Не издържам! Искам да умра! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам! Искам да умра!
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 8742 пъти
Здравейте момиче на 18 години съм от Варна преди 3 години се забърках с един човек, за което много съжалявам. Красимир беше на 23 години. С течение на времето разбрах, че е женен и има дете.

Той идваше до училището, в което уча. Не предполагах, че госпожата ми по музика е била негова класна когато той е учил там. Тя е млада и добра жена съветваше ме да спра да се занимавам с него. После разбрах, че той е общ и е спал с всички красиви момичета от училище бях съкрошена черешката на тортата беше когато разбрах, че е семеен.

Света се срути в краката ми. Бях 14 годишна хлапачка и адски го обичах той беше всичко за мен. Той ходеше с момиче от съседния клас т.е. бяха интимни партнйори, а уж аз бях негова. Отидох да искам обяснение от нея. Тя му е казала и той е бил бесен. Наще бяха на почивка и аз бях сама за 2 дни. Прибирах се около 10 и бях пред входа когато един мъж ме срабчи за раменете и ме вкара в една кола беше с маска. С него имаше още един. Закараха ме в един апартамент. Беше гадно влажно и мръсно. Мъжа ме бутна на леглото и започна да ме съблича, но не обели нито дума. На няколко пъти го ударих и му удрах ухото. Той ме блъсна главата ми в стената и се гавреше с мен много време. 2-3 пъти се изпразни в мен минутите ми се сториха часове, а часовете векове.

След всичкия този ужас той си свали маската беше ужасно когато над мен стоеше мъжа, който обичах. Беше към 4 сутринта. Той с цялата си наглост ми каза, че вече съм свободна и мога да си ходя. Тръгнах сама в тъмното цялата в кръв и рани. Прибрах се и се обадих на нашите. Те се прибраха след 2 часа и татко тръгна да го търси.

Осъдиха го за 3 години, но го пуснаха на 2та година заради добро поведение . Аз забременях исках да направя аборт, но заради многото разкъсвания доктора каза, че има голям риск за мен. Майка ми каза, че е по-добре да родя детето изкарах много тежка бременност. Всички в училище ме знаеха като изнасилената.

На моя страна беше единствено учителката ми по музика, на която ще съм благодарна цял живот. Продължавах да ходя от време на време на училище благодарна съм на учителите ми, че ме пуснаха да завърша годината.

Той ни намери пожела детето да е на негово име и заведе дело, което естествено беше в негова полза заради гадните ни закони. Детето беше записано на негово име. Той ме търси и постоянно ме притеснява. Заплашва, че ако не го допусна пак в живота си ще очисти семейството ми. 2 пъти дойде у нас и все едно си беше у тях съблече се изкъпа се и легна на леглото ми и започна да ме пипа и целува по врата.

Баба ми обеждава нашите, че е по-добре да живея с него, за да не ми излезе лошо име освен в училище. Обажда ми се постоянно по телефона и ме обеждава как бил афектиран от всичко, което е чул за мен и е бил пиян.

Страх ме е от него. Ще направя всичко само аз и детето ми да бъдем защитени от изрод като него. Той е шизофреник трябва да се лекува. Моля ви дайте ми съвет ...

КАКВО ТОЛКОВА СЪМ НАПРАВИЛА, ЧЕ СЪДБАТА ДА МИ ГО ПОДНЕСЕ ПО ТОЗИ УЖАСЕН НАЧИН ?! Искам да кажа на всички момичета да внимават при избора си на партнйор!!! Момичета не вярвайте на всеки мъж!!! Благодаря, че сте отделили 5 минути от времето си, за да прочетете изповедта на момиче, което страда от грешките си !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: e512bc663d
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Много гадно нямам думи! И според мен този човек е болен! Не знам какво да те посъветвам, все пак съм на 13, но все пак се бори за детето, което имаш и успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 72c369f4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Моя съвет е че баба ти е със супер старо разбиране..., трябва да се пазиш от този човек.

Предопреди баща си, ако не знае какво е казал. Ама в такъв случай като твоя, пффф гледах един филм (знам че е просто филм но пак има поука), там беше горе долу като тебе главната актриса. Та тя направи така че да натопи бившия си в куп неща и те го закопчаха за доста дълго време.

За жалост и законите ни са отвратителни, но цаката е да намериш добър адвокат, спечели делото за сина си. Ако успееш да докажеш че този педал или пие или има някакъв пурок който би могъл да накара съдийте да обмислят добре дали да дадът на него детето. Обърни се към медийте, смени града, смени ако трябва името си, пф даже ако трябва плати на някого да го сплаши... но не се предавай. Късмет ти желая от все сърце.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6de8b1af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не съм преминала през чак такива житейски перипетии, за да мога да дам кой знае колко компетентен съвет, но все пак бъди силна заради теб и детето и продължавай да се бориш, защото щом си се справила със всичко това заслужаваш да живееш нормален живот. Пожелавам ти всичко най-хубаво, дано детенцето ти донесе много радост, с която да забравяш поне за малко за ужасния му баща. Макар и само виртуално знай, че съм с теб и те подкрепям!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4afbe1a1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живота си е твой! Прави това което ти смятащ за добре за теб и детето! Никой няма право да ти налага каквото и да е било! Ти си силен човек!!!! Бори се за своето колкото и да е трудно!!! Вярвай че един ден ще срещнеш човек който да те закриля и от който да получиш нужната ти любов!!! Мисълта е енергия за това вярвай в себе си!!!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 900363b36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се съмнявам в държавата, а може би твоя приятел е мутра, та да го изкарат преждевременно от затвора или е платил кинти или..... не знам и аз.а за тебе дръж се и знай, че един ден и ти ще бъдеш щастлива.

Сигурна съм че когато погледнеш детето, се сещаш за онази ужасна нощ, и не се притеснявай, че хората те упрекват, те не знаят на тебе какво ти е. Живей с мисълта, че живота може да ти бъде и мн по добър. Един ден щастливата звезда и над тебе ще изгрее. Бори се за това, което искаш да постигнеш!успех ако искаш може да ми пишеш на skype:malka_viki_89 ili na viksito_pz@abv.bg. Стискаме ти палци.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 38e121330d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей мила, в мн лошо нещо си се забъркала.... но станалото, вече станало.... Единственото нещо е че не трябва да са предаваш, ако имаш нужда от приятел аз също съм от варна, пиши ми на имеил sil_zan@abv.bg !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4cf7a177e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямам думи за случилото ти се... Искам да ти кажа, че човек може само да ти се възхищава на това, че ти продължаваш да се бориш и не спирай да го правиш!

Пораснала си доста по рано отколкото е трябвало, но отговор на въпроса защо това ти се случва не може да получиш и да знаеш... в живота на всеки човек са определени препядствия, които трябва да премине... твоите наистина са тежки... Колкото и да си задаваш въпроса защо все повече ще се задълбаваш излишно... гледай напред мисли за това как ще се справиш и днес, имай мечти и надежди, бъди силна!!!

Да хората са жестоки както казваш всички те знаят като "изнасилената", но така отсеиваш истинските и добрите. Какво говорят за теб ...има ли значение? Та дори един в най-страшния си кошмар не е преживял това, което ти си... Бъди горда!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7984bfd104
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам какво да кажа и как да те посъветвам това което
е станало с теб е ужасно. На твое място не знам какво щях
да правя. Сега съм на 14 и ако такова нещо ми се случи
сигурно ще направя нещо лошо. Възхищавам ти се че си толкова силна и въпреки всичко не се предаваш.

Най-важното е да защитиш детето си, защото ако може да
стори такова нещо на теб какво ли може да стори на детето. Той е луд да се чудиш как е успял да се ожени.
Моят съвет е да продължиш напред. Намери мъж който да те уважава и цени и се махни от там отиди някъде,
където да не може да те намери. Дай бъдеще на себе си и
на детето като се отървеш от този извратеняк.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3e81ab2126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А защо не се свържеш с неговата жена или родители ??? Може да ти помогнат по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a479457185
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много тъжно, съжалявам за случилото се.. Издай го.. направи нещо, , не му позволявай той да контролира живота ти и да те тормози.. :X :S
Само напред! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e84887eceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хора, защо изкарвате теми отпреди 2-3 години не ми е ясно?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8eb8df9f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Макар че съм само на 12 те съветвам ако имате пари да се преместите някъде другаде с семейството си в някой малък град и да си вземеш и детето. Не знам на него защо пък му е това дете. Детето трябва да е при майка си със сигурност. Сигурно вече си решила проблема и се извинявам че пиша толкова късно :) обаче историята ти хич не е за усмивка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 327a035358
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Що не искаш ограничителна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker