голям процент хора слушащи чалга които са си съвсем наред) и нека бъда аз мразеният, но аз от чалгар заплахи не съм получавал, а не веднъж е имало метълчета с тениски на металка/сепултира или някое друго клише, които са идвали да ми правят проблеми, защото не нося кубинки през лятото пък съм бил с дълга коса и какви ли не други абсурдни ситуации, така че мили хорица вземете си извадете главите от задниците и започнете да мислите ( а да има и супер готини и толерантни хора минаващи за метъли, жалко че вече са такава рядкост)

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: fa19c05e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не разбирам какъв им е проблема на хората. Това, чи слушаш kpop няма значение. Хората които ме заобикалят не се месят в това което слушам а именно Бийбър. Е намират се и хейтъри, но не виждам нищо странно в това да слушяш това, което искаш..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ae2d3fc8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Слушай си каквото искаш! Мани ги тия хейтъри, haters gonna hate...
Покажи им, че имаш силна воля и тяхното мнение не е от значение за теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 85b0fcc3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм си най-добре. Слушам от всичко по нещо. Което ми харесва него слушам.
Каква е тази глупост, ако слушаш един вид, трябва да мразиш друг. Стига с тези стереотипи. Или пък предразсъдъци-тоз слуша еди какво си, значи е еди какъв си... Всеки с вкуса си!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Важно е естествено не може да слушаш дяволска музика като метал, пънк, емо или рок и да твърдиш, че си вярващ в Бог. Няма как просто невъзможно е. Поради простата причина, че всички метали, емота и т. н са еднакви. Всички подражават на злото, така че да важно е и то много. А за корейският поп споко тези песни са яки и няма нищо лошо в тях. Важното е да не слушаш чалга или метал (емо, пънк, рок също) пък другите не те отдалечават от Бог и доброто чак толкова много.


Йоана ?

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6419f30b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Йоанче... сладурано ненагледна, ти що не слушаш псалми?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Извинявай №25 ама нищо не разбрах. Слушам балади, гръцко и сръбско друго не. Та преведи какво ми каза, защото китайски не говоря.


Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 54575f2cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Е как да не си разбрала, бе миличко? Нали си много религиозна, вярваща и богоприближена? ! Псалм не е китайска думичка, а вид музикално произведение, което се използва при богослужение.

Но сръбското си е къде къде по-религиозно и бого угодно, нали?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48367cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Хаха, Йоанчето чалга ненавижда, ама на сръбско се кефи :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48367cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Йоана, много си права, нямам думи! И аз слушам метъл и се кланям на дявола!! Много съм зла, съсипвам си живота!! Вслушайте се в това мъдро дете!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   №27 ще слушам каквото си искам ти не можеш да ми кажеш и ще говоря каквото си искам за чалгата и метала. Нищо не се използва при богослужението тц тц като не знаете си мълчете.

№28 да защо проблем ?

№29 ай да млъкнеш сатанист такъв. Не знайте много да слушам сръбско какво ще направите ?


Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 59055e28ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   от 27 до Йоанка - сладуранка

Как нищо не се използва при Богослужението? Стоят и мълчат, така ли? Или си пускат Миле Китич и вярата става по-силна? Сипват си по винце... и си се кефят на Лепа Брена?

Аз никога не съм ходила в черква и не знам, така ли е? Попа вдига расото и започва да танцува и да си напява "хала циганко.. да ти купам златно ланче"

Я разкажи малко.... образовай нас, неграмотните и прости люде.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1585e2edf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ще те пратим на училище да си припомниш употребата на препинателни знаци, това ще направим. Богиньо моя. :D

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   №31 ами ей така явно наистина не си влизала в църква.

№32 майко мила ей второкласниче я се връщай в първи клас.



Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a6120bd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   И сега, последно Йоанче - псалмите викаш са нещо китайско и не се използват при богослужение? Пее се Миле Китич?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   №34 манастир посещавала ли си някога?

Псалмата е вид музикално произведение, което се е използвало ПРЕДИ предимно в КАТОЛИЧЕСКИТЕ църкви. Възниква най-рано от близкия изток. Там да не би да са православни християни а?

Ще те разбера, ако си католик, ама иначе не нещо не си наясно. Иди в манастир и питай като не знаеш толкова нали до сега с вуйчо това говорехме. Първоначално не се сетих ти като си толкова религиозна трябва да знаеш, че има разлика от католик до православен християнин. Както и от псалма до църковна музика. Не ме дразни излишно.




Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e7f1cae140
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Обаче разбрах как се казва вуйчо ти - Уики (идва от Уикипедия) хахаха
Скрий се, смешко малка!

Иначе съм нихилист (и не това, не е китайска думичка)

Ох, не мога повече да си играя с теб. Хайде.. със здраве!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Каква уикипедя ?

Я пак че не схванах. Тези неща са ги учили в семинарията не му трябва сайт или там каквото е за да го знае. Смешка си викай на децата сатанист.


Йоана ?

Модератор: Моля, намалете острия си тон. Припомняме, че обидните класификации не са начин да бъдем полезни. Занапред Ваш коментар няма да бъде публикуван ако не се придържате към правилата на сайта.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1585e2edf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Уверявам те, дори без да познавам № 36, че е с доста идеи по-малко сатанист, отколкото ти си чалгаджийка. Мир и любов вам. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Извинявам се към модератора, ама те защо ме обиждат. Укипедя не знам си какво това сайт ли е ? Просто да обиждат мен, но не и роднините ми. Ок съжалявам ще гледам да се придържам :)



Йоана ?

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   №38 не съм чалгаджиика има разлика от българска до сръбска чалга. Я си пусни една песен на Драгомира Маркович, после една на Николета чак тогава говори каква съм.



Йоана ?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1585e2edf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Добре де, а тези, които беше пускала в някоя друга тема- "Богиньо моя" и не знам си какво, че били най-хубавите български песни... те какво са? Айде да оставим сръбската чалга, макар че за мен е непонятно как може да слагаш знак за равенство между чалгата и метъла, но да разграничаваш коренно чалгата от сръбското. Ей-това не вдявам аз. И честно казано, не видях някой реално да те обижда, гъбаркаме се с теб, понеже си се взела много на сериозно и раздаваш квалификации кой какъв бил, без понятие да си имаш. По същата логика и аз мога да ти кажа "Я чуй една песен на Led Zeppelin, после една на Deep Purple и чак тогава говори дали сме сатанисти"

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ffd6398c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Йоана, здравей!

Четох в други твои постове, че вуйчо ти е монах. Сигурно затова си мислиш, че си много наясно с всичко, свързано с църквата. Ще те разочаровам. Псалми се пеят до ден днешен, във всички църкви с хор, или с повече от един свещеник. Има свещеници, които сами си припяват псалмодии, водейки службата. Сигурно са с яки дробове. От друга страна, обаче, искам да ти кажа, че не е никак християнско както да обиждаш, така и да съдиш. Още повече, когато ти самата не приемаш/понасяш критика. Не знам за какво си говорите с вуйчо си, но е добре да наблегнете на истинските християнски ценности, от които, за момента поне, си доста далеч. Музика се слуша според вкуса на този, който я слуша и нищо обща няма с Бог, вярата и християнството, въобще!

Hermione

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   №41 балада е едно чалга е друго. Метала не го сравнявам с чалгата това са два различни стила, но не ги харесвам.

№42 да може и да се пеят вуйчо сам каза, че не е запознат с католическата вяра. Основно за православното християнство, библията, проповедите на Бог и друго са учили в семинарията. Да монах е и е запознат с православната вяра. Наблягали сме точно това ми обяснява и той да не обръщам внимание на такива като вас, защото и той е бил като мен на възрастта ми и в това му е била грешката. Сигурен е на 95% че като порасна ще мисля като него.
Благодаря за речта, но нямаше нужда.



Йоана ?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5c219c7638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторке, защо обръщаш внимение на такива подмятания. Това са някакви дребни душици, които избиват комплекси на твоя гръб. Щом си те кефи тази музика-слушай си я. Ти нали не нетрапваш на никой музилалните си вкусове? ... А относно коментара на номер1, както и до Йоанченцето-аз слушам метал откакто се помня. Отраснала съм с тази музика. Наскоро бях на концерт на RAMMSTEIN. В техните песни се пее за какви ли не гадости като отвличания изнасилвания, кървища и т. н. Както казва самия Тил Линдеман(това е вокалиста им)-те вадят на показ най-тъмните и зловещи кътчета от човешката душа. Пък не видях на концерта нито един убит или изнасилен:)Видях само хиляди хора които се забавляваха и разтоварваха... Така че стига предрасъдъци. И ние метълите сме хора като всички останали, че дори и по-добри понякога. И между другото- не съм сатанистка, а християнка. Музиката няма общо с религията(поне не в повечето случаи)ако си си гад-то си ти идва отвътре:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1585e2edf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Балада е вид песен, която може да съществува във всички стилове (да, даже в метъла), не е отделен жанр. Баладите, за които става въпрос, са типични чалга балади. Мисля, че си много малка, влияеш се лесно, говориш големи думи, оплиташ се като пиле в кълчища в понятия, за които нямаш обяснение, но се правиш, че имаш, за да звучиш много авторитетно и все едно ти ги разбираш тия работи, пък другите са много прости. Иска ми се по някакъв начин да поддадеш и да осъзнаеш какви глупости говориш, но виждам, че това няма как да се случи. Дано вуйчо ти те научи на хубави неща, като например толерантност, а да не те превръща в свое копие и да те настройва срещу "такива като нас", защото ако е второто, само ще загубиш в тоя живот.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ffd6398c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Йоана, пак си в грешка.. имах предвид именно православните християнски храмове. А и изобщо не следваш съветите на вуйчо си и се занимаваш точно с "такива като нас", вместо да си отвориш букварчето и да се научиш да пишеш грамотно, евентуално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48367cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Йоана, докато питаш Уикипедия дали е сайт, интернетът не е място за теб :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 90eb6c3ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Йоана, не искам да те засягам, но не разбираш ли, че дразниш всички с твоите "полезни" и "пълноценни" коментари. Кой ти каза, че всички, които слушат метал са изчадия и изроди, о боже... преувеличаваш. Това, че си имала случки с такива хора, които слушат метал, не означава, че трябва да слагаш всички в общ знаменател... искрено те моля да спреш да коментираш. Като видя в някоя история "Йоана" накрая като коментар и ми се обръщат червата. Бях чела няколко твои коментара, че си на 13 и пр., ами като си на 13 почвай да си учиш уроците, 16ти наближава. Айде приятен ден и със здраве.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48367cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

49.   Номер 16 си каза точно всичко, което и аз си мислех. Липсват ми времената, когато Сподели беше сайт, в който хората пишеха, за да си помагат, а не за да четат морал, да се обиждат кой какъв сатанист бил, или да се правят на всезнайковци. Но разбира се всяко нещо си има край, а този край специално се казва... Йоана.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48367cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Аз съм номер 29... защо ме наричаш сатанист? :D Познаваш ли ме? Знаеш ли кой седи зад компютъра в момента? Нали знаеш, ако имаш някакъв проблем с мен, звънни ми да се разберем. Нямаш ми номера? Колко жалко. Значи не ме познаваш достатъчно добре, за да имаш проблем с мен или още по-малко да ми лепиш етикети от рода на сатанист :) А сръбските ти песни, които толкова ми възхваляваш, за си чисто и просто сръбската версия на нашата чалга.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   №44 слушай си каквото искаш не ме интересува, ама знай, че ще станеш сатанист след време.

№45 Балади в метала НЯМА. Вуйчо ми ме учи на хубави неща и не се старае да ме направи негово копие. Просто си приличаме много по характерите и така.

№46 в православните храмове не се пеят псалми. Не ви обръщам внимание няма смисъл.


№47 ти не можеш да ми кажеш кое е място за мен и кое не е ясно.

№48 просто не ми чети коментарите не съм те карала. Защо мислиш, че давам съвети както трябва казвам това, което мисля вие като не понасяте истината си е ваш проблем. Извинявай много но не се познаваме за да говориш дали ти ставало лошо или не. Прескачай коментарите ми и толкова.


№49 ти не можеш да кажеш, че само аз го правя това. Както гледаш вие започнахте да ми говорите глупости и да ми пишете, а е крайно време да спра да ви отговарям. Престанете вече не ме познавате за да казвате каква съм. Аз помагам с каквото мога - не мисля, че и ти си безгрешен.


№50 защо ме наричаш чалгаджиика? Познаваш ли ме - не? Знаеш ли кой седи зад компа сега. Ако имаш проблем ми го кажи. Сръбско е едно чалга е друго и нямат нищо общо.


НЕ СЪМ НА 13 - ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ!!!!





Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 31154e29fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Ох, добре, мило дете на природата, в твърдата музика няма балади, щом си казала. Все пак си на цели 13 години и много ги разбираш нещата (ако не си на толкова, още по-зле - понеже и толкова са ти много на изказа и поведението - детска градина). :D Това Stairway To Heaven, Child In Time, Nothing Else Matters нищо не са, хеле пък в сравнение с "Богиньо моя" XD Милата душица тя, завиждам на увереността ти в глупотевините, които плещиш, но не завиждам на това как ще те намачка животът с това отношение и самочувствие, веднъж щом излезеш изпод крилцето на вуйчо си. Айде поздрав с любимата ти на Миле Китич.
№ 45

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 346d8375c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   №52 виж какво ще ти кажа крайно време е да спреш да се занимаваш с мен. Нямаш ли си друга работа? Явно не - не те интересуват годините ми. Не ме познаваш и не знаеш какво ми е подготвил живота за напред - никой от вас не знае, защото не ме познавате. От къде сте сигурни, че Йоана е истинското ми име мога да се пиша както си поискам, а изобщо да не се казвам така. За това по-добре спри не вярвам живота да ти е толкова скучен, че да се занимаваш с някого от интернет пространството. Не се засягам от обидите ви, защото вие не ме познавате и не можете да изказвате впечатления за мен още по-малко пък за живота или роднините ми. За мен вие сте просто едни непознати от кой знае къде, който нямат явно личен живот и въобще не ме интересува какво мислите за мен. Поведението ми било в детската градина - ха аз просто се държа така, както вие се държите с мен. Аз съм точно ваше огледало. За това преди да ме обиждате и да тръгвате да казвате каква съм погледнете себе си и вие не сте по-добре от мен сигурна съм. Всеки трябва да има самочувствие.
Завиждам на това, че изразяваш какво мислиш за някого без да го познаваш, но не завиждам на това как един ден ще ти се върне - двойно.




Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1cb819409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Има една хубава поговорка - каквото повикало, такова се обадило. Та и твоята е така. Не ти си "наше" огледало, "ние" сме твое огледало. Ти тръгна с голямата кошница кой бил сатанист, коя музика каква била, къде имало балади и къде нямало. Замисли се малко, усети се... Защо се занимавам с теб ли? Ми интересно ми е от психологическа гледна точка, дали мога да предизвикам някакво осъзнаване и замисляне у теб, някакъв шанс да си признаеш "ОК, може би греша" (трудно е за повечето хора, явно и ти спадаш към тях). Виждам обаче, че удрям на камък, така че няма смисъл повече да се занимавам. Стана ми ясно. Достатъчно много хора ти казаха достатъчно умни неща, но ти всички ги отряза по еднакъв детински начин. Какво ще ми се върне двойно, тройно и т. н., може би желанието ми да отворя очите на едно заблудено дете, а това си е хубаво нещо, така че очаквам все хубави неща да ми се случват. :) Спокойно, имам си по-важна работа в живота, така че те оставям на мира. А и не мисля, че някого го интересува как се казваш точно. Интересува ги какво казваш. Но от толкова усилия да се изкараш жертва, май забравяш да погледнеш откъде тръгна всичко и дали пък това, което ти се каза, не си си го заслужила, даже всички подходиха твърде меко, явно понеже си дете и не искат да те депресират нещо, в това число и аз. Единственото, което исках, е да видя ще усетиш ли колко грубо и обидно е да раздаваш опасни определения като "сатанист" на напълно непознати хора. А после се връткаш и цупиш, че някой си те бил нападал, ах, горкичката. Научи се да поемаш отговорност за думите си и ако ще стоиш твърдо зад тях и няма да се извиняваш или да си признаваш грешката, поне преди това се увери, че си наистина права. Толкова лесно можеш да провериш, ако си малко по-любознателна, каква е истината за тази музика, която ти толкова грубо оплюваш. Но е тоолкова по-лесно просто да сочиш с пръст и да обиждаш. Дано се осъзнаеш някой ден, дано да е от възрастта.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker