Той и.......той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той и.......той
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2293 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 год. Моята история е малко дълга и много заплетена, но ще съм благодарна на всеки един който ми помогне или поне ми даде съвет :)

И така, аз ще започна от почти самото начало за да може да ме разберете правилно.

в началото на учебната година аз постъпих в ново училище. Много бързо се установих там и всички ме приеха много бързо. Още от началото преди дори да знам имената на всички аз "хвърлих око" на едно момче. Той се казва Пламен, но тогава аз все още дори не знаех името му. С течение на времето го опознах и станахме много добри приятели, но аз не спрях да го харесвам, а с всеки изминат ден чувствата ми нарастваха. Обаче, аз не съм много отворен човек(имам в предвид че не поделям много за чувствата си с хората, освен много близките ми приятели) и за това не бях казала нищо и никой от класа. Имаше много моменти в които с Пламен сме се прегръщали и той ме е опипвал, но това са били само детски закачки(а и той е малко.. така да се каже... перверзен). Аз така и не бях казала нищо и на никой до зимната ваканция.

През зимната ваканция аз много си писах с едно момиче от класа-Дороти. С нея бяхме близки още преди това, но имах чувство че след тези чатове ние бяхме още по-близки. Тогава аз и споделих за симпатиите си към Пламен :) Не много дълго след това аз и Пламен продължавахме с приятелските си отношения :) Един ден, в час Дороти беше седнала до Пламен и си говореха много, след което в междучасието Дороти ми каза, че Пламен иска да ми предложи след часовете. Аз бях на седмото небе. Така и стана. Аз тръгнах с Пламен, Дороти тръгна с най-добрия му приятел-Сашо, нашата най-добра приятелка, Вени тръгна с техния най-добър приятел-Георги. Истината обаче беше че Георги не харесваше наистина Вени, но това не е от значение за момента. Та с Пламен издържахме точно 5 дни и в края на петия ден скъсахме(той скъса с мен). Между нас наистина нещата не вървяха, защото аз много ревнувах, а той само се влачеше с неговата най-добра приятелка Катя, която аз мразех. След като скъсахме аз буквално "истерясах". Тогава изпаднах в депресия- не можех да ям, каквото и да хапнех повръщах. Не можех да спя. Само плачех. не можех да продължавам така и отидох на лекар(само да поясня че се криех от родителите си). Тогава тя ми предписа таблетки, който обаче не ми помогнаха.

Така продължавах до Март месец когато вече нещата се успокоиха. С Пламен отново станахме добри приятели и аз мислех че вече нямам чувства към него. Започнах да харесвам гореспоменатият Георги. Указа се че и той ме харесва(и то доста). Тръгнах с Георги, но знаех че все още изпитвам нещо към Пламен. Седмица след като тръгнахме бяхме на рожден ден и с Пламен се "натискахме" и се целунахме. За това знаехме само аз, Пламен, Сашо и рожденничката (която е братовчедка на Пламен). Първо мислех да призная на Георги, защото бях убедена че все някак ще научи, но от друга страна нещо ме спираше. Така и не му казах и няколко седмици след това той разбра. Скарахме се, и около 1 седмица не си говорехме, но той ми прости и не се разделихме. След тази случка аз гледах да стоя настрани от Пламен, но все пак си пишехме много в скайп. Известно време беше минало и с Пламен пак започнахме да демонстрираме приятелството си. С Георги се скарахме за това, но тогава аз не отстъпих и му казах че трябва да приеме факта че с Пламен се добри приятели и нищо повече. От тогава Георги не смее да ми каже нищо на тази тема, а се притеснявам че той си насъбира всички и в един момент няма да издържи и ще избухне. Много пъти съм го питала има ли проблем, но той винаги е отричал. За сега вече сме почти 2 месеца заедно с Георги, но аз се притеснявам че все още имам чувства към Пламен и че това някой ден ще ми изиграе лоша шега. Моля ви, дайте ми съвет какво да правя.
П. п: Извинявам се за правописните грешки но бързам и предварително много благодаря на отзовалите се :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e1f615cc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един съвет от мен-за любов ще имаш много време, но ти си едва на 13 години само, по-добре си гледай учението. Не ти трябва от сега да се занимаваш с любов. Разбирам те, че си в пубертета и малко или много те вълнуват тези неща, но по-добре си учи уроците и ще видиш, че няма смисъл да се тормозиш с това кой те харесва и кой не и нещата ще се наредят постепенно, не бързай! :)
Ж 18

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a67d98f304
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Реши кого харесваш и с кого искаш да си.. макар че си доста малка за толкова оплетени работи, ама.. Ако харесваш Пламен, дори и да не се получи нищо м/у вас, ти си длъжна да кажеш на Георги за това, защото нямаш право да го лъжеш. Изясни си нещата и действай! Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2cf6a7a619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едно ще ти кажа - бъди с този, който обичаш :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 533ecc52ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами мила аз не разбирам какво става между теб и тези две момчета, та камо ли Георги да схване плетеницата. Избери един от двамата, а с другия само си пишете и се виждайте като приятели, без чувства. Разбирам, че не можеш явно да забравиш Пламен, но ти имаш гадже от 2 месеца. Забрави го или не лъжи другото момче, в противен случай, ако контактуваш така и с двамата, даваш някакви знаци на Пламен, а Георги се чувства все по - наранен. Но запомни, че трябва на теб да ти е добре с момчето, с което си. Аз лично не мога да ти дам направление кой да отрежеш първи, но дано това, което съм написала по - горе да ти помогне. Успех!! :)
Ес

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6dc1f7bb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам подобен проблем, но съм с година по- голяма от тебе. Имаш няколко възможности. Трябва да решиш кого харесваш повече. Нямаш правото да лъжеш Георги, докато си влюбена в Пламен. Ако решиш, че искаш да си с Георги бъди изцяло с него, прекрати отношения с Пламен. Ако искаш да си с Пламен, а ти явно си влюбена в него от много време, остави Георги. Аз мисля, че ти предпочиташ Пламен, но само ти си знаеш. Имаш и трета възможност, да оставиш и двамата и да се съсредоточиш върху себе си. Но при наличието на две свястни момчета аз поне не бих останала сама. Изборът е изцяло твой!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8a8301bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: Благодаря на всички. Всички бяхте много полезни и моят избор е да се опитам да прекратя всякакви отношения с Пламен и мисля че така ще го забравя. Колкото до Георги... аз и него харесвам и мисля че като остана с него и прекратя отношенията си с Пламен всичко ще бъде наред :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker